تبلیغات
آموزش رایگان آشپزی و طبخ غذا های ایرانی و خارجی و شیرینی پزی پدیده - پیتزا رومی


همه می توانند آشپزی کنند everyone can cook
درباره وبلاگ:

آرشیو:

طبقه بندی:

آخرین پستها :

پیوندها:

پیوندهای روزانه:

نویسندگان:

ابر برچسبها:

نظرسنجی:

آمار وبلاگ:

Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!
border="0" ALT="Google" align="absmiddle">





Powered by WebGozar


Admin Logo themebox

پیتزا رومی

نوشته شده توسط:عباس ثانی
سه شنبه 24 دی 1387-06:25 ق.ظ

آموزش اشپزی پدیده
پیتزا رومی
پیتزا رومی
مواد لازم : پنیر گودا ، موزالا ( از هر کدام) 140 گرم
 فلفل قرمز دلمه ای 2 عدد متوسط
سیر پوست کنده 3 حبه
 پیاز خلال شده 100گرم
 کره 2 قاشق سوپخوری
 زیتون سیاه 100 گرم
 تخم مرغ سفت آب پز 2 عدد
 قارچ کنسرو شده 100 گرم
 تن ماهی 1 قوطی
 نمک و فلفل بمیزان کافی
 گوجه فرنگی300 گرم


آموزش آشپزی. پیتزا رومی roman pizza را با ایران شف تجربه کنید: chef farhood zafari طرز تهیه : . کره را در ظرفی حرارت می دهیم . پیاز را ریز خرد (ساطوری ) کرده ، سیر را نیز با نمک ساییده و نرم می کنیم و با پیاز خرد شده در کره کمی تف می دهیم . 2عدد از گوجه فرنگی ها را کنار گذاشته و بقیه آنها را شوک حرارتی داده ( یک لحظه در آب جوش و یک لحظه در آب سرد ) ، پوست آن را گرفته ، دانه های آن را بیرون آورده و خرد می کنیم و به هم راه نمک و فلفل به مواد بالا اضافه کرده تا زمانی که سس نرم و غلیظ حاصل شود . بقیه گوجه فرنگیها را به صورت ورقه های باریک برش می دهیم . ماهی تن ، ماهی و قارچ را در آبکش ریخته ، تخم مرغ را به صورت ورقه بریده ، هسته زیتون را بیرون می آوریم ، فلفل سبز دلمه ای را خرد می کنیم قالب 25 سانتی متری را انتخاب نموده ، ته قالب را چرب می کنیم . خمیر را کف قالب پهن نموده ، کمی از پنیر موزارلا را رنده کرده و روی خمیر می پاشیم . سپس مواد فوق الذکر را به همراه جعفری خرد شده به طور یکنواخت روی خمیر قرار می دهیم پنیر گودا و مابقی موزارلا را به صورت ورقه برش داده یا رنده می کنیم . فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت گرم می کنیم . ظرف پیتزا را به مدت 10 الی 15 دقیقه کف فر قرار داده ، سپس ظرف پیتزا را به مدت 20 دقیقه به طبقه میانی انتقال می دهیم و بعد از فر بیرون آورده ورقه های موزالا و گودا را روی پیتزا قرار داده بمدت 10 دقیقه دیگر در فر بماند .
منبع ایران شف



نظرات() 
تاریخ آخرین ویرایش:سه شنبه 24 دی 1387 06:41 ق.ظ

مریم
شنبه 18 خرداد 1392 07:08 ب.ظ
تو پیتزات می تونیچاشنی بریزی
الیت رو پیشنهاد می کنم
سه شنبه 24 دی 1387 02:11 ب.ظ
لطفا اقای سعید مظفری زاده داور رابه برنامه خود دعوت كنید.
پاسخ عباس ثانی : با سلام
اینجانب دستور پخت برنماه بهونه را می گذارم برای اطلاعات بیشتر به www.bahouneh.ir
بروید .
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر