تبلیغات
آموزش رایگان آشپزی و طبخ غذا های ایرانی و خارجی و شیرینی پزی پدیده - پای بروکلی طبخ غذای آلمانی


همه می توانند آشپزی کنند everyone can cook
درباره وبلاگ:

آرشیو:

طبقه بندی:

آخرین پستها :

پیوندها:

پیوندهای روزانه:

نویسندگان:

ابر برچسبها:

نظرسنجی:

آمار وبلاگ:

Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!
border="0" ALT="Google" align="absmiddle">





Powered by WebGozar


Admin Logo themebox

پای بروکلی طبخ غذای آلمانی

نوشته شده توسط:عباس ثانی
یکشنبه 22 دی 1387-07:45 ب.ظ

آموزش آشپزی پدیده
پای بروکلی طبخ غذای آلمانی


مواد لازم :

کلم بروکلی ۶۰۰ گرم

پیاز ۵۰  گرم

سیر  نصف حبه

کره  ۴۰ گرم

نمک نصف قاشق چایخوری

فلفل به مقدار لازم

تخم مرغ ۴ عدد خامه یک چهارم لیتر

بادام  ۴۰ گرم  

جوز هندی به مقدار لازم

روش تهیه:

پیاز خرد شده و سیر رنده شده را به مدت ۵ دقیقه در روغن تفت میدهیم تا به رنگ طلایی درآید.کلم بروکلی خرد شده و نمک و فلفل را اضافه و میگذاریم ۵ دقیقه روی حرارت کم بپزد.تخم مرغها را با خامه مخلوط میکنیم و نمک و جوز هندی را به آن می افزاییم و آن را به بقیه مواد اضافه میکنیم و در طبقه وسط فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰دقیقه میگذاریم بپزد.

منبع یه وبلاگ خوشمزه


نظرات() 
تاریخ آخرین ویرایش:- -

sonjacanedo.hatenablog.com
جمعه 13 مرداد 1396 06:48 ب.ظ
First off I would like to say great blog! I had a quick question that I'd like
to ask if you do not mind. I was interested to find out how you center yourself and clear your thoughts prior to writing.
I've had a hard time clearing my mind in getting my ideas out there.
I do take pleasure in writing but it just seems like
the first 10 to 15 minutes are usually wasted simply just trying to
figure out how to begin. Any ideas or hints? Cheers!
manicure
سه شنبه 5 اردیبهشت 1396 03:59 ق.ظ
Right away I am going away to do my breakfast, afterward
having my breakfast coming again to read other news.
BHW
سه شنبه 29 فروردین 1396 02:35 ق.ظ
Heya are using Wordpress for your blog platform? I'm
new to the blog world but I'm trying to get started
and create my own. Do you need any html coding expertise to make your own blog?

Any help would be really appreciated!
manicure
یکشنبه 20 فروردین 1396 06:43 ب.ظ
Spot on with this write-up, I actually believe this amazing site needs far more attention. I'll probably be returning to read more, thanks for the info!
مژگان
جمعه 24 خرداد 1392 08:40 ب.ظ
دوست خوب یه پیشنهاد
عصاره های سیر و پیاز رو یه بار تست کن تو غذاهات ...
هم دسترسی به سیر و پیاز سریع تره هم دیگه احتیاجی به خرد کردن نداری
من و دوستهام عصاره های الیت و یک عصاره دیگه که الان خاطرم نیست رو استفاده می کنیم
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر