تبلیغات
آموزش رایگان آشپزی و طبخ غذا های ایرانی و خارجی و شیرینی پزی پدیده - سفید نگاه داشتن قارچ ها


همه می توانند آشپزی کنند everyone can cook
درباره وبلاگ:

آرشیو:

طبقه بندی:

آخرین پستها :

پیوندها:

پیوندهای روزانه:

نویسندگان:

ابر برچسبها:

نظرسنجی:

آمار وبلاگ:

Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!
border="0" ALT="Google" align="absmiddle">





Powered by WebGozar


Admin Logo themebox

سفید نگاه داشتن قارچ ها

نوشته شده توسط:عباس ثانی
شنبه 14 دی 1387-06:51 ق.ظ

آموزش خانه داری و آشپزی
سفید نگاه داشتن قارچ ها


حتما برایتان پیش آمده و دیده اید كه برای درست كردن غذایی پس از خرد كردن قارچ ها در مدت زمان كمی آنها تیره و قهوه ای رنگ شده اند ، در این حالت غذای شما نیز بدرنگ می شود . حال برای جلوگیری از این حالت تنها كافی است قارچ را برای 5 دقیقه در یك ظرف آب سرد خیس كنید تا شن های داخل آن بیرون بیاید سپس با یك ابر نرم زیر آب سرد آن را بشویید و حلقه حلقه كنید سپس یك عدد لیمو ترش كوچك را نصف كنید و آب نیمی از آن را روی قارچ ها بریزید در این صورت قارچ های شما سفید و تازه خواهد ماند و یا قرار دادن در فریز م تیره نخواهند شد.
منبع مطلب گل بانو
منبع عکس تبیان



نظرات() 
تاریخ آخرین ویرایش:- -

ali
یکشنبه 26 خرداد 1392 09:01 ب.ظ
man ye bar inkarokardam vali gharcha injoori torsh mishan:|
rahe dige nadare?
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر