تبلیغات
آموزش رایگان آشپزی و طبخ غذا های ایرانی و خارجی و شیرینی پزی پدیده - سفید نگاه داشتن قارچ ها


همه می توانند آشپزی کنند everyone can cook
درباره وبلاگ:

آرشیو:

طبقه بندی:

آخرین پستها :

پیوندها:

پیوندهای روزانه:

نویسندگان:

ابر برچسبها:

نظرسنجی:

آمار وبلاگ:

Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!
border="0" ALT="Google" align="absmiddle">





Powered by WebGozar


Admin Logo themebox

سفید نگاه داشتن قارچ ها

نوشته شده توسط:عباس ثانی
شنبه 14 دی 1387-07:51 ق.ظ

آموزش خانه داری و آشپزی
سفید نگاه داشتن قارچ ها


حتما برایتان پیش آمده و دیده اید كه برای درست كردن غذایی پس از خرد كردن قارچ ها در مدت زمان كمی آنها تیره و قهوه ای رنگ شده اند ، در این حالت غذای شما نیز بدرنگ می شود . حال برای جلوگیری از این حالت تنها كافی است قارچ را برای 5 دقیقه در یك ظرف آب سرد خیس كنید تا شن های داخل آن بیرون بیاید سپس با یك ابر نرم زیر آب سرد آن را بشویید و حلقه حلقه كنید سپس یك عدد لیمو ترش كوچك را نصف كنید و آب نیمی از آن را روی قارچ ها بریزید در این صورت قارچ های شما سفید و تازه خواهد ماند و یا قرار دادن در فریز م تیره نخواهند شد.
منبع مطلب گل بانو
منبع عکس تبیان



نظرات() 
تاریخ آخرین ویرایش:- -

How does Achilles tendonitis occur?
دوشنبه 16 مرداد 1396 02:14 ق.ظ
Simply desire to say your article is as amazing. The
clearness in your publish is simply excellent and i
can assume you are an expert on this subject. Well together
with your permission let me to grab your feed to keep up to date
with drawing close post. Thank you one million and please carry on the gratifying work.
BHW
پنجشنبه 24 فروردین 1396 09:14 ب.ظ
Great web site. A lot of useful info here.

I'm sending it to several buddies ans additionally sharing in delicious.
And certainly, thanks in your effort!
ali
یکشنبه 26 خرداد 1392 09:01 ب.ظ
man ye bar inkarokardam vali gharcha injoori torsh mishan:|
rahe dige nadare?
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر