تبلیغات
آموزش رایگان آشپزی و طبخ غذا های ایرانی و خارجی و شیرینی پزی پدیده - شکلات فندق و مارزیپان


همه می توانند آشپزی کنند everyone can cook
درباره وبلاگ:

آرشیو:

طبقه بندی:

آخرین پستها :

پیوندها:

پیوندهای روزانه:

نویسندگان:

ابر برچسبها:

نظرسنجی:

آمار وبلاگ:

Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!
border="0" ALT="Google" align="absmiddle">





Powered by WebGozar


Admin Logo themebox

شکلات فندق و مارزیپان

نوشته شده توسط:عباس ثانی
جمعه 13 دی 1387-06:29 ب.ظ

آموزش آشپزی پدیده
شکلات فندق و مارزیپان
شکلات فندق و مارزیپان
مواد لازم
 
مارزپیان : 200 گرم

پودر شکر : 2 قاشق سوپخوری

اسانس بادام : 3 قطره

فندق خرد شده و تست شده : سه قاشق سوپخوری

شکلات سیاه : 80 گرم

شکلات شیری : 80 گرم


طرز تهیه
ابتدا روی سطح صاف را ابتدا پودر قند بپاشید و مارزپیان ، پودر شکر ، اسانس بادام و فندق خرد شده را باهم ورز دهید سپس روی میز خمیر را به ضخامت نیم سانت باز کنید و با قالب دلخواه قالب بزنید و به مدت 1 ساعت در دمای محیط قرار دهید تا خمیر نسبتا خشک شود سپس شکلات سیاه و شیری را روی حرارت غیر مستقیم ذوب کنید وهر تکه از شیرینی آماده را داخل آن غوطه ور کنید وروی فویل قرار دهید تا شکلات بسته شود بعد آنرا تزئین کنید .
طرز تهیه خمیر مارزپیان : 375 گرم پودر شکر را با 125 گرم پودر بادام مخلوط کنید در مرکز آن گودی ایجاد کنید 2 قاشق سوپخوری آب پرتقال را به همراه 1 عدد زرده تخم مرغ و 1 قاشق چایخوری آب لیمو اضافه کرده تمام مواد را مخلوط کرده تا خمیر نرم ویکدستی درست شود برای ورز دادن و نچسبیدن خمیر روی سطح حتما باید پودر قند پاشید .
منبع گل بانو


نظرات() 
تاریخ آخرین ویرایش:جمعه 13 دی 1387 06:33 ب.ظ

foot issues
شنبه 25 شهریور 1396 07:05 ق.ظ
Hello everybody, here every one is sharing these kinds
of know-how, therefore it's good to read this website, and I used to go to see this webpage every
day.
How do I stretch my Achilles tendon?
یکشنبه 15 مرداد 1396 03:17 ب.ظ
Hi there I am so grateful I found your website, I really found
you by mistake, while I was browsing on Askjeeve for something else,
Anyhow I am here now and would just like to say cheers for a fantastic post and a all round entertaining blog (I also love the
theme/design), I don't have time to browse it all at the minute but I have bookmarked it and
also included your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a lot more, Please do keep up the superb work.
BHW
پنجشنبه 31 فروردین 1396 09:16 ب.ظ
Your style is unique compared to other folks I've
read stuff from. I appreciate you for posting when you've got the opportunity, Guess I
will just bookmark this web site.
ali
یکشنبه 26 خرداد 1392 10:11 ب.ظ
in deser ba chaee ya neskafe michasbe
neskafehaye copa ro try kon
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر