تبلیغات
آموزش رایگان آشپزی و طبخ غذا های ایرانی و خارجی و شیرینی پزی پدیده - تراماسو


همه می توانند آشپزی کنند everyone can cook
درباره وبلاگ:

آرشیو:

طبقه بندی:

آخرین پستها :

پیوندها:

پیوندهای روزانه:

نویسندگان:

ابر برچسبها:

نظرسنجی:

آمار وبلاگ:

Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!
border="0" ALT="Google" align="absmiddle">





Powered by WebGozar


Admin Logo themebox

تراماسو

نوشته شده توسط:عباس ثانی
چهارشنبه 25 دی 1387-06:33 ق.ظ

آموزش آشپزی پدیده
تراماسو

تراماسو

مواد لازم :
 تخم مرغ 3 عدد
 پنیر ماسكار پونه 1/2-1 پیمانه معادل 390 گرم
 وانیل شكری 1/4 قاشق چایخوری
 شكر 1/3 پیمانه
قهوه غلیظ 1/4 پیمانه
 شیر 1/4 پیمانه
 كیك انگشتی 18 عد
د شكلات تخته ای (تلخ و شیرین )
مقداری برای تزئین پودر كاكائو مقداری

 طرز تهیه :
 1 - زرده و سفیده تخم مرغ را جدا نموده ، پنیر ماسكار پونه ، وانیل ، زرده تخم م رغ را در كاسه ای ریخته با همزن برقی هم بزنید تا یكدست شود . 2 - سفیده تخم مرغ را در كاسه تمیز ریخته با همزن برقی بزنید تا كف كند سپس شكر را اضافه كرده با همزن برقی بزنید تا سفت شود بطوریكه جای همزن روی سفیده محو نشود . سپس سفیده تخم مرغ را به مواد فوق الذكر اضافه نموده و مخلوط نمائید . 3 - كیك اسفنجی را به اندازه های پنج سانت به قطر یك سانت برش داده و بدین ترتیب كیك انگشتی تهیه می شود . سپس قهوه غلیظ و شیر را در ظرفی ریخته با هم مخلوط كنید و كیك ها را برای یك لحظه در آن بغلطانید . 4 - چند قاشق از مواد آماده شده شماره دو در ظرف مورد نظرذ ریخته روی آن تعدادی از كیك های انگشتی را قرار داده مجدداً مایه آماده را ریخته و ری آن كیك قرار داده ، به همین ترتیبادامه داده در مرحله آخر با مایه شماره دو روی آن را پوشانده و مقداری شكلات تخته ای رنده نموده و روی تراماسو بپاشید سپس مقداری كاكائو روی آن الك كنید .
منبع ایران شف



نظرات() 
تاریخ آخرین ویرایش:- -

مریم
شنبه 18 خرداد 1392 07:51 ب.ظ
آخ جوووووووون من ترامیسو خیلی دوست دارم مرسی مرسی

حالا یه خبر خوب برای تو
الیت جایزه گذاشته برای عصاره زعفرونش بگیر حتما
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر