تبلیغات
آموزش رایگان آشپزی و طبخ غذا های ایرانی و خارجی و شیرینی پزی پدیده - ماهی استروژن


همه می توانند آشپزی کنند everyone can cook
درباره وبلاگ:

آرشیو:

طبقه بندی:

آخرین پستها :

پیوندها:

پیوندهای روزانه:

نویسندگان:

ابر برچسبها:

نظرسنجی:

آمار وبلاگ:

Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!
border="0" ALT="Google" align="absmiddle">





Powered by WebGozar


Admin Logo themebox

ماهی استروژن

نوشته شده توسط:عباس ثانی
یکشنبه 15 دی 1387-05:56 ب.ظ

اموزش آشپزی پدیده
ماهی استروژن

ماهی استروژن
مواد لازم : ماهی : 750 گرم , سس: 3 قاشق غذاخوری, کره آب شده: 1.5 قاشق غذا خوری, زعفران : ¼قاشق چایخوری, روغن نباتی: 2 قاشق غذا خوری,پیاز رنده شده : 1 عدد بزرگ , نمک و فلفل : به میزان لازم , آب لیمو: به میزان لازم

طرز تهیه :
 ابتدا ماهی را در آبلیمو خوابانده سپس نمک ، فلفل و پیاز رنده شده را به آن اضافه کرده.زعفران حل شده در آب گرم را نیز اضافه کرده و به مدت 12 ساعت در یخچال قرارمی دهیم . سس و فلفل و کره آب شده را مخلوط کرده و فیله ماهی را در آن فرو می کنیم. ظرف مورد نظر را چرب کرده و فیله ماهی را در آن قرار داده در فری که از قبل گرم شده با درجه 175 سانتیگراد برای مدت 40 دقیقه قرار می دهیم تا برنگ طلایی در آید.سپس روی فیله ماهی طلایی شده را بوسیله برس با مخلوط ( سس و زعفران و آبلیمو و روغن) آغشته می کنیم و این عمل را دوباره تکرار می کنیم. فیله کباب شده را می توانید با سلیقه خود تزئین و سرو نمایید.
منبع ایران شف (غذای خارجی )


نظرات() 
تاریخ آخرین ویرایش:- -

How we can increase our height?
چهارشنبه 15 شهریور 1396 12:06 ق.ظ
I like the helpful info you provide in your articles.
I'll bookmark your weblog and check again here frequently.
I'm quite sure I'll learn many new stuff right here!
Good luck for the next!
How can we increase our height?
دوشنبه 30 مرداد 1396 11:01 ق.ظ
Quality posts is the key to interest the users to pay a quick visit the web site, that's what this web site is providing.
foot pain after sitting
سه شنبه 6 تیر 1396 09:46 ق.ظ
Exactly what I was searching for, regards for putting up.
https://trujillohqlorhltwa.tumblr.com/post/126887016843/hammertoe-pain-remedies/embed
یکشنبه 4 تیر 1396 11:39 ق.ظ
What's up i am kavin, its my first time to commenting anyplace, when i read this paragraph i thought i could also make comment due to this sensible paragraph.
kimberdome.wordpress.com
چهارشنبه 3 خرداد 1396 04:46 ب.ظ
I think this is among the most important information for me.
And i'm glad reading your article. But wanna remark on few general things,
The web site style is ideal, the articles is
really nice : D. Good job, cheers
BHW
چهارشنبه 6 اردیبهشت 1396 06:21 ب.ظ
Hello everyone, it's my first visit at this website, and
piece of writing is actually fruitful in support of me, keep up posting these types of posts.
BHW
چهارشنبه 23 فروردین 1396 05:16 ب.ظ
whoah this weblog is excellent i like reading your posts.
Keep up the great work! You already know, lots of persons are looking around for this info, you can help them
greatly.
مرجان
شنبه 25 خرداد 1392 06:15 ب.ظ
ماهی زیاد دوست ندارم ولی وقتی از چاشنی های الیت می ریزم رو ماهی طعمش رو خیلی بهتر می کنه
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر