تبلیغات
آموزش رایگان آشپزی و طبخ غذا های ایرانی و خارجی و شیرینی پزی پدیده - تارت تست


همه می توانند آشپزی کنند everyone can cook
درباره وبلاگ:

آرشیو:

طبقه بندی:

آخرین پستها :

پیوندها:

پیوندهای روزانه:

نویسندگان:

ابر برچسبها:

نظرسنجی:

آمار وبلاگ:

Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!
border="0" ALT="Google" align="absmiddle">





Powered by WebGozar


Admin Logo themebox

تارت تست

نوشته شده توسط:عباس ثانی
چهارشنبه 25 دی 1387-06:28 ق.ظ

آموزش اشپزی پدیده
تارت تست

تارت تست

مواد لازم:
نان تست=به مقدار لازم
مرغ آبپز ریز شده=1 لیوان
جعفری و شوید ریز شده=2/1 لیوان
پیاز=2 عدد متوسط
روغن=كمی
نمك و فلفل و زردچوبه=به مقدار لازم
مواد لازم برای سس:
خامه=2 قاشق غذاخوری
پنیر مثلثی=4 عدد
آب=2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
1. ظرف مافین را كنار بگذارید.


 


 


 


 2. اطراف نانهای تست را با كارد بریده سپس با قالب دایره شكل نانها را به شكل دایره در اندازه قالب ببرید.


 


 


 


 3. پیازها را ریز كرده در ماهیتابه همراه با روغن تفت دهید سپس مرغ پخته شده و ریز شده را به همراه ادویه به پیاز اضافه كرده كمی تفت دهید تا روی آن كمی طلایی شود. سپس جعفری و شوید ریز شده را مواد اضافه كرده روی حرارت ملایم  كمی مواد را هم بزنید.
4. مواد لازم برای سس را در مخلوط كن ریخته با هم خوب مخلوط كنید.
5. نانهای تست گرد شده را در قالب مخصوص گذاشته بطوریكه اطراف نانها كمی از جداره قالب را بپوشاند.
6. از مواد مرغ با قاشق كمی برداشته و داخل نانها بریزید سپس روی مواد كمی سس بریزید.


 


 


 


 7. ظرف را به مدت 10 الی 15 دقیقه با حرارت 160 درجه سانتیگراد و با حرارت بالا در فر بگذارید تا روی نانها كمی برشته شود.

منبع آشپزی آنلاین





نظرات() 
تاریخ آخرین ویرایش:- -

مریم
شنبه 18 خرداد 1392 07:51 ب.ظ
عصاره سبزیجات الیت کارت رو راه می ندازه اساسی :)
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر