تبلیغات
آموزش رایگان آشپزی و طبخ غذا های ایرانی و خارجی و شیرینی پزی پدیده - مافین های مربایی


همه می توانند آشپزی کنند everyone can cook
درباره وبلاگ:

آرشیو:

طبقه بندی:

آخرین پستها :

پیوندها:

پیوندهای روزانه:

نویسندگان:

ابر برچسبها:

نظرسنجی:

آمار وبلاگ:

Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!
border="0" ALT="Google" align="absmiddle">





Powered by WebGozar


Admin Logo themebox

مافین های مربایی

نوشته شده توسط:عباس ثانی
سه شنبه 24 دی 1387-06:30 ق.ظ

آموزش آشپزی پدیده
مافین های مربایی
مافین های مربایی
مواد لازم:

آرد=1 لیوان

بیکینگ پودر=1  قاشق مرباخوری

نمک=4/1 قاشق مرباخوری

تخم مرغ=1 عدد

شکر=4/3لیوان

ماست=2/1 لیوان

کره=4قاشق غذاخوری

وانیل=کمی

مربای توت فرنگی=به مقدار لازم


طرز تهیه:

1. قالب های مخصوص مافین را با کره چرب کرده و تمام سطح آن را کمی آرد می پاشیم تا مافین ها به قالب نچسبند.

2. آرد و بیکینگ پودر و نمک را در ظرفی با هم خوب مخلوط می کنیم.

3. در ظرف دیگری کره و تخم مرغ را با هم مخلوط کرده و خوب هم می زنیم(به مدت 2 دقیقه) سپس ماست و کره و وانیل را به مخلوط اضافه کرده و هم می زنیم.

4. مخلوط آرد را به آن اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا مواد نرم و لطیفی بدست آید.

5. در تمام قالب های مافین یک قاشق غذاخوری از مواد می ریزیم.سپس روی آنها یک قاشق مرباخوری مربای توت فرنگی می ریزیم. و روی مربا را دوباره مواد ریخته بطوریکه

تمام سطح مربا را بپوشاند ولی ظرف مافین ها سر خالی باشد تا بعد از پف کردن مافین ها سرریز نشوند.

6. قالب را به مدت 20 الی 30 دقیقه با حرارت 170 درجه سانتیگراد در فر می گذاریم تا مافین ها پف کنند و روی آنها طلایی رنگ شود.

7. ظرف را از فر خارج کرده و مافین ها را پس از ولرم شدن از قالب جدا می کنیم و در ظرف مخصوص می چینیم.
منبع گل بانو


نظرات() 
تاریخ آخرین ویرایش:- -

How do you stretch your Achilles?
پنجشنبه 16 شهریور 1396 05:05 ق.ظ
Great information. Lucky me I came across your site by chance (stumbleupon).
I have book-marked it for later!
foot pain
سه شنبه 14 شهریور 1396 10:58 ق.ظ
I must thank you for the efforts you have put in penning this blog.
I am hoping to view the same high-grade content from
you later on as well. In truth, your creative writing abilities
has inspired me to get my very own website now ;
)
Foot Pain
سه شنبه 17 مرداد 1396 09:47 ق.ظ
Hello, I desire to subscribe for this blog to obtain hottest updates,
so where can i do it please help out.
manicure
جمعه 8 اردیبهشت 1396 09:20 ب.ظ
If you want to grow your knowledge simply keep visiting
this website and be updated with the most recent news update posted here.
BHW
چهارشنبه 6 اردیبهشت 1396 05:47 ب.ظ
Do you have a spam issue on this website; I also am a blogger, and I was wondering your situation; we have developed some nice
procedures and we are looking to exchange techniques with others, please shoot me an email if interested.
BHW
جمعه 25 فروردین 1396 06:43 ب.ظ
I like the helpful info you provide in your articles.
I'll bookmark your weblog and check again here regularly.
I'm quite sure I will learn many new stuff right here!
Best of luck for the next!
manicure
یکشنبه 20 فروردین 1396 04:46 ب.ظ
It's going to be end of mine day, however before end I am reading this enormous article to improve my experience.
مریم
شنبه 18 خرداد 1392 07:07 ب.ظ
من مافین شکلاتی خیلی دوست دارم ولی تا حالا مربایی نخوردم
این بار حتما تستش می کنم
آش آماده الیت خوردی؟تو هم آش های الیت رو تست کن
یکی از یکی خوشمزه تر
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر