تبلیغات
آموزش رایگان آشپزی و طبخ غذا های ایرانی و خارجی و شیرینی پزی پدیده - رولت رنگینک


همه می توانند آشپزی کنند everyone can cook
درباره وبلاگ:

آرشیو:

طبقه بندی:

آخرین پستها :

پیوندها:

پیوندهای روزانه:

نویسندگان:

ابر برچسبها:

نظرسنجی:

آمار وبلاگ:

Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!
border="0" ALT="Google" align="absmiddle">





Powered by WebGozar


Admin Logo themebox

رولت رنگینک

نوشته شده توسط:عباس ثانی
یکشنبه 22 دی 1387-06:39 ق.ظ

آموزش آشپزی پدیده
رولت رنگینک

رولت رنگینک
مواد لازم برای تهیه رنگینك:

خرمای سیاه : یك كیلو (باید از خرماهای جنوب مثل خرمای دشتستان استفاده كنید با خرمای مضافتی خوب نمی شه)
آرد گندم: حدود 1 پیمانه
دارچین: یك قاشق سوپخوری
روغن جامد: 2/1 پیمانه
گردوی خرد شده:200 گرم
پودر پسته یا نارگیل: مقداری برای تزئین


برای رولت رنگینك.ابتدا هسته خرما رو در میاریم و خرما رو چرخ می كنیم(من با دست خرما رو له كردم چون حوصله شستن چرخ گوشت رو نداشتم .شما هم با هر وسیله ای می تونید خرما رو له كنید)
اگه بخواهید نرم تر شه و كار باهاش راحت تر شه می تونید یكم توی یه ظرف روی حرارت بذاریدش واگه بخواهید خوشمزه تر شه روی حرارت یكم كره بهش اضافه كنید.(من هیچ كدوم از این كارها رو نكردم)
بعد خرما رو روی نایلونی كه یكم با روغن مایع چرب كردیم قرار می دیم و با وردنه چرب شده به شكل مربع یا مستطیل بازش می كنیم(من این كار رو هم با دست انجام دادم)


حالا آرد رو توی یه ظرف می ریزیم و تفت می دیم تا رنگش برگرده و كمی قهوهای بشه.مثل حلوا بعد روغن رو بهش اضافه می كنیم و می ذاریم با روغن كمی بو بخوره و بوی خامی آرد از بین بره.بعد از روی حرارت بر می داریم .و به دلخواه دارچین رو اضافه می كنیم.كمی كه سرد شد اون رو روی خرما می ریزیم و پهن می كنیم


بعد گردوی خرد شده رو روی حرارت كمی تفت می دیم(مواظب باشید مثل گردوی من نسوزه)و اون رو روی آرد می پاشیم


حالا به كمك نایلون خرما رو لوله می كنیم.در هر مرحله با دست خرما رو خوب فشار بدید تا مواد به هم بچسبه


بعد نایلون رو دور خرما می پیچیم و بافشار دست حالتش می دیم.


بعد اون رو 2-3 ساعت توی یخچال می ذاریم.تا سفت شه( این جوری بریدنش سخت تر می شه ولی در عوض شكیل تر برش می خوره).از یخچال در میاریم و به قطر 2 سانت برش می زنیم.


می تونیم در پودر نارگیل یا پسته بغلتونیم .البته قبل از یخچال

منبع گل بانو


نظرات() 
تاریخ آخرین ویرایش:- -

مژگان
جمعه 24 خرداد 1392 07:55 ب.ظ
یه سر به سایت من و الیت بزن
http://www.manoelite.com/
بهار
چهارشنبه 19 خرداد 1389 02:38 ب.ظ
سلام.
مرسی از وبلاگتون.
اگه غذاها و دسرهایی که با امکانات کم بشه آماده شون کرد (مثل این) یاد بدین خیلی عالی تر می شه. آخه برای یکی مثل من که تو خوابگاهم سخت گیر میاد همه چی!
بازم مرسی.
پاسخ عباس ثانی : ممنون از نظرتاتتون در آینده حتما
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر