تبلیغات
آموزش رایگان آشپزی و طبخ غذا های ایرانی و خارجی و شیرینی پزی پدیده - ماهی استروژن


همه می توانند آشپزی کنند everyone can cook
درباره وبلاگ:

آرشیو:

طبقه بندی:

آخرین پستها :

پیوندها:

پیوندهای روزانه:

نویسندگان:

ابر برچسبها:

نظرسنجی:

آمار وبلاگ:

Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!
border="0" ALT="Google" align="absmiddle">





Powered by WebGozar


Admin Logo themebox

ماهی استروژن

نوشته شده توسط:عباس ثانی
یکشنبه 15 دی 1387-05:56 ب.ظ

اموزش آشپزی پدیده
ماهی استروژن

ماهی استروژن
مواد لازم : ماهی : 750 گرم , سس: 3 قاشق غذاخوری, کره آب شده: 1.5 قاشق غذا خوری, زعفران : ¼قاشق چایخوری, روغن نباتی: 2 قاشق غذا خوری,پیاز رنده شده : 1 عدد بزرگ , نمک و فلفل : به میزان لازم , آب لیمو: به میزان لازم

طرز تهیه :
 ابتدا ماهی را در آبلیمو خوابانده سپس نمک ، فلفل و پیاز رنده شده را به آن اضافه کرده.زعفران حل شده در آب گرم را نیز اضافه کرده و به مدت 12 ساعت در یخچال قرارمی دهیم . سس و فلفل و کره آب شده را مخلوط کرده و فیله ماهی را در آن فرو می کنیم. ظرف مورد نظر را چرب کرده و فیله ماهی را در آن قرار داده در فری که از قبل گرم شده با درجه 175 سانتیگراد برای مدت 40 دقیقه قرار می دهیم تا برنگ طلایی در آید.سپس روی فیله ماهی طلایی شده را بوسیله برس با مخلوط ( سس و زعفران و آبلیمو و روغن) آغشته می کنیم و این عمل را دوباره تکرار می کنیم. فیله کباب شده را می توانید با سلیقه خود تزئین و سرو نمایید.
منبع ایران شف (غذای خارجی )


نظرات() 
تاریخ آخرین ویرایش:- -

مرجان
شنبه 25 خرداد 1392 07:15 ب.ظ
ماهی زیاد دوست ندارم ولی وقتی از چاشنی های الیت می ریزم رو ماهی طعمش رو خیلی بهتر می کنه
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر