تبلیغات
آموزش رایگان آشپزی و طبخ غذا های ایرانی و خارجی و شیرینی پزی پدیده - ماهی شکم گرفته غذای سنتی بوشهری


همه می توانند آشپزی کنند everyone can cook
درباره وبلاگ:

آرشیو:

طبقه بندی:

آخرین پستها :

پیوندها:

پیوندهای روزانه:

نویسندگان:

ابر برچسبها:

نظرسنجی:

آمار وبلاگ:

Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!
border="0" ALT="Google" align="absmiddle">





Powered by WebGozar


Admin Logo themebox

ماهی شکم گرفته غذای سنتی بوشهری

نوشته شده توسط:عباس ثانی
جمعه 13 دی 1387-11:40 ق.ظ

آموزش آشپزی پدیده
ماهی شکم گرفته غذای سنتی بوشهری

ماهی شکم گرفته غذای سنتی بوشهری

مواد لازم :
ماهی 750 گرم
برنج ابکش شده = 4 پیمانه
گشنیز = 400 گرم
شنبلیله = 100 گرم
سیر= 4 حبه
پیاز نگینی خرد شده = 3 عدد
ادویه ، فلفل قرمز ، نمک و زردچوبه = به مقدار لازم
اب تمر هندی غلیظ = 2 پیمانه

طرز تهیه :
برای تهیه سس داخل شکم ابتدا پیاز را تفت می دهیم سپس سیر را اضافه می کنیم بعد سبزی خرد شده را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا کاملا سرخ شود سپس 1 پیمانه از اب تمر را اضافه کنید و بگذارید اب ان کاملا کشیده شود و به روغن بیفتد
سپس ماهی را از وسط برش می دهیم مثل برش نان برای ساندویچ بعد در روغن سرخ می کنیم و در اب تمر می خوابانیم تا مزه دار شود داخل شکم را با سس پر می کنیم نصف برنج ابکش را در ظرف می ریزیم و ماهی را روی ان قرار می دهیم و بقیه برنج را می ریزیم و دم می کنیم

منبع گروه آشپزی
عکس از خانواده ما


نظرات() 
تاریخ آخرین ویرایش:- -

رویا
دوشنبه 27 خرداد 1392 08:05 ب.ظ
می تونی عصاره هم مصرف کنی الیت انواع عصاره ها رو داره که کارت رو راحت می کنه
امین
جمعه 13 دی 1387 11:48 ق.ظ
سلام
به وبلاگم سر بزن

چه جوری تخم مرغ درست می کنن ؟

پاسخ عباس ثانی : خاگینه شیرین (برای 2 نفر):

* تخم مرغ: 2 عدد
* کره: 1 قاشق غذا خوری (من از کره محلی استفاده کردم اما شما می تونید از یه قالب کره پاستوریزه کوچک استفاده کنید)
* شکر: 2 قاشق غذا خوری
* آرد گندم یا برنج: 1 قاشق غذا خوری
* دارچین: یک چهارم قاشق چایخوری
* نمک: کمی
* زعفران: 2 پر

نصف استکان آب جوش را تو یه ظرف بزرگتر بریزید و با شکر و زعفران هم بزنید تا تمام شکر حل بشه.

تخم مرغا رو تو یه ظرف جدا با آرد و دارچین و سر قاشق نمک کمی هم بزنید. آرد و دارچین را کم کم اضافه کنید تا گلوله گلوله نشن.

کره را روی تابه بذارید داغ شه (دقت کنید که کره اگر زیاد داغ شه، می سوزه). بعد شعله رو کم کنید و مخلوط تخم مرغ و آرد رو بریزید رو کره داغ. تابه تفلون واسه این کار خیلی مناسبه چون تخم مرغ به تابه نمی چسبه. همچین که تخم مرغ خودشو گرفت از یه گوشه نصف خاگینه رو بلند کنید و برش گردونید رو نصف دیگه طوری که از وسط تا بشه و به شکل نیم دایره دربیاد. حالا باید قندآب رو بریزید تو تابه. زیر شعله رو زیاد کنید تا قندآب کاملاً غلیظ شه. حالا می تونید میل کنید.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر