تبلیغات
آموزش رایگان آشپزی و طبخ غذا های ایرانی و خارجی و شیرینی پزی پدیده - ساندویچ ژامبون با سس هندی


همه می توانند آشپزی کنند everyone can cook
درباره وبلاگ:

آرشیو:

طبقه بندی:

آخرین پستها :

پیوندها:

پیوندهای روزانه:

نویسندگان:

ابر برچسبها:

نظرسنجی:

آمار وبلاگ:

Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!
border="0" ALT="Google" align="absmiddle">





Powered by WebGozar


Admin Logo themebox

ساندویچ ژامبون با سس هندی

نوشته شده توسط:عباس ثانی
جمعه 13 دی 1387-04:19 ب.ظ

آموزش آشپزی پدیده
ساندویچ ژامبون با سس هندی

ساندویچ ژامبون با سس هندی
● مواد لازم:
▪ کره ۴/۱ پیمانه
▪ سرکه سیب یا آب نارنج ۱ قاشق غذاخوری
▪ ادویجات ( فلفل، زردچوبه و ...) به مقدار لازم
▪ خردل تند ۱ قاشق غذاخوری
▪ ژامبون تازه و خرد شده ۲۵۰ گرم
▪ نان باگت (ساندویچی) به اندازه ۴ ساندویچ (یا ۸ برش)
▪ کره ۴ قاشق غذاخوری
● طرز تهیه:
یک چهارم پیمانه کره ای که داریم با سرکه در ظرف متوسط مخلوط کرده آنقدر هم می زنیم تا رنگ آن روشن شود و پف کند.بعد ادویجات و خردل را نیز اضافه می کنیم دوباره هم می زنیم و ژامبون را نیز به آن اضافه می کنیم و کاملاً مواد را با هم مخلوط می کنیم.
یک برش نان ساندویچی را بر می داریم، سطح آن را با ۲/۱ قاشق غذاخوری کره چرب می کنیم و ۴/۱ از مواد ساندویچ را روی آن می ریزیم باز ۲/۱ قاشق غذاخوری کره روی یک برش دیگر نان ساندویچی می مالیم و روی مواد می گذاریم .
به همین ترتیب چهار ساندویچ را آماده می کنیم.
این ساندویچ را می توان در دمای صفر درجه به مدت یک ماه نگهداری کرد.هر ساندویچ حاوی ۴۰۵ گرم کالری، ۲۱ گرم چربی، ۱۸ گرم پروتئین، ۳۵ گرم کربن هیدرات، ۱۲۸۳ میلی گرم سدیم، ۶۱ میلی گرم کلسترول می باشد .
منبع گروه آشپزی


نظرات() 
تاریخ آخرین ویرایش:- -

یکشنبه 26 خرداد 1392 11:13 ب.ظ

سلام رفیق
وبلاگتو اپ نکردی خیلی وقته
ali
یکشنبه 26 خرداد 1392 11:12 ب.ظ
be advihat chashnie elit ro ham ezafe kon dooste aziz
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر