تبلیغات
آموزش رایگان آشپزی و طبخ غذا های ایرانی و خارجی و شیرینی پزی پدیده - پیتزا پپرونی با ذرت


همه می توانند آشپزی کنند everyone can cook
درباره وبلاگ:

آرشیو:

طبقه بندی:

آخرین پستها :

پیوندها:

پیوندهای روزانه:

نویسندگان:

ابر برچسبها:

نظرسنجی:

آمار وبلاگ:

Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!
border="0" ALT="Google" align="absmiddle">





Powered by WebGozar


Admin Logo themebox

پیتزا پپرونی با ذرت

نوشته شده توسط:عباس ثانی
یکشنبه 15 دی 1387-01:08 ب.ظ

آموزش آشپزی پدیده
پیتزا پپرونی با ذرت

پیتزا پپرونی با ذرت
مواد لازم :
سیر رنده شده  یک حبه کوچک
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی  به اندازه لازم
پپرونی (نوعی سوسیس تند)  175 گرم
ذرت پخته  175 گرم
جعفری خرد شده   2 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا  100 گرم
پنیر پارمزان  2 قاشق غذاخوری


طرز تهیه :
1- خمیر پیتزا را آماده کرده و در سینی پهن می کنیم. فر را با حرارت 220 درجه سانتیگراد یا 425 درجه فارنهایت گرم می کنیم. آنگاه سیر و روغن زیتون  را مخلوط کرده و روی خمیر می مالیم. سپس سس گوجه فرنگی  آماده شده را روی آن پخش می کنیم.
2- پپرونی ها را حلقه کرده و روی سس می چینیم. سپس پیتزا را در فر گذاشته و 10 دقیقه می پزیم.
3- دوباره پیتزا را بیرون آورده و روی آن ذرت  ، جعفری و پنیرها را می پاشیم و باز هم 10 دقیقه ی دیگر در فر می گذاریم تا روی آن مقداری طلایی شود.

منبع گل بانو
تبیان



نظرات() 
تاریخ آخرین ویرایش:- -

BHW
چهارشنبه 6 اردیبهشت 1396 05:34 ب.ظ
Hey I know this is off topic but I was wondering if
you knew of any widgets I could add to my blog that automatically tweet
my newest twitter updates. I've been looking for a plug-in like this for quite some time and was
hoping maybe you would have some experience with something like this.
Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.
BHW
پنجشنبه 24 فروردین 1396 07:04 ب.ظ
Howdy! Quick question that's completely off topic. Do you know how to
make your site mobile friendly? My website looks weird when viewing from my iphone.
I'm trying to find a template or plugin that might be able to
correct this issue. If you have any suggestions, please share.

Thank you!
manicure
یکشنبه 20 فروردین 1396 07:55 ق.ظ
This is a good tip especially to those new to the blogosphere.

Brief but very precise info… Thank you for
sharing this one. A must read post!
مرجان
شنبه 25 خرداد 1392 07:16 ب.ظ
به جای سیر رنده شده عصاره بریز تو پیتزا خیلی بده سیر دیده بشه:دی
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر