تبلیغات
آموزش رایگان آشپزی و طبخ غذا های ایرانی و خارجی و شیرینی پزی پدیده - پارمیجا نا استیک


همه می توانند آشپزی کنند everyone can cook
درباره وبلاگ:

آرشیو:

طبقه بندی:

آخرین پستها :

پیوندها:

پیوندهای روزانه:

نویسندگان:

ابر برچسبها:

نظرسنجی:

آمار وبلاگ:

Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!
border="0" ALT="Google" align="absmiddle">





Powered by WebGozar


Admin Logo themebox

پارمیجا نا استیک

نوشته شده توسط:عباس ثانی
یکشنبه 15 دی 1387-11:59 ق.ظ

آموزش اشپزی پدیده
پارمیجا نا استیک
پارمیجا نا استیک
مواد لازم: گوشت فیله گوساله=4 برش نازک آرد=مقداری برای غلظت آرد سوخاری=مقداری برای غلظت کره=30 گرم روغن=60 میلی لیتر سس گوجه فرنگی=100 گرم پنیر پارمیزان=50 گرم پنیر موتزارلا=75 گرم تخم مرغ زده شده=1 عدد نمک و فلفل=به میزان دلخواه

طرز تهیه: آرد،تخم مرغ و آرد سوخاری را هر کدام در ظرف های جداگانه می ریزیم. گوشت ها را ابتدا در آرد سفید،بعد در تخم مرغ و سپس در آرد سوخاری غلتانده و به مدت یک ساعت در ظرفی داخل یخچال قرار می دهیم. فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم می کنیم. مخلوط کره و روغن را با هم در تابه گرم کرده و گوشت ها را نمک و فلفل زده و در آن سرخ می کنیم(باید هر دو سمت گوشت کاملا سرخ شود). بعد گوشت ها را در ظرف فر قرار داده و یک قاشق سس گوجه فرنگی روی آن می ریزیم. سپس از مخلوط هر دو پنیر روی آن ریخته و به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر قرار می دهیم تا کاملا طلایی شود. بعد در ظرف مورد نظر آن را سرو می کنیم .
منبع ایران شف





نظرات() 
تاریخ آخرین ویرایش:- -

Can exercise increase your height?
شنبه 18 شهریور 1396 07:27 ق.ظ
Thanks for sharing your thoughts about پارمیجا.
Regards
What is leg length discrepancy?
سه شنبه 14 شهریور 1396 08:46 ب.ظ
I know this site gives quality depending content and additional material, is
there any other web site which gives such stuff in quality?
Can you increase your height by stretching?
چهارشنبه 1 شهریور 1396 01:28 ب.ظ
With havin so much written content do you ever run into
any issues of plagorism or copyright infringement?
My blog has a lot of exclusive content I've either
written myself or outsourced but it looks like a lot of it is popping it up all
over the internet without my agreement. Do you know any
ways to help reduce content from being ripped off?
I'd truly appreciate it.
http://randeeaube.hatenablog.com/
جمعه 13 مرداد 1396 08:42 ب.ظ
I like the valuable info you provide in your
articles. I'll bookmark your weblog and check again here frequently.

I am quite sure I will learn plenty of new stuff right here!
Good luck for the next!
manicure
شنبه 9 اردیبهشت 1396 12:01 ق.ظ
Hello Dear, are you really visiting this site on a regular basis,
if so after that you will definitely take fastidious experience.
BHW
چهارشنبه 30 فروردین 1396 12:03 ب.ظ
Hello, i think that i saw you visited my blog thus i
came to “return the favor”.I'm trying to find things to improve my web site!I suppose its ok to use some of your ideas!!
مرجان
شنبه 25 خرداد 1392 06:22 ب.ظ
اگر پودر سوخاری الیت بزنی بهش به نظرم خوب بشه
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر