تبلیغات
آموزش رایگان آشپزی و طبخ غذا های ایرانی و خارجی و شیرینی پزی پدیده - کلاپ ساندویچ دست پیچ


همه می توانند آشپزی کنند everyone can cook
درباره وبلاگ:

آرشیو:

طبقه بندی:

آخرین پستها :

پیوندها:

پیوندهای روزانه:

نویسندگان:

ابر برچسبها:

نظرسنجی:

آمار وبلاگ:

Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!
border="0" ALT="Google" align="absmiddle">





Powered by WebGozar


Admin Logo themebox

کلاپ ساندویچ دست پیچ

نوشته شده توسط:عباس ثانی
جمعه 13 دی 1387-04:01 ب.ظ

آموزش آشپزی پدیده
کلاپ ساندویچ دست پیچ

کلاپ ساندویچ دست پیچ
● مواد لازم
▪ ۱ و ۴/۱ پیمانه ژامبون گوشت یا سینه بوقلمون که به قطعات ضخیم خرد شده باشد
▪ ۱ پیمانه گلهای کوچک کلم بروکلی
▪ ۴/۱ پیمانه پنیر چدار رنده شده
▪ حدود ۳۰۰ گرم خمیر پیتزا یا خمیر نان فانتزی
▪ ۱ ق.س. شیر

● روش تهیه :
۱) برای داخل دست پیچ، ژامبون، کلم بروکلی و پنیر را در یک کاسه متوسط ریخته و مخلوط کنید. سینی فر را با یک ورق کاغذ آلومینیومی بپوشانید و روی آنرا با کمی روغن چرب کنید و کنار بگذارید.
۲) خمیر را بر روی سطحی که کمی آردپاشی کرده اید قرار داده و آنرا به شکل یک مربع به عرض ۳۰ سانتیمتر باز کنید. سپس با یک چاقوی تیز خمیر را به ۹ مربع به عرض ۱۰ سانتیمتر برش میزنیم. ۳/۱ پیمانه از مخلوط ژامبون را در میان هر مربع کوچک قرار داده، لبه های خمیر را با کمی آب مرطوب کنید، خمیر را بر روی مواد داخل آن تا زده و لبه ها را با استفاده از نوک چنگال محکم کنید. روی دست پیچ را هم با نوک چنگال چند بار سوراخ کنید تا بخار مواد داخلی خارج شود.
۳) دست پیچها را بر روی سینی فر چیده، روی آنها کمی شیر مالیده و داخل فر ۴۰۰ درجه فارنهایت یا ۲۰۴ درجه سانتیگراد قرار دهید.دست پیچها پس از ۱۳ تا ۱۵ دقیقه آماده هستند. آنها را داغ و همراه سس مورد علاقه خود سرو کنید.
منبع گروه  آشپزی


نظرات() 
تاریخ آخرین ویرایش:جمعه 13 دی 1387 04:27 ب.ظ

رویا
دوشنبه 27 خرداد 1392 07:59 ب.ظ
من اگر جای شما بودم از چاشنی های الیت غافل نمی شدم
;)
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر