تبلیغات
آموزش رایگان آشپزی و طبخ غذا های ایرانی و خارجی و شیرینی پزی پدیده - کارامل شکلاتی مکزیکی


همه می توانند آشپزی کنند everyone can cook
درباره وبلاگ:

آرشیو:

طبقه بندی:

آخرین پستها :

پیوندها:

پیوندهای روزانه:

نویسندگان:

ابر برچسبها:

نظرسنجی:

آمار وبلاگ:

Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!
border="0" ALT="Google" align="absmiddle">





Powered by WebGozar


Admin Logo themebox

کارامل شکلاتی مکزیکی

نوشته شده توسط:عباس ثانی
جمعه 13 دی 1387-06:51 ب.ظ

آموزش آشپزی پدیده
کارامل شکلاتی مکزیکی

کارامل شکلاتی مکزیکی
مواد لازم برای 4 نفر:
   شكر120 گرم
 آب2 قاشق غذاخوری
  آب لیمو ترش نصف یك عدد
  شیر( پاستوریزه)280 میلی لیتر
  شكلات               60 گرم
یك تكه دارچین نكوبیده
  تخم مرغ               یك عدد
 زرده تخم مرغ          2 عدد
  شكر                  4 قاشق غذاخوری یا60گرم
 

طرز تهیه:

120 گرم شكر را با آب و آب لیمو ترش در قابلمه كوچك ریخته و روی حرارت می گذاریم تا شكر حل شود. گاهی تابه را حركت می دهیم ، ولی به هیچ وجه هم نمی زنیم و می گذاریم بجوشد و به رنگ كاراملی دربیاید. فر را از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد یا350 درجه فارنهایت گرم می كنیم. قالب را با كارامل می پوشانیم، به این ترتیب كه كارامل را داخل قالب ریخته و تكان می دهیم تا یك لایه از آن داخل قالب را بپوشاند و می گذاریم تا خنك شود.

شكلات را خرد كرده و داخل شیرمی ریزیم. سپس روی حرارت می گذاریم تا شكلات حل شود. بعد دارچین را هم اضافه می كنیم. یك عدد تخم مرغ و زرده ها را با باقی مانده ی شكر به هم می زنیم، سپس دارچین نكوبیده را از داخل شیر بیرون می آوریم و شیر گرم را در حال به هم زدن، به مخلوط تخم مرغ و شكر اضافه می كنیم. پس از آن مخلوط را داخل قالب ریخته و به صورت بن ماری* داخل فرمی گذاریم كه 20 تا 30 دقیقه بماند یا تا وقتی كه وسط دسرما خیلی كم بلغزد. سپس از داخل فرخارج كرده، می گذاریم خنك شود و بعد به مدت 5 تا 6 ساعت می گذاریم در یخچال بماند؛ آن گاه داخل ظرف بر می گردانیم. كافی است اطراف قالب را با نوك چاقو جدا كنیم و كمی قالب را تكان دهیم تا دسر به راحتی بیرون بیاید.

* بن ماری: گرم كردن و حل كردن مواد غذایی روی بخار آب را طریقه بن ماری می گویند. به عنوان مثال : محتوی ظرف غذا را در ظرف آبی قرار داده و آن را روی حرارت اجاق قرارمی دهیم تا آب آرام آرام بجوشد و غذای سرد به این وسیله گرم شود و این بهترین و بهداشتی ترین روش برای گرم كردن غذا و حل كردن شكلات می باشد.

در طرز تهیه این دسر هم آمده است كه قالب محتوی مواد دسر را در یك ظرف آب گرم قرار داده و در فرمی گذاریم تا به روش بن ماری تهیه شود.
منبع گل بانو


نظرات() 
تاریخ آخرین ویرایش:- -

ali
یکشنبه 26 خرداد 1392 10:06 ب.ظ
ba elit ashna hasti?
koli chizaye khoob baraye tam dadan be ghaza dare
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر