تبلیغات
آموزش رایگان آشپزی و طبخ غذا های ایرانی و خارجی و شیرینی پزی پدیده - باقلوای ترکی


همه می توانند آشپزی کنند everyone can cook

درباره وبلاگ:


آرشیو:


طبقه بندی:


آخرین پستها :


پیوندها:


پیوندهای روزانه:


نویسندگان:


ابر برچسبها:


نظرسنجی:


آمار وبلاگ:


Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!
border="0" ALT="Google" align="absmiddle">





Powered by WebGozar


Admin Logo themebox

باقلوای ترکی

نوشته شده توسط:عباس ثانی
یکشنبه 22 دی 1387-07:42 ب.ظ

آموزش آشپزی پدیده
باقلوای ترکی

باقلوای ترکی
باقلوا نوعی شیرینی خوش طعم مخصوص کشور ترکیه است که در ایران و بسیاری از کشورهای عربی نیز طرفداران بسیاری دارد. این شیرینی معمولاً از لایه های آرد خمیرشده و خرده های گردو و پسته درست می شود. باقلوا معمولاً بوسیله شهدی که از گلاب و زعفران درست شده، شیرین می شود اما می توان از عسل هم برای اینکار استفاده کرد.
 ترکیبات اصلی: 15 ورقه خمیر ورقه ورقه آرد
یک چهارم پیمانه کره
 نصف پیمانه گردوی خرد شده پودر نارگیل و پسته خرد شده برای تزیین
 ترکیبات شهد: 2 پیمانه شکر
 یک پیمانه آب
 یک چهارم پیمانه گلاب
 یک چهارم قاشق سوپخوری هل (دلخواه)
 یک هشتم قاشق سوپخوری زعفران (دلخواه)
دو قطره آب لیموی تازه (دلخواه)

طرز تهیه:
 1- فر را از قبل تا 350 درجه فارنهایت گرم کنید. 2- یک تابه در ابعاد 23 در 33 سانتیمتر بردارید و کف و دیواره های آن را کره بمالید. 3- ورقه های خمیر را باز کنید و با یک پارچه نمدار روی آن را بپوشانید تا در حین کار کردن شما خشک نشوند. 4- یکی از ورقه های خمیر را تا زده تا به اندازه تابه دربیاید و داخل آن بگذارید، رویش را کره مالیده و این کار را تکرار کنید تا زمانی که 4 لایه خمیر در تابه داشته باشید. 2 تا 3 قاشق سوپخوری از گردوهای خرد شده را روی آن بپاشید. این مرحله را دو بار تکرار کنید. 5- روی بالاترین لایه از گردوها که رویش با ورقه خمیر پوشیده شده، کره مالیده و این کار را تکرار کنید تا دیگر ورقه ای باقی نماند. 6- با استفاده از یک چاقوی تیز برش هایی را تا کف تابه به شکل لوزی یا مربع ایجاد کنید. 7- به مدت 40 تا 45 دقیقه بپزید تا زمانی که باقلوای شما طلایی-قهوه ای و ترد شود. 8- در زمانیکه باقلوا در حال پختن است، شهد را به این صورت آماده کنید: شکر و آب را بجوشانید تا زمانی که شکر کاملاً حل شود. زعفران را در دو قاشق سوپخوری آب جوش حل و به شهد اضافه کنید. هل را اضافه کنید و به مدت 15 دقیقه دیگر تا زمانی که شهد غلیظ شود، آن را بجوشانید. گلاب را اضافه کرده و به مدت یک دقیقه دیگر حرارت دهید. حالا از روی حرارت برداشته و دو قطره آب لیموی تازه را به آن اضافه کنید. بگذارید شهدتان کاملاً سرد شود. 9- باقلوا را از روی حرارت برداشته و فوراً شهد را روی آن بریزید. بوسیله پسته خرد شده و پودر نارگیل آن را تزیین کنید و بگذارید سرد شود. تا زمانی که کاملاً سرد نشده روی آن را نپوشانید.
منبع ایران شف



نظرات() 
تاریخ آخرین ویرایش:- -

مژگان
جمعه 24 خرداد 1392 08:42 ب.ظ
به به باقلوا
تا حالا دسرهای الیت رو خوردی؟
هم سریع آماده می شن هم خیلی خوشمزه ان
زهرا
دوشنبه 18 خرداد 1388 07:06 ب.ظ
لطفا برید و طرز تهیه باقلوای ترکی رو یاد بگیرید.چون دستوری که دادید، دستور باقلوای یزدی نه باقلوای ترکی.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر