تبلیغات
آموزش رایگان آشپزی و طبخ غذا های ایرانی و خارجی و شیرینی پزی پدیده - لازانیا با قارچ


همه می توانند آشپزی کنند everyone can cook
درباره وبلاگ:

آرشیو:

طبقه بندی:

آخرین پستها :

پیوندها:

پیوندهای روزانه:

نویسندگان:

ابر برچسبها:

نظرسنجی:

آمار وبلاگ:

Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!
border="0" ALT="Google" align="absmiddle">





Powered by WebGozar


Admin Logo themebox

لازانیا با قارچ

نوشته شده توسط:عباس ثانی
شنبه 14 دی 1387-06:44 ق.ظ

آموزش آشپزی پدیده
لازانیا با قارچ

لازانیا با قارچ
مواد لازم
    گوشت چرخ كرده: ۵۰۰ گرم
    قارچ: ۲۵۰ گرم
    فلفل درشت دلمه ای: ۱ عدد
    رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپخوری
    سس گوجه فرنگی: به مقدار لازم
    سس سفید: ۲ پیمانه
    پنیر پیتزا: ۲۰۰ گرم
    پودر اورگانو: ۱ قاشق غذاخوری
    نمك و فلفل: به مقدار لازم
    پیاز سرخ كرده: ۳ قاشق سوپخوری
    ورقه لازانیا: ۸ عدد

   
    طرز تهیه
    گوشت چرخ كرده را همراه با نمك و فلفل و كمی روغن تفت می دهیم، سپس رب گوجه و پیاز داغ را اضافه نموده و باز كمی تفت می دهیم، سپس فلفل سبز را خلال كرده و به آن اضافه می كنیم، قارچ ها را پس از تمیز كردن ورقه ورقه كرده و با كمی نمك، ۲ قاشق آب لیمو و كمی روغن تفت می دهیم و به مواد اضافه می كنیم، پس از مخلوط كردن همه مواد در آخر فلفل و پودر اورگانو را مخلوط مواد نموده و كنار می گذاریم. حال ورقه لازانیا را در آب جوش و نمك نرم كرده و كف ظرف مناسبی را چرب كرده، یك ردیف لازانیا می چینیم. رویش گوشت و قارچ را ریخته و با قاشق صاف می كنیم. آن گاه نیمی از سس سفید مقداری پنیر و سپس سس گوجه فرنگی را... این كار را باز تكرار كرده و در آخر كه پنیر و سس گوجه فرنگی را برای مرتبه دوم اضافه نمودیم، فر را روشن كرده و با حرارت ۳۵۰ درجه به مدت سه ربع لازانیا را می پزیم، این غذا معمولا" در همان ظرف سرو می شود.
منبع گل بانو


نظرات() 
تاریخ آخرین ویرایش:- -

ali
یکشنبه 26 خرداد 1392 08:03 ب.ظ
osareye piaze elit baraye lazania behtare ke nakhay kheili piazaro khord ham koni
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر