تبلیغات
آموزش رایگان آشپزی و طبخ غذا های ایرانی و خارجی و شیرینی پزی پدیده - بستنی هلو یا زرد آلو یا گلابی


همه می توانند آشپزی کنند everyone can cook
درباره وبلاگ:

آرشیو:

طبقه بندی:

آخرین پستها :

پیوندها:

پیوندهای روزانه:

نویسندگان:

ابر برچسبها:

نظرسنجی:

آمار وبلاگ:

Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!
border="0" ALT="Google" align="absmiddle">





Powered by WebGozar


Admin Logo themebox

بستنی هلو یا زرد آلو یا گلابی

نوشته شده توسط:عباس ثانی
جمعه 13 دی 1387-06:34 ب.ظ

آموزش آشپزی پدیده
بستنی هلو یا زرد آلو یا گلابی

بستنی هلو یا زرد آلو یا گلابی
مواد لازم:
هلو یا زرد آلو یا گلابی=5/1 کیلو
شکر=150 گرم
آب=نیم لیتر(2 لیوان)
آبلیمو=3 تا 4 قاشق سوپخوری
خامه=150 گرم
پودر قند=3 قاشق سوپخوری

طرز تهیه:
هسته هلو یا زردآلو را می گیریم.پوست هلو را گرفته در صورت استفاده از گلابی،آن را پوست کرده،به وسیله ماشین مخصوص به شکل پوره له می نمائیم. آب را با شکر مخلوط نموده،می جوشانیم تا شکر حل شود. پس از آنکه محلول آب و شکر سرد شد،پوره میوه را با آن مخلوط کرده،در ظرف فلزی می ریزیم و در جایخی قرار می دهیم. دوسه بار آن را بیرون می آوریم و هم می زنیم تا بستنی خود را بگیرد ولی یخ نزند.
بستنی را با قاشق مخصوص گرد در بستنی خوری می گذاریم؛خامه را نیز با پودر قند مخلوط کرده،هم می زنیم تا سفت شده،فرم بگیرد. بعد آن را در قیف می ریزیم و روی بستنی را تزئین می نماییم.
برای تهیه بستنی از کمپوت این میوه ها هم می توان استفاده کرد. در این صورت شکر لازم نیست.همچنین در صورت مصرف کمپوت،آب نباید اضافه شود و آب کمپوت مصرف می شود.
منبع آشپزی آنلاین


نظرات() 
تاریخ آخرین ویرایش:- -

ali
یکشنبه 26 خرداد 1392 10:10 ب.ظ
osareye zafaroone elit bekhar jayeze bebar;)))
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر