تبلیغات
آموزش رایگان آشپزی و طبخ غذا های ایرانی و خارجی و شیرینی پزی پدیده - همبرگر با قارچ


همه می توانند آشپزی کنند everyone can cook
درباره وبلاگ:

آرشیو:

طبقه بندی:

آخرین پستها :

پیوندها:

پیوندهای روزانه:

نویسندگان:

ابر برچسبها:

نظرسنجی:

آمار وبلاگ:

Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!
border="0" ALT="Google" align="absmiddle">





Powered by WebGozar


Admin Logo themebox

همبرگر با قارچ

نوشته شده توسط:عباس ثانی
شنبه 14 دی 1387-11:25 ق.ظ

آموزش آشپزی پدیده
همبرگر با قارچ


همبرگر با قارچ
مواد لازم:
قارچ=250 گرم
گوشت=350 گرم
پیاز رنده شده=یکعدد
مغز نان سفید=یکعدد
شیر=نصف لیوان
سیر=1حبه
نمک و ادویه=به میزان لازم 
روغن مایع برای سرخ کردن=به مقدار کافی



طرز تهیه:
مغز نان سفید را در شیر بخیسانید و کنار بگذارید. قارچ را بصورت نگینی و خیلی ریز خرد کنید سپس بگذارید تا با کمی روغن سرخ شود تا آبش کاملاً  کشیده شود. سپس گوشت را با پیاز و ادویه و نمک کاملاً مرز دهید تا چسبندگی پیدا کند. نان سفید را در مشت بگیرید و فشار دهید تا شیر آن کاملاً گرفته شود و به  گوشت اضافه کنید و مجدداً به خوبی ورز دهید سپس قارچ را بیفزائید و باز ورز دهید .
یک نعلبکی را چرب کنید و روی آن به اندازه کمی بزرگتر از یک گردو از مایه همبرگر قرار داده و پهن کرده و در تابه ای که روغن آن داغ شده است برگردانید و بگذارید تا کاملاً سرخ شود سپس همبرگر را برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ گردد. در هر بار تنها یک همبرگر را سرخ کنید .
منبع گل بانو


نظرات() 
تاریخ آخرین ویرایش:- -

شنبه 25 خرداد 1392 06:46 ب.ظ
چاشنی همبرگر الیت رو فراموش نکن
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر