تبلیغات
آموزش رایگان آشپزی و طبخ غذا های ایرانی و خارجی و شیرینی پزی پدیده - کارامل شکلاتی مکزیکی


همه می توانند آشپزی کنند everyone can cook
درباره وبلاگ:

آرشیو:

طبقه بندی:

آخرین پستها :

پیوندها:

پیوندهای روزانه:

نویسندگان:

ابر برچسبها:

نظرسنجی:

آمار وبلاگ:

Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!
border="0" ALT="Google" align="absmiddle">





Powered by WebGozar


Admin Logo themebox

کارامل شکلاتی مکزیکی

نوشته شده توسط:عباس ثانی
جمعه 13 دی 1387-07:51 ب.ظ

آموزش آشپزی پدیده
کارامل شکلاتی مکزیکی

کارامل شکلاتی مکزیکی
مواد لازم برای 4 نفر:
   شكر120 گرم
 آب2 قاشق غذاخوری
  آب لیمو ترش نصف یك عدد
  شیر( پاستوریزه)280 میلی لیتر
  شكلات               60 گرم
یك تكه دارچین نكوبیده
  تخم مرغ               یك عدد
 زرده تخم مرغ          2 عدد
  شكر                  4 قاشق غذاخوری یا60گرم
 

طرز تهیه:

120 گرم شكر را با آب و آب لیمو ترش در قابلمه كوچك ریخته و روی حرارت می گذاریم تا شكر حل شود. گاهی تابه را حركت می دهیم ، ولی به هیچ وجه هم نمی زنیم و می گذاریم بجوشد و به رنگ كاراملی دربیاید. فر را از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد یا350 درجه فارنهایت گرم می كنیم. قالب را با كارامل می پوشانیم، به این ترتیب كه كارامل را داخل قالب ریخته و تكان می دهیم تا یك لایه از آن داخل قالب را بپوشاند و می گذاریم تا خنك شود.

شكلات را خرد كرده و داخل شیرمی ریزیم. سپس روی حرارت می گذاریم تا شكلات حل شود. بعد دارچین را هم اضافه می كنیم. یك عدد تخم مرغ و زرده ها را با باقی مانده ی شكر به هم می زنیم، سپس دارچین نكوبیده را از داخل شیر بیرون می آوریم و شیر گرم را در حال به هم زدن، به مخلوط تخم مرغ و شكر اضافه می كنیم. پس از آن مخلوط را داخل قالب ریخته و به صورت بن ماری* داخل فرمی گذاریم كه 20 تا 30 دقیقه بماند یا تا وقتی كه وسط دسرما خیلی كم بلغزد. سپس از داخل فرخارج كرده، می گذاریم خنك شود و بعد به مدت 5 تا 6 ساعت می گذاریم در یخچال بماند؛ آن گاه داخل ظرف بر می گردانیم. كافی است اطراف قالب را با نوك چاقو جدا كنیم و كمی قالب را تكان دهیم تا دسر به راحتی بیرون بیاید.

* بن ماری: گرم كردن و حل كردن مواد غذایی روی بخار آب را طریقه بن ماری می گویند. به عنوان مثال : محتوی ظرف غذا را در ظرف آبی قرار داده و آن را روی حرارت اجاق قرارمی دهیم تا آب آرام آرام بجوشد و غذای سرد به این وسیله گرم شود و این بهترین و بهداشتی ترین روش برای گرم كردن غذا و حل كردن شكلات می باشد.

در طرز تهیه این دسر هم آمده است كه قالب محتوی مواد دسر را در یك ظرف آب گرم قرار داده و در فرمی گذاریم تا به روش بن ماری تهیه شود.
منبع گل بانو


نظرات() 
تاریخ آخرین ویرایش:- -

What do eccentric heel drops do?
دوشنبه 30 مرداد 1396 03:13 ب.ظ
Great article! We will be linking to this particularly great article on our website.
Keep up the great writing.
manicure
جمعه 8 اردیبهشت 1396 09:02 ب.ظ
Hi there, You have done a great job. I will certainly digg it
and personally suggest to my friends. I am sure they will be benefited from this website.
BHW
چهارشنبه 6 اردیبهشت 1396 07:27 ب.ظ
I read this paragraph completely regarding the difference of most up-to-date and preceding technologies, it's remarkable article.
manicure
یکشنبه 20 فروردین 1396 03:31 ب.ظ
I do not know whether it's just me or if perhaps everyone
else experiencing problems with your blog. It appears as though some
of the text on your posts are running off the screen. Can someone else please comment and let me know if
this is happening to them too? This might be
a problem with my web browser because I've had
this happen previously. Cheers
ali
یکشنبه 26 خرداد 1392 11:06 ب.ظ
ba elit ashna hasti?
koli chizaye khoob baraye tam dadan be ghaza dare
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر