تبلیغات
آموزش رایگان آشپزی و طبخ غذا های ایرانی و خارجی و شیرینی پزی پدیده - دسر هلو


همه می توانند آشپزی کنند everyone can cook
درباره وبلاگ:

آرشیو:

طبقه بندی:

آخرین پستها :

پیوندها:

پیوندهای روزانه:

نویسندگان:

ابر برچسبها:

نظرسنجی:

آمار وبلاگ:

Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!
border="0" ALT="Google" align="absmiddle">





Powered by WebGozar


Admin Logo themebox

دسر هلو

نوشته شده توسط:عباس ثانی
یکشنبه 22 دی 1387-11:15 ق.ظ

آموزش آشپزی پدیده
دسر هلو

دسر هلو
مواد لازم
هلو : 1 کیلو کمپوت شده
زرده تخم مرغ : 6عدد
ژلاتین : 6 ورق یا 6 قاشق سوپخوری
شکر : 1 لیوان سرخالی
شیر: دوونیم لیوان
وانیل : یک سوم قاشق چایخوری
خامه زده شده : 250 گرم

طرز تهیه :
زرده را با شکر ووانیل زده تا سفیدشود شیر را روی حرارت قرار داده تا بجوش آید بعد مواد قبلی را به شیر می افزائیم و شعله را خاموش می کنیم ورقه ژلاتین را وقتی کمی خنک شد اضافه کرده بعد نیمی از کمپوت هلو را رنده کرده با خامه به مواد اضافه می کنیم بعد مواد را در ظرف دسر ریخته و به مدت 5 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا ببندد با نیم دیگر کمپوت روی دسر را تزئین می کنیم .
منبع ایران شف



نظرات() 
تاریخ آخرین ویرایش:- -

مژگان
جمعه 24 خرداد 1392 08:46 ب.ظ
نسکافه های Copa با این دسر خیلی می چسبه
یکشنبه 14 اسفند 1390 05:28 ب.ظ
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر