تبلیغات
آموزش رایگان آشپزی و طبخ غذا های ایرانی و خارجی و شیرینی پزی پدیده - پاستیتسو غذایی ملل


همه می توانند آشپزی کنند everyone can cook
درباره وبلاگ:

آرشیو:

طبقه بندی:

آخرین پستها :

پیوندها:

پیوندهای روزانه:

نویسندگان:

ابر برچسبها:

نظرسنجی:

آمار وبلاگ:

Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!
border="0" ALT="Google" align="absmiddle">





Powered by WebGozar


Admin Logo themebox

پاستیتسو غذایی ملل

نوشته شده توسط:عباس ثانی
شنبه 14 دی 1387-11:21 ق.ظ

آموزش آشپزی پدیده
پاستیتسو غذایی ملل

پاستیتسو غذایی ملل
مواد لازم : 250 گرم ماكارونی 2 عدد تخم مرغ سه چهارم فنجان پنیر پارمزان 2 قاشق غذا خوری پودر نان مواد لازم برای سس گوشت : 2 قاشق غذا خوری روغن زیتون 2 عدد پیاز متوسط 750 گرم گوشت چرخ كرده 425 گرم گوجه فرنگی یك سوم فنجان آب گوجه فرنگی یك دوم فنجان آب یك عدد تخم مرغ زده شده نصف قاشق چایخوری دارچین طرز تهیه سس گوشت : روغن زیتون را گرم كرده ، پیاز و گوشت چرخ كرده را در آن تفت می دهیم ، تا زمانی كه گوشت سرخ شده و تغییر رنگ دهد . سپس گوجه فرنگی ، آب گوجه فرنگی و دارچین را به آن اضافه كرده و برای مدتی آن را بدون درپوش حرارت می دهیم تا غلیظ شود . سپس آن را از روی حرارت بر می داریم . زمانی كه سرد شد، یك عدد تخم مرغ زده شده را به آن می افزاییم . مواد لازم برای topping : 90 گرم كره نصف فنجان آرد 5/3 فنجان شیر یك فنجان پنیر پارمزان 2 عدد زرده تخم مرغ طرز تهیه topping: كره را در یك ظرف ریخته ، روی حرارت می گذاریم . بعد از اینكه كره آب شد ، آرد را به آن اضافه می كنیم و حرارت می دهیم تا وقتی كه روی آن حباب ایجاد شود . سپس از روی حرارت برداشته و به تدریج شیر را به آن می افزاییم . مجدداً آن را روی حرارت قرار می دهیم تا بجوشد و غلیظ شود . بعد از آن پنیر را و دو عدد زرده تخم مرغ را به آن افزوده و خوب مخلوط می كنیم . مواد را كنار می گذاریم تا خنك شود. طرز تهیه پاستیتسو : ماكارونی را به همراه آب جوش در یك ظرف می ریزیم . ظرف را روی حرارت می گذاریم تا ماكارونی پخته و نرم شود . سپس آن را آبكش می كنیم . ماكارونی را در ظرف دیگری با دو عدد تخم مرغ و پنیر مخلوط كرده و در یك ظرف نچسب می ریزیم. سپس سس گوشتی را كه تهیه كرده بودیم ، روی سطح مخلوط ماكارونی قرار داده و بعد از آن با موادtopping روی سطح گوشت را می پوشانیم . سپس پودر نان را روی تمامی ریخته و بدون درپوش برای مدت تقریبا یك ساعت داخل فر قرار می دهیم تا زمانی كه روی سطح آن قهوه ای رنگ شود . غذا آماده خوردن است كه بعد از سرد شدن می توان آن را سرو كرد .
منبع ایران شف


نظرات() 
تاریخ آخرین ویرایش:- -

شنبه 25 خرداد 1392 06:49 ب.ظ
چقدر غذاهات متنوع و جدیدن،
دوست خوبم من اکثر محصولات الیت رو تو غذاهام می ریزم اگر خواستی یه امتحانی بکن
به غذاها طعم خاص و خوبی می ده
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر