تبلیغات
آموزش رایگان آشپزی و طبخ غذا های ایرانی و خارجی و شیرینی پزی پدیده - کرم پرتقال


همه می توانند آشپزی کنند everyone can cook
درباره وبلاگ:

آرشیو:

طبقه بندی:

آخرین پستها :

پیوندها:

پیوندهای روزانه:

نویسندگان:

ابر برچسبها:

نظرسنجی:

آمار وبلاگ:

Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!
border="0" ALT="Google" align="absmiddle">





Powered by WebGozar


Admin Logo themebox

کرم پرتقال

نوشته شده توسط:عباس ثانی
یکشنبه 15 دی 1387-06:22 ق.ظ

آموزش آشپزی پدیده
کرم پرتقال

کرم پرتقال
مواد لازم:
زرده تخم مرغ= 2 عدد
آب پرتقال= 1 پیمانه
شکر= 1 پیمانه
رنده پوست پرتقال= نصف قاشق مرباخوری
وانیل= نصف قاشق مرباخوری
خامه= 100 گرم
ورق ژلاتین= 2 ورق
دستور تهیه:
ورق ژلاتین را در آب سرد حل کرده سپس با آب داغ کاملا آنرا حل می کنیم.در ظرفی زرده تخم مرغ و شکر را کاملا هم میزنیم تا یکنواخت شود.سپس آب پرتقال را به آن اضافه می کنیم.بعد وانیل ، رنده پوست پرتقال ، خامه ،و ژلاتین حل شده را به آن اضافه کرده و پس از اینکه خوب به هم زدیم آنرا در قالب ریخته و به مدت 5 ساعت در یخچال قرار می دهیم.لازم به ذکر است که 1 پیمانه شکر برای آب پرتقال شیرین زیاد است.
منبع آشپزی آنلاین 



نظرات() 
تاریخ آخرین ویرایش:- -

مرجان
شنبه 25 خرداد 1392 06:35 ب.ظ
با نسکافه copa این دسر خیلی مزه میده
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر