تبلیغات
آموزش رایگان آشپزی و طبخ غذا های ایرانی و خارجی و شیرینی پزی پدیده - بستنی قهوه


همه می توانند آشپزی کنند everyone can cook
درباره وبلاگ:

آرشیو:

طبقه بندی:

آخرین پستها :

پیوندها:

پیوندهای روزانه:

نویسندگان:

ابر برچسبها:

نظرسنجی:

آمار وبلاگ:

Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!
border="0" ALT="Google" align="absmiddle">





Powered by WebGozar


Admin Logo themebox

بستنی قهوه

نوشته شده توسط:عباس ثانی
جمعه 13 دی 1387-05:08 ب.ظ

آموزش آشپزی پدیده
بستنی قهوه

بستنی قهوه
مواد لازم:
قهوه=2 قاشق سوپخوری
شکر=200 گرم(1 لیوان)
زرده تخم مرغ=8 عدد
خامه=500 گرم
شیر=2/1 لیوان
بادام ورقه شده یا خلال بادام بوداده=50 گرم

طرز تهیه:
قهوه را در شیر حل کرده،می گذاریم بجوشد.زرده تخم مرغ را با شکر مخلوط می کنیم و هم می زنیم تا کاملا سفت و کشدار شود. قهوه جوشیده را کم کم داخل زرده می ریزیم و هم می زنیم.
ظرف خامه را روی یخ گذاشته،می زنیم تا سفت شده،فرم بگیرد. وقتی قهوه و زرده تخم مرغ کاملا سرد شد،کم کم آنها را داخل خامه ریخته و هم می زنیم. با یک ورقه کاغذ روغنی کف قالب را که گرد و گود باشد می پوشانیم،مایه خامه و زرده را در قالب می ریزیم و در فریزیر یا جایخی یخچال قرار می دهیم که 5 تا 6 ساعت بماند. بهتر است قبلا این بستنی را آماده کنیم. بستنی باید کاملا سفت شود. بعد قالب را بیرون آورده،با کارد اطراف مایه را از قالب جدا می کنیم. ظرف قشنگی را روی دهانه قالب می گذاریم و بستنی را در ظرف برمی گردانیم. کاغذ را از روی بستنی برمی داریم.
در صورتی که کاغذ روغنی در اختیار نداشته باشیم،می توانیم یک لحظه قالب را در آب نیم گرم گذاشته،بعد در ظرف برگردانیم.
بادام بوداده در در سطح و اطراف بستنی می پاشیم.
منبع آشپزی پدیده



نظرات() 
تاریخ آخرین ویرایش:- -

BHW
چهارشنبه 6 اردیبهشت 1396 06:00 ب.ظ
Genuinely when someone doesn't know then its up to other people that they will assist, so here it occurs.
BHW
شنبه 2 اردیبهشت 1396 11:50 ق.ظ
Thank you, I've recently been looking for info approximately this topic for a
long time and yours is the greatest I have came upon till now.
However, what about the bottom line? Are you positive about the source?
manicure
شنبه 19 فروردین 1396 11:46 ب.ظ
I every time used to read paragraph in news papers but
now as I am a user of web thus from now I am using net for posts, thanks to web.
BHW
جمعه 11 فروردین 1396 09:48 ب.ظ
I believe this is one of the so much vital info for me.

And i am happy studying your article. However want to statement on few
basic things, The site taste is perfect, the articles is really great
: D. Just right process, cheers
محمد مرکی
شنبه 16 آذر 1392 01:03 ق.ظ
باعرض سلام وخسته نباشید خدمت شما از مطلب شما سپاسگذارم از دسر های مخصوص کافه تریا دارید برام ایمیل کنید ممنون میشم باتشکر کوچیک شما محمد
رویا
دوشنبه 27 خرداد 1392 08:57 ب.ظ
بستنی تو اینگرما آی می چسبه ه ه ه ه ه
به سایت زیر یه سر بزن
http://amadehlaziz.com/farsi/index.html
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر