تبلیغات
آموزش رایگان آشپزی و طبخ غذا های ایرانی و خارجی و شیرینی پزی پدیده - قلیه میگو ( غدای سنتی )


همه می توانند آشپزی کنند everyone can cook
درباره وبلاگ:

آرشیو:

طبقه بندی:

آخرین پستها :

پیوندها:

پیوندهای روزانه:

نویسندگان:

ابر برچسبها:

نظرسنجی:

آمار وبلاگ:

Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!
border="0" ALT="Google" align="absmiddle">





Powered by WebGozar


Admin Logo themebox

قلیه میگو ( غدای سنتی )

نوشته شده توسط:عباس ثانی
شنبه 14 دی 1387-11:31 ق.ظ

آموزش آشپزی پدیده
قلیه میگو

قلیه میگو ( غدای سنتی )

مواد لازم :
میگوی پاک شده  نیم کیلو
سیر  یک بوته
 گشنیز  150 گرم
 شنبلیله  150 گرم
 تمبرهندی  نصف بسته
 پیاز  یک عدد
نمک ، فلفل و زرد چوبه  به میزان دلخواه
رب گوجه فرنگی یا آب گوجه فرنگی  یک قاشق سوپخوری


طرز تهیه :
میگوها را کاملاً پاک کرده و می شوییم . پیاز را خرد می کنیم و با 3 قاشق سوپخوری روغن، کمی تفت می دهیم. سپس سیر ، شنبلیله و گشنیز را خرد کرده و با پیاز کمی تفت می دهیم . میگوها را با کمی زرد چوبه ، پودر فلفل و نمک به همراه سبزی ها تفت می دهیم . بعد شیره تمبرهندی  و رب گوجه فرنگی  ( یا آب گوجه فرنگی ) را به مواد قبلی اضافه می کنیم . قلیه میگو را با شعله ملایم به مدت 30 دقیقه می پزیم . غذا آماده ی سرو است.
منبع گروه اشپزی
منبع عکس  آفتاب


نظرات() 
تاریخ آخرین ویرایش:- -

مرجان
شنبه 25 خرداد 1392 07:44 ب.ظ
قلیه ماهی خورده بودم ولی قلیه میگو نشنیده بودم :دی
چاشنی و عصاره هم می تونی زیاد بریزی برای اینجور غذاها
مخصوصا چاشنی لیمو و فلفل
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر