تبلیغات
آموزش رایگان آشپزی و طبخ غذا های ایرانی و خارجی و شیرینی پزی پدیده - همبرگر با قارچ


همه می توانند آشپزی کنند everyone can cook
درباره وبلاگ:

آرشیو:

طبقه بندی:

آخرین پستها :

پیوندها:

پیوندهای روزانه:

نویسندگان:

ابر برچسبها:

نظرسنجی:

آمار وبلاگ:

Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!
border="0" ALT="Google" align="absmiddle">





Powered by WebGozar


Admin Logo themebox

همبرگر با قارچ

نوشته شده توسط:عباس ثانی
شنبه 14 دی 1387-12:25 ب.ظ

آموزش آشپزی پدیده
همبرگر با قارچ


همبرگر با قارچ
مواد لازم:
قارچ=250 گرم
گوشت=350 گرم
پیاز رنده شده=یکعدد
مغز نان سفید=یکعدد
شیر=نصف لیوان
سیر=1حبه
نمک و ادویه=به میزان لازم 
روغن مایع برای سرخ کردن=به مقدار کافی



طرز تهیه:
مغز نان سفید را در شیر بخیسانید و کنار بگذارید. قارچ را بصورت نگینی و خیلی ریز خرد کنید سپس بگذارید تا با کمی روغن سرخ شود تا آبش کاملاً  کشیده شود. سپس گوشت را با پیاز و ادویه و نمک کاملاً مرز دهید تا چسبندگی پیدا کند. نان سفید را در مشت بگیرید و فشار دهید تا شیر آن کاملاً گرفته شود و به  گوشت اضافه کنید و مجدداً به خوبی ورز دهید سپس قارچ را بیفزائید و باز ورز دهید .
یک نعلبکی را چرب کنید و روی آن به اندازه کمی بزرگتر از یک گردو از مایه همبرگر قرار داده و پهن کرده و در تابه ای که روغن آن داغ شده است برگردانید و بگذارید تا کاملاً سرخ شود سپس همبرگر را برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ گردد. در هر بار تنها یک همبرگر را سرخ کنید .
منبع گل بانو


نظرات() 
تاریخ آخرین ویرایش:- -

Why does it hurt right above my heel?
دوشنبه 30 مرداد 1396 01:53 ب.ظ
I've been browsing online more than three hours today, yet I
never found any interesting article like yours.
It's pretty worth enough for me. Personally, if all site owners and bloggers made good content as you did, the net will be much more useful than ever before.
manicure
جمعه 8 اردیبهشت 1396 10:20 ب.ظ
Heya this is kinda of off topic but I was wondering
if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML.
I'm starting a blog soon but have no coding experience so I wanted to get guidance from someone with
experience. Any help would be greatly appreciated!
شنبه 25 خرداد 1392 07:46 ب.ظ
چاشنی همبرگر الیت رو فراموش نکن
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر