تبلیغات
آموزش رایگان آشپزی و طبخ غذا های ایرانی و خارجی و شیرینی پزی پدیده - دسر کرم زعفران


همه می توانند آشپزی کنند everyone can cook
درباره وبلاگ:

آرشیو:

طبقه بندی:

آخرین پستها :

پیوندها:

پیوندهای روزانه:

نویسندگان:

ابر برچسبها:

نظرسنجی:

آمار وبلاگ:

Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!
border="0" ALT="Google" align="absmiddle">





Powered by WebGozar


Admin Logo themebox

دسر کرم زعفران

نوشته شده توسط:عباس ثانی
یکشنبه 22 دی 1387-06:43 ق.ظ

آموزش آشپزی پدیده
دسر کرم زعفران
دسر کرم زعفران
مواد لازم:
زرده تخم مرغ : 6 عدد
شکر : 6 قاشق غذاخوری
پودر وانیل : یک سوم قاشق چایخوری
پودر ژلاتین : 5/3 قاشق غذاخوری
آب : یک لیوان
زعفران آب کرده : به مقدار لازم
آناناس : 2 حلقه

 
طرز تهیه :
 
ابتدا شکر وزرده تخم مرغ و پودر وانیل را مخلوط کرده و خوب هم می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود . سپس ژلاتین را با کمی آب ترکیب کرده به روش بن ماری حل می کنیم بعد ژلاتین را به مواد قبلی اضافه کرده به همراه آن آب زعفران را ریخته و سپس آناناس را به داخل مایع می ریزیم مواد ترکیب شده را درون یخچال قرار داده به مدت 5 ساعت می گذاریم تا دسر ما بسته شود بعد از یخچال در آورده آنرا بر می گردانیم و با انواع میوه تزئین می کنیم .
منبع گل بانو


نظرات() 
تاریخ آخرین ویرایش:- -

feet problems
یکشنبه 26 شهریور 1396 06:26 ق.ظ
What i don't realize is in reality how you're now not really much more smartly-liked than you might be
right now. You are very intelligent. You understand thus considerably when it comes to this
subject, produced me personally imagine it from numerous numerous angles.
Its like women and men are not involved except it's something to do with Woman gaga!
Your own stuffs outstanding. All the time handle
it up!
foot pain
سه شنبه 14 شهریور 1396 12:16 ب.ظ
I am truly grateful to the owner of this web site who has shared this wonderful
post at at this place.
What do you do when your Achilles tendon hurts?
دوشنبه 30 مرداد 1396 07:47 ق.ظ
Hi there, just became alert to your blog through Google, and found that it's really informative.
I am gonna watch out for brussels. I will appreciate
if you continue this in future. A lot of people
will be benefited from your writing. Cheers!
manicure
سه شنبه 5 اردیبهشت 1396 01:43 ق.ظ
Quality posts is the key to invite the visitors to go to see the web site,
that's what this site is providing.
مژگان
جمعه 24 خرداد 1392 07:49 ب.ظ
خواستی زعفرون تو غذاهات بریزی عصاره الیت رو بگیر
البته تو دسرت نریزیا نمک داره به خاطر ماده نگهدارنده اشه
حرف نداره عصاره اش
یکشنبه 13 اردیبهشت 1388 12:37 ب.ظ
چقدر پودر ژلاتین؟
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر