تبلیغات
آموزش رایگان آشپزی و طبخ غذا های ایرانی و خارجی و شیرینی پزی پدیده - قلیه میگو ( غدای سنتی )


همه می توانند آشپزی کنند everyone can cook
درباره وبلاگ:

آرشیو:

طبقه بندی:

آخرین پستها :

پیوندها:

پیوندهای روزانه:

نویسندگان:

ابر برچسبها:

نظرسنجی:

آمار وبلاگ:

Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!
border="0" ALT="Google" align="absmiddle">





Powered by WebGozar


Admin Logo themebox

قلیه میگو ( غدای سنتی )

نوشته شده توسط:عباس ثانی
شنبه 14 دی 1387-12:31 ب.ظ

آموزش آشپزی پدیده
قلیه میگو

قلیه میگو ( غدای سنتی )

مواد لازم :
میگوی پاک شده  نیم کیلو
سیر  یک بوته
 گشنیز  150 گرم
 شنبلیله  150 گرم
 تمبرهندی  نصف بسته
 پیاز  یک عدد
نمک ، فلفل و زرد چوبه  به میزان دلخواه
رب گوجه فرنگی یا آب گوجه فرنگی  یک قاشق سوپخوری


طرز تهیه :
میگوها را کاملاً پاک کرده و می شوییم . پیاز را خرد می کنیم و با 3 قاشق سوپخوری روغن، کمی تفت می دهیم. سپس سیر ، شنبلیله و گشنیز را خرد کرده و با پیاز کمی تفت می دهیم . میگوها را با کمی زرد چوبه ، پودر فلفل و نمک به همراه سبزی ها تفت می دهیم . بعد شیره تمبرهندی  و رب گوجه فرنگی  ( یا آب گوجه فرنگی ) را به مواد قبلی اضافه می کنیم . قلیه میگو را با شعله ملایم به مدت 30 دقیقه می پزیم . غذا آماده ی سرو است.
منبع گروه اشپزی
منبع عکس  آفتاب


نظرات() 
تاریخ آخرین ویرایش:- -

manicure
سه شنبه 5 اردیبهشت 1396 12:48 ق.ظ
I think the admin of this web site is in fact working hard in support of his website, since here every material is quality based data.
مرجان
شنبه 25 خرداد 1392 07:44 ب.ظ
قلیه ماهی خورده بودم ولی قلیه میگو نشنیده بودم :دی
چاشنی و عصاره هم می تونی زیاد بریزی برای اینجور غذاها
مخصوصا چاشنی لیمو و فلفل
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر