تبلیغات
آموزش رایگان آشپزی و طبخ غذا های ایرانی و خارجی و شیرینی پزی پدیده - چیز کیک توت فرنگی


همه می توانند آشپزی کنند everyone can cook
درباره وبلاگ:

آرشیو:

طبقه بندی:

آخرین پستها :

پیوندها:

پیوندهای روزانه:

نویسندگان:

ابر برچسبها:

نظرسنجی:

آمار وبلاگ:

Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!
border="0" ALT="Google" align="absmiddle">





Powered by WebGozar


Admin Logo themebox

چیز کیک توت فرنگی

نوشته شده توسط:عباس ثانی
جمعه 13 دی 1387-11:35 ق.ظ

آموزش آشپزی پدیده
چیز کیک توت فرنگی
 
چیز کیک توت فرنگی

مواد لازم:
بسكویت گندم ساقه طلایی=1 بسته(1 لیوان نرم شده)
كره =2 قاشق غذاخوری
خامه میهن=1 قوطی(3/2 لیوان)
پنیر خامه ای=200 گرم
ژله آناناس=1 پاكت
دریم ویپ=1 پاكت
ژله توت فرنگی=2 پاكت

طرز تهیه:
1. بسكویت ها را در آسیاب ریخته نرم كنید سپس كره را به آن اضافه كرده با دست ورز دهید تا وقتی كه كره آب شود و خوب جذب بسكویت شود.
2. بسكویت را در قالب دایره ای مخصوص چیز كیك كه اطراف آن قابل باز شدن می باشد ریخته و با قاشق روی آن را صاف كنید بطوریكه بسكویت در تمام سطح قالب بطور یكنواخت ریخته شود سپس قالب را در یخچال بگذارید تا خنك شود.
3. برای تهیه كرم،ژله آناناس را با 2/1 لیوان آب گرم مخلوط كنید و هم بزنید تا ژله در آب حل شود سپس ظرف را كنار بگذارید تا خنك شود.
4. پنیر خامه ای را در مخلوط كن ریخته سپس خامه+دریم ویپ و ژله آناناس حل شده در آب را به آن اضافه كنید. مواد را خوب با مخلوط كن بزنید تا با هم مخلوط شوند. سپس كرم بدست آمده را بطور یكنواخت روی سطح بسكویت داخل قالب بریزید.
5. ظرف را به مدت نیم ساعت در یخچال گذاشته تا كرم ببندد.
6. پودر ژله توت فرنگی را در 1 و 2/1 لیوان آب گرم حل كرده و كنار بگذارید تا خنك شود .
7. ژله توت فرنگی را روی كرم ریخته سپس ظرف را به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید تا ژله ببندد.
8. اطراف قالب را با كرده سپس روی آن را با بسكویت ریز شده و چند عدد گیلاس تزئین كنید.
منبع آشپزی آنلاین


نظرات() 
تاریخ آخرین ویرایش:- -

foot pain
سه شنبه 14 شهریور 1396 06:48 ق.ظ
Actually when someone doesn't understand afterward its up to other visitors that
they will assist, so here it takes place.
Can you lose weight by doing yoga?
دوشنبه 30 مرداد 1396 03:46 ب.ظ
Howdy just wanted to give you a quick heads
up and let you know a few of the pictures aren't loading properly.

I'm not sure why but I think its a linking issue.

I've tried it in two different internet browsers and both show the same outcome.
BHW
چهارشنبه 6 اردیبهشت 1396 05:36 ب.ظ
I'm really enjoying the theme/design of your website. Do you ever run into any web
browser compatibility problems? A number of my blog readers have complained about my blog not working
correctly in Explorer but looks great in Opera.
Do you have any advice to help fix this issue?
BHW
چهارشنبه 30 فروردین 1396 06:42 ب.ظ
Please let me know if you're looking for a author
for your weblog. You have some really great articles and
I feel I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I'd love
to write some content for your blog in exchange for a link back to mine.
Please blast me an email if interested. Cheers!
manicure
دوشنبه 14 فروردین 1396 10:04 ب.ظ
You actually make it appear so easy together with your
presentation but I in finding this topic to be really one thing that I feel I would never understand.
It kind of feels too complex and very vast for me. I'm looking forward in your subsequent
put up, I will attempt to get the cling of it!
رویا
دوشنبه 27 خرداد 1392 09:10 ب.ظ
http://amadehlaziz.com/farsi/index.html
sima
دوشنبه 28 بهمن 1387 06:50 ب.ظ
جمع کن برو همه رو کپی کردی شجاعت نداشتی منبع مطلب رو درج کنی تورو چه به این کارها بدبخت دزد
پاسخ عباس ثانی : با سلام بنده در تمام مطالبم منبع را گذاشتم اگر کوتاهی شده بگید تا تصحیح کنم . لطفا از این الفاظ استفاده نکنین
حسین
جمعه 13 دی 1387 11:49 ق.ظ
سلام
به وبلاگم سر بزن
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر