تبلیغات
آموزش رایگان آشپزی و طبخ غذا های ایرانی و خارجی و شیرینی پزی پدیده - دسر کرم زعفران


همه می توانند آشپزی کنند everyone can cook
درباره وبلاگ:

آرشیو:

طبقه بندی:

آخرین پستها :

پیوندها:

پیوندهای روزانه:

نویسندگان:

ابر برچسبها:

نظرسنجی:

آمار وبلاگ:

Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!
border="0" ALT="Google" align="absmiddle">





Powered by WebGozar


Admin Logo themebox

دسر کرم زعفران

نوشته شده توسط:عباس ثانی
یکشنبه 22 دی 1387-06:43 ق.ظ

آموزش آشپزی پدیده
دسر کرم زعفران
دسر کرم زعفران
مواد لازم:
زرده تخم مرغ : 6 عدد
شکر : 6 قاشق غذاخوری
پودر وانیل : یک سوم قاشق چایخوری
پودر ژلاتین : 5/3 قاشق غذاخوری
آب : یک لیوان
زعفران آب کرده : به مقدار لازم
آناناس : 2 حلقه

 
طرز تهیه :
 
ابتدا شکر وزرده تخم مرغ و پودر وانیل را مخلوط کرده و خوب هم می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود . سپس ژلاتین را با کمی آب ترکیب کرده به روش بن ماری حل می کنیم بعد ژلاتین را به مواد قبلی اضافه کرده به همراه آن آب زعفران را ریخته و سپس آناناس را به داخل مایع می ریزیم مواد ترکیب شده را درون یخچال قرار داده به مدت 5 ساعت می گذاریم تا دسر ما بسته شود بعد از یخچال در آورده آنرا بر می گردانیم و با انواع میوه تزئین می کنیم .
منبع گل بانو


نظرات() 
تاریخ آخرین ویرایش:- -

مژگان
جمعه 24 خرداد 1392 08:49 ب.ظ
خواستی زعفرون تو غذاهات بریزی عصاره الیت رو بگیر
البته تو دسرت نریزیا نمک داره به خاطر ماده نگهدارنده اشه
حرف نداره عصاره اش
یکشنبه 13 اردیبهشت 1388 01:37 ب.ظ
چقدر پودر ژلاتین؟
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر