تبلیغات
آموزش رایگان آشپزی و طبخ غذا های ایرانی و خارجی و شیرینی پزی پدیده - پارمیجا نا استیک


همه می توانند آشپزی کنند everyone can cook
درباره وبلاگ:

آرشیو:

طبقه بندی:

آخرین پستها :

پیوندها:

پیوندهای روزانه:

نویسندگان:

ابر برچسبها:

نظرسنجی:

آمار وبلاگ:

Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!
border="0" ALT="Google" align="absmiddle">





Powered by WebGozar


Admin Logo themebox

پارمیجا نا استیک

نوشته شده توسط:عباس ثانی
یکشنبه 15 دی 1387-11:59 ق.ظ

آموزش اشپزی پدیده
پارمیجا نا استیک
پارمیجا نا استیک
مواد لازم: گوشت فیله گوساله=4 برش نازک آرد=مقداری برای غلظت آرد سوخاری=مقداری برای غلظت کره=30 گرم روغن=60 میلی لیتر سس گوجه فرنگی=100 گرم پنیر پارمیزان=50 گرم پنیر موتزارلا=75 گرم تخم مرغ زده شده=1 عدد نمک و فلفل=به میزان دلخواه

طرز تهیه: آرد،تخم مرغ و آرد سوخاری را هر کدام در ظرف های جداگانه می ریزیم. گوشت ها را ابتدا در آرد سفید،بعد در تخم مرغ و سپس در آرد سوخاری غلتانده و به مدت یک ساعت در ظرفی داخل یخچال قرار می دهیم. فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم می کنیم. مخلوط کره و روغن را با هم در تابه گرم کرده و گوشت ها را نمک و فلفل زده و در آن سرخ می کنیم(باید هر دو سمت گوشت کاملا سرخ شود). بعد گوشت ها را در ظرف فر قرار داده و یک قاشق سس گوجه فرنگی روی آن می ریزیم. سپس از مخلوط هر دو پنیر روی آن ریخته و به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر قرار می دهیم تا کاملا طلایی شود. بعد در ظرف مورد نظر آن را سرو می کنیم .
منبع ایران شف





نظرات() 
تاریخ آخرین ویرایش:- -

مرجان
شنبه 25 خرداد 1392 06:22 ب.ظ
اگر پودر سوخاری الیت بزنی بهش به نظرم خوب بشه
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر