تبلیغات
آموزش رایگان آشپزی و طبخ غذا های ایرانی و خارجی و شیرینی پزی پدیده - پای بروکلی طبخ غذای آلمانی


همه می توانند آشپزی کنند everyone can cook
درباره وبلاگ:

آرشیو:

طبقه بندی:

آخرین پستها :

پیوندها:

پیوندهای روزانه:

نویسندگان:

ابر برچسبها:

نظرسنجی:

آمار وبلاگ:

Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!
border="0" ALT="Google" align="absmiddle">





Powered by WebGozar


Admin Logo themebox

پای بروکلی طبخ غذای آلمانی

نوشته شده توسط:عباس ثانی
یکشنبه 22 دی 1387-07:45 ب.ظ

آموزش آشپزی پدیده
پای بروکلی طبخ غذای آلمانی


مواد لازم :

کلم بروکلی ۶۰۰ گرم

پیاز ۵۰  گرم

سیر  نصف حبه

کره  ۴۰ گرم

نمک نصف قاشق چایخوری

فلفل به مقدار لازم

تخم مرغ ۴ عدد خامه یک چهارم لیتر

بادام  ۴۰ گرم  

جوز هندی به مقدار لازم

روش تهیه:

پیاز خرد شده و سیر رنده شده را به مدت ۵ دقیقه در روغن تفت میدهیم تا به رنگ طلایی درآید.کلم بروکلی خرد شده و نمک و فلفل را اضافه و میگذاریم ۵ دقیقه روی حرارت کم بپزد.تخم مرغها را با خامه مخلوط میکنیم و نمک و جوز هندی را به آن می افزاییم و آن را به بقیه مواد اضافه میکنیم و در طبقه وسط فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰دقیقه میگذاریم بپزد.

منبع یه وبلاگ خوشمزه


نظرات() 
تاریخ آخرین ویرایش:- -

مژگان
جمعه 24 خرداد 1392 07:40 ب.ظ
دوست خوب یه پیشنهاد
عصاره های سیر و پیاز رو یه بار تست کن تو غذاهات ...
هم دسترسی به سیر و پیاز سریع تره هم دیگه احتیاجی به خرد کردن نداری
من و دوستهام عصاره های الیت و یک عصاره دیگه که الان خاطرم نیست رو استفاده می کنیم
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر