تبلیغات
آموزش رایگان آشپزی و طبخ غذا های ایرانی و خارجی و شیرینی پزی پدیده - اسپاگتی با سس راتاتول


همه می توانند آشپزی کنند everyone can cook
درباره وبلاگ:

آرشیو:

طبقه بندی:

آخرین پستها :

پیوندها:

پیوندهای روزانه:

نویسندگان:

ابر برچسبها:

نظرسنجی:

آمار وبلاگ:

Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!
border="0" ALT="Google" align="absmiddle">





Powered by WebGozar


Admin Logo themebox

اسپاگتی با سس راتاتول

نوشته شده توسط:عباس ثانی
یکشنبه 15 دی 1387-06:17 ق.ظ

آموزش آشپزی پدیده
اسپاگتی با سس راتاتول

مواد لازم‌: 
    اسپاگتی‌ رشته‌ای‌: 500 گرم‌

    برای‌ سس‌ راتاتول‌:
    بادمجان‌ خرد شده‌: 1 عدد
    پیاز بزرگ‌ خلال‌ شده‌: 1 عدد
    سیر له‌ شده‌: 1 حبه‌
    فلفل‌ سبز خرد شده‌: 1 عدد
    كدو سبز خرد شده‌: 2 عدد
    گوجه‌ فرنگی‌ پوست‌ كنده‌ و چرخ‌ شده‌:500گرم‌
    سركه‌ سفید: یك‌ دوم‌ فنجان‌
    ریحان‌ تازه‌ خرد شده‌: 1 قاشق‌ غذاخوری‌
    پودر آویشن‌ خشك‌: یك‌ دوم‌ قاشق‌غذاخوری‌
    فلفل‌ سیاه‌ تازه‌ پودر شده‌: به‌ میزان‌ دلخواه‌
    پنیر پارمزان‌ رنده‌ شده‌: 2 قاشق‌ غذاخوری‌

    طرز تهیه‌:
    اسپاگتی‌ را به‌ مدت‌ 8 الی‌ 12 دقیقه‌ بجوشانیدو سپس‌ آن‌ را آبكشی‌ كنید.
    برای‌ تهیه‌ سس‌، تمامی‌ مواد لازم‌، كدو سبز وبادمجان‌ و... را در یك‌ ماهیتابه‌ نچسب‌ ریخته‌ و به‌مدت‌ 30 تا 45 دقیقه‌ روی‌ حرارت‌ ملایم‌ قراردهید و هراز گاهی‌ آن‌ را هم‌ بزنید.
    در مرحله‌ آخر سس‌ آماده‌ شده‌ را روی‌اسپاگتی‌ ریخته‌ و آن‌ را با پنیر پارمزان‌ رنده‌ شده‌تزیین‌ نمایید.

    ارزش‌ غذایی‌:
    كالری‌: 520 كیلوكالری‌
    چربی‌ كل‌: 22 گرم‌
    كلسترول‌: 2 میلی‌ گرم‌
    فیبر: 25 گرم‌

منبع گل بانو
عکس آفتاب


نظرات() 
تاریخ آخرین ویرایش:یکشنبه 15 دی 1387 06:31 ق.ظ

How do you stretch your Achilles?
سه شنبه 14 شهریور 1396 09:36 ب.ظ
Keep this going please, great job!
manicure
جمعه 8 اردیبهشت 1396 11:37 ب.ظ
I love your blog.. very nice colors & theme. Did
you design this website yourself or did you hire someone to do it for
you? Plz reply as I'm looking to create my own blog and would like to
find out where u got this from. thanks a lot
BHW
چهارشنبه 6 اردیبهشت 1396 07:43 ب.ظ
Usually I do not read article on blogs, but I would like
to say that this write-up very compelled me to try and do so!

Your writing style has been surprised me. Thanks, very great post.
BHW
پنجشنبه 24 فروردین 1396 02:27 ق.ظ
What's up every one, here every one is sharing these kinds of experience, so it's
good to read this website, and I used to visit this blog daily.
مرجان
شنبه 25 خرداد 1392 07:36 ب.ظ
چاشنی لیمو و فلفل الیت رو حتما تست کن
amin
شنبه 16 خرداد 1388 09:16 ب.ظ
سلام دوست عزیز، یه خواهشی دارم: لطفا در پست جدیدتون از دوستان بخواهید که در نظرسنجی وبلاگ من در مورد انتخابات به آدرس www.areghbati.blogfa.com شرکت کنند .... ممنون
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر