تبلیغات
آموزش رایگان آشپزی و طبخ غذا های ایرانی و خارجی و شیرینی پزی پدیده - پارمیجا نا استیک


همه می توانند آشپزی کنند everyone can cook
درباره وبلاگ:

آرشیو:

طبقه بندی:

آخرین پستها :

پیوندها:

پیوندهای روزانه:

نویسندگان:

ابر برچسبها:

نظرسنجی:

آمار وبلاگ:

Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!
border="0" ALT="Google" align="absmiddle">





Powered by WebGozar


Admin Logo themebox

پارمیجا نا استیک

نوشته شده توسط:عباس ثانی
یکشنبه 15 دی 1387-12:59 ب.ظ

آموزش اشپزی پدیده
پارمیجا نا استیک
پارمیجا نا استیک
مواد لازم: گوشت فیله گوساله=4 برش نازک آرد=مقداری برای غلظت آرد سوخاری=مقداری برای غلظت کره=30 گرم روغن=60 میلی لیتر سس گوجه فرنگی=100 گرم پنیر پارمیزان=50 گرم پنیر موتزارلا=75 گرم تخم مرغ زده شده=1 عدد نمک و فلفل=به میزان دلخواه

طرز تهیه: آرد،تخم مرغ و آرد سوخاری را هر کدام در ظرف های جداگانه می ریزیم. گوشت ها را ابتدا در آرد سفید،بعد در تخم مرغ و سپس در آرد سوخاری غلتانده و به مدت یک ساعت در ظرفی داخل یخچال قرار می دهیم. فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم می کنیم. مخلوط کره و روغن را با هم در تابه گرم کرده و گوشت ها را نمک و فلفل زده و در آن سرخ می کنیم(باید هر دو سمت گوشت کاملا سرخ شود). بعد گوشت ها را در ظرف فر قرار داده و یک قاشق سس گوجه فرنگی روی آن می ریزیم. سپس از مخلوط هر دو پنیر روی آن ریخته و به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر قرار می دهیم تا کاملا طلایی شود. بعد در ظرف مورد نظر آن را سرو می کنیم .
منبع ایران شف





نظرات() 
تاریخ آخرین ویرایش:- -

http://randeeaube.hatenablog.com/
جمعه 13 مرداد 1396 09:42 ب.ظ
I like the valuable info you provide in your
articles. I'll bookmark your weblog and check again here frequently.

I am quite sure I will learn plenty of new stuff right here!
Good luck for the next!
manicure
شنبه 9 اردیبهشت 1396 01:01 ق.ظ
Hello Dear, are you really visiting this site on a regular basis,
if so after that you will definitely take fastidious experience.
BHW
چهارشنبه 30 فروردین 1396 01:03 ب.ظ
Hello, i think that i saw you visited my blog thus i
came to “return the favor”.I'm trying to find things to improve my web site!I suppose its ok to use some of your ideas!!
مرجان
شنبه 25 خرداد 1392 07:22 ب.ظ
اگر پودر سوخاری الیت بزنی بهش به نظرم خوب بشه
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر