تبلیغات
آموزش رایگان آشپزی و طبخ غذا های ایرانی و خارجی و شیرینی پزی پدیده - ماهی شکم گرفته غذای سنتی بوشهری


همه می توانند آشپزی کنند everyone can cook
درباره وبلاگ:

آرشیو:

طبقه بندی:

آخرین پستها :

پیوندها:

پیوندهای روزانه:

نویسندگان:

ابر برچسبها:

نظرسنجی:

آمار وبلاگ:

Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!
border="0" ALT="Google" align="absmiddle">





Powered by WebGozar


Admin Logo themebox

ماهی شکم گرفته غذای سنتی بوشهری

نوشته شده توسط:عباس ثانی
جمعه 13 دی 1387-11:40 ق.ظ

آموزش آشپزی پدیده
ماهی شکم گرفته غذای سنتی بوشهری

ماهی شکم گرفته غذای سنتی بوشهری

مواد لازم :
ماهی 750 گرم
برنج ابکش شده = 4 پیمانه
گشنیز = 400 گرم
شنبلیله = 100 گرم
سیر= 4 حبه
پیاز نگینی خرد شده = 3 عدد
ادویه ، فلفل قرمز ، نمک و زردچوبه = به مقدار لازم
اب تمر هندی غلیظ = 2 پیمانه

طرز تهیه :
برای تهیه سس داخل شکم ابتدا پیاز را تفت می دهیم سپس سیر را اضافه می کنیم بعد سبزی خرد شده را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا کاملا سرخ شود سپس 1 پیمانه از اب تمر را اضافه کنید و بگذارید اب ان کاملا کشیده شود و به روغن بیفتد
سپس ماهی را از وسط برش می دهیم مثل برش نان برای ساندویچ بعد در روغن سرخ می کنیم و در اب تمر می خوابانیم تا مزه دار شود داخل شکم را با سس پر می کنیم نصف برنج ابکش را در ظرف می ریزیم و ماهی را روی ان قرار می دهیم و بقیه برنج را می ریزیم و دم می کنیم

منبع گروه آشپزی
عکس از خانواده ما


نظرات() 
تاریخ آخرین ویرایش:- -

Can you get taller with yoga?
شنبه 18 شهریور 1396 10:02 ب.ظ
Hi, I do believe this is a great web site. I stumbledupon it ;) I'm going to return yet again since i have book
marked it. Money and freedom is the greatest way to change, may you
be rich and continue to guide others.
foot pain
سه شنبه 14 شهریور 1396 12:50 ب.ظ
Heya! I'm at work browsing your blog from my new iphone 4!
Just wanted to say I love reading through your
blog and look forward to all your posts! Carry on the great
work!
jaymieknezevic.jimdo.com
سه شنبه 17 مرداد 1396 09:04 ق.ظ
There is definately a lot to know about this issue.

I like all the points you have made.
Kandi
دوشنبه 25 اردیبهشت 1396 06:47 ق.ظ
Hi i am kavin, its my first occasion to commenting anywhere, when i read this article i thought i could also make comment due to this
brilliant piece of writing.
BHW
پنجشنبه 31 فروردین 1396 06:34 ق.ظ
Hello there! I know this is kinda off topic but I was wondering which blog platform are you using for this website?
I'm getting tired of Wordpress because I've
had problems with hackers and I'm looking at options for another platform.
I would be awesome if you could point me in the
direction of a good platform.
manicure
یکشنبه 20 فروردین 1396 07:55 ق.ظ
Howdy! Do you know if they make any plugins to protect against hackers?
I'm kinda paranoid about losing everything I've worked hard
on. Any tips?
رویا
دوشنبه 27 خرداد 1392 09:05 ب.ظ
می تونی عصاره هم مصرف کنی الیت انواع عصاره ها رو داره که کارت رو راحت می کنه
امین
جمعه 13 دی 1387 11:48 ق.ظ
سلام
به وبلاگم سر بزن

چه جوری تخم مرغ درست می کنن ؟

پاسخ عباس ثانی : خاگینه شیرین (برای 2 نفر):

* تخم مرغ: 2 عدد
* کره: 1 قاشق غذا خوری (من از کره محلی استفاده کردم اما شما می تونید از یه قالب کره پاستوریزه کوچک استفاده کنید)
* شکر: 2 قاشق غذا خوری
* آرد گندم یا برنج: 1 قاشق غذا خوری
* دارچین: یک چهارم قاشق چایخوری
* نمک: کمی
* زعفران: 2 پر

نصف استکان آب جوش را تو یه ظرف بزرگتر بریزید و با شکر و زعفران هم بزنید تا تمام شکر حل بشه.

تخم مرغا رو تو یه ظرف جدا با آرد و دارچین و سر قاشق نمک کمی هم بزنید. آرد و دارچین را کم کم اضافه کنید تا گلوله گلوله نشن.

کره را روی تابه بذارید داغ شه (دقت کنید که کره اگر زیاد داغ شه، می سوزه). بعد شعله رو کم کنید و مخلوط تخم مرغ و آرد رو بریزید رو کره داغ. تابه تفلون واسه این کار خیلی مناسبه چون تخم مرغ به تابه نمی چسبه. همچین که تخم مرغ خودشو گرفت از یه گوشه نصف خاگینه رو بلند کنید و برش گردونید رو نصف دیگه طوری که از وسط تا بشه و به شکل نیم دایره دربیاد. حالا باید قندآب رو بریزید تو تابه. زیر شعله رو زیاد کنید تا قندآب کاملاً غلیظ شه. حالا می تونید میل کنید.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر