تبلیغات
آموزش رایگان آشپزی و طبخ غذا های ایرانی و خارجی و شیرینی پزی پدیده - باقلوای ترکی


همه می توانند آشپزی کنند everyone can cook
درباره وبلاگ:

آرشیو:

طبقه بندی:

آخرین پستها :

پیوندها:

پیوندهای روزانه:

نویسندگان:

ابر برچسبها:

نظرسنجی:

آمار وبلاگ:

Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!
border="0" ALT="Google" align="absmiddle">





Powered by WebGozar


Admin Logo themebox

باقلوای ترکی

نوشته شده توسط:عباس ثانی
یکشنبه 22 دی 1387-06:42 ب.ظ

آموزش آشپزی پدیده
باقلوای ترکی

باقلوای ترکی
باقلوا نوعی شیرینی خوش طعم مخصوص کشور ترکیه است که در ایران و بسیاری از کشورهای عربی نیز طرفداران بسیاری دارد. این شیرینی معمولاً از لایه های آرد خمیرشده و خرده های گردو و پسته درست می شود. باقلوا معمولاً بوسیله شهدی که از گلاب و زعفران درست شده، شیرین می شود اما می توان از عسل هم برای اینکار استفاده کرد.
 ترکیبات اصلی: 15 ورقه خمیر ورقه ورقه آرد
یک چهارم پیمانه کره
 نصف پیمانه گردوی خرد شده پودر نارگیل و پسته خرد شده برای تزیین
 ترکیبات شهد: 2 پیمانه شکر
 یک پیمانه آب
 یک چهارم پیمانه گلاب
 یک چهارم قاشق سوپخوری هل (دلخواه)
 یک هشتم قاشق سوپخوری زعفران (دلخواه)
دو قطره آب لیموی تازه (دلخواه)

طرز تهیه:
 1- فر را از قبل تا 350 درجه فارنهایت گرم کنید. 2- یک تابه در ابعاد 23 در 33 سانتیمتر بردارید و کف و دیواره های آن را کره بمالید. 3- ورقه های خمیر را باز کنید و با یک پارچه نمدار روی آن را بپوشانید تا در حین کار کردن شما خشک نشوند. 4- یکی از ورقه های خمیر را تا زده تا به اندازه تابه دربیاید و داخل آن بگذارید، رویش را کره مالیده و این کار را تکرار کنید تا زمانی که 4 لایه خمیر در تابه داشته باشید. 2 تا 3 قاشق سوپخوری از گردوهای خرد شده را روی آن بپاشید. این مرحله را دو بار تکرار کنید. 5- روی بالاترین لایه از گردوها که رویش با ورقه خمیر پوشیده شده، کره مالیده و این کار را تکرار کنید تا دیگر ورقه ای باقی نماند. 6- با استفاده از یک چاقوی تیز برش هایی را تا کف تابه به شکل لوزی یا مربع ایجاد کنید. 7- به مدت 40 تا 45 دقیقه بپزید تا زمانی که باقلوای شما طلایی-قهوه ای و ترد شود. 8- در زمانیکه باقلوا در حال پختن است، شهد را به این صورت آماده کنید: شکر و آب را بجوشانید تا زمانی که شکر کاملاً حل شود. زعفران را در دو قاشق سوپخوری آب جوش حل و به شهد اضافه کنید. هل را اضافه کنید و به مدت 15 دقیقه دیگر تا زمانی که شهد غلیظ شود، آن را بجوشانید. گلاب را اضافه کرده و به مدت یک دقیقه دیگر حرارت دهید. حالا از روی حرارت برداشته و دو قطره آب لیموی تازه را به آن اضافه کنید. بگذارید شهدتان کاملاً سرد شود. 9- باقلوا را از روی حرارت برداشته و فوراً شهد را روی آن بریزید. بوسیله پسته خرد شده و پودر نارگیل آن را تزیین کنید و بگذارید سرد شود. تا زمانی که کاملاً سرد نشده روی آن را نپوشانید.
منبع ایران شف



نظرات() 
تاریخ آخرین ویرایش:- -

psychic phone reading
یکشنبه 19 شهریور 1396 08:15 ق.ظ
من برخی چیزهای عالی را اینجا یاد گرفتم قطعا ارزش گذاری برای نشانه گذاری
بازنگری من تعجب میکنم که چقدر تلاش میکنی
محل ایجاد این نوع از وب سایت های آموزنده فوق العاده است.
cheap psychic readings
یکشنبه 19 شهریور 1396 04:30 ق.ظ
سلام، من آرزو می کنم که برای دریافت این وبلاگ جدیدتر باشم
به روز رسانی، بنابراین در کجا می توانم آن را انجام دهید لطفا کمک کند.
anonymous std testing
یکشنبه 19 شهریور 1396 12:02 ق.ظ
پست بزرگ من به طور مداوم این وبلاگ را چک کرده ام و من الهام گرفته ام!
اطلاعات بسیار مفیدی به خصوص بخش نهایی :) من از چنین اطلاعات زیادی مراقبت می کنم.
من برای مدت طولانی این اطلاعات خاص را جستجو کردم.
با تشکر از شما و بهترین شانس.
cheap phone psychic readings
شنبه 18 شهریور 1396 09:13 ب.ظ
من واقعا با استعدادهای نوشتاری شما به همان اندازه با فرمت وبلاگ خود تحت تاثیر قرار گرفته ام.
آیا این یک موضوع پرداخت شده است یا شما آن را تغییر دادید؟
خود؟ به هر حال حفظ نوشتن کیفیت خوب، نادر است
این روزها یک وبلاگ بزرگی مثل این یکی را دوست دارد..
std screening
جمعه 17 شهریور 1396 02:21 ق.ظ
هی این اولین نظر من است، بنابراین من فقط می خواستم سریع به شما بدهم
فریاد می زنم و می گویم که من واقعا از خواندن پست های وبلاگ لذت می برم.
آیا می توانید سایر وبلاگ ها / وب سایت ها / انجمن هایی که موضوعات مشابه را پوشش می دهند پیشنهاد دهید؟
ممنون بابت وقتی که گذاشتید!
foot pain
سه شنبه 14 شهریور 1396 10:28 ق.ظ
Hey, I think your website might be having browser compatibility issues.
When I look at your blog site in Firefox, it looks
fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping.
I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, superb blog!
chaturbatetokenshack.online
پنجشنبه 12 مرداد 1396 09:12 ب.ظ
Asking questions are genuinely good thing if you are not understanding something entirely, except this post presents
fastidious understanding yet.
kyradupar.hatenablog.com
چهارشنبه 3 خرداد 1396 09:02 ب.ظ
I really like what you guys are usually up too. This
type of clever work and reporting! Keep up the wonderful works guys I've included you guys to my blogroll.
Daisy
دوشنبه 25 اردیبهشت 1396 03:42 ب.ظ
I loved as much as you will receive carried
out right here. The sketch is attractive, your authored subject matter stylish.

nonetheless, you command get bought an nervousness over that you wish be delivering the following.
unwell unquestionably come more formerly again as exactly the same nearly very
often inside case you shield this hike.
BHW
پنجشنبه 24 فروردین 1396 02:46 ق.ظ
Hi there! I could have sworn I've been to this website before but after browsing through some of the post I realized it's new to me.
Anyhow, I'm definitely happy I found it and I'll be book-marking
and checking back frequently!
مژگان
جمعه 24 خرداد 1392 08:42 ب.ظ
به به باقلوا
تا حالا دسرهای الیت رو خوردی؟
هم سریع آماده می شن هم خیلی خوشمزه ان
زهرا
دوشنبه 18 خرداد 1388 07:06 ب.ظ
لطفا برید و طرز تهیه باقلوای ترکی رو یاد بگیرید.چون دستوری که دادید، دستور باقلوای یزدی نه باقلوای ترکی.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر