تبلیغات
آموزش رایگان آشپزی و طبخ غذا های ایرانی و خارجی و شیرینی پزی پدیده - کیک شکلاتی


همه می توانند آشپزی کنند everyone can cook
درباره وبلاگ:

آرشیو:

طبقه بندی:

آخرین پستها :

پیوندها:

پیوندهای روزانه:

نویسندگان:

ابر برچسبها:

نظرسنجی:

آمار وبلاگ:

Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!
border="0" ALT="Google" align="absmiddle">





Powered by WebGozar


Admin Logo themebox

کیک شکلاتی

نوشته شده توسط:عباس ثانی
چهارشنبه 25 دی 1387-12:01 ب.ظ

آموزش آشپزی پدیده
کیک شکلاتی
کیک شکلاتی

مواد لازم
آب : 500 میلی لیتر
شکر : 650 گرم
کره خرد شده : 250 گرم
پودر کاکائو : 35 گرم
آرد : 450 گرم
تخم مرغ زده شده : 4 عدد
بکینگ پودر : 4 قاشق سوپخوری

مواد رویه کیک :
کره : 90 گرم
آب : 80 میلی لیتر
شکر : 110 گرم
پودر شکر : 240 گرم
پودر کاکائو : 40 گرم
خامه : 200 گرم

 
 
طرز تهیه
فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید . قالب مستطیل شکل عمیقی را به ابعاد 35در 25 چرب کرده با کاغذ پوشش دهید . آب ، شکر ، کره و پودر کاکائو را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شده مواد بجوش آید حرارت را ملایم کنید و 5 دقیقه زمان دهید تا کمی مواد  بجوشد مواد را از روی حرارت برداشته تاکمی خنک شود تخم مرغ و آرد را مخلوط کرده بکینگ پودر اضافه کرده بعد به مواد قبلی اضافه کرده با همزن زده تا صاف شود مواد را داخل قالب ریخته به مدت 50دقیقه در فر گذاشته بعد از فر خارج کرده بعد از 5دقیقه روی پنجره سیمی انتقال دهید تا کاملا خنک شود  سپس رویه آماده را روی کیک بمالید .

طرز تهیه رویه کیک : کره ، آب و شکر را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود . پودر شکر وپودر کاکائو را الک کرده بتدریج به مواد داغ قبلی اضافه کنید از روی حرارت برداشته رویش را بپوشانید و به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار دهید تا غلیظ شود . خامه را اضافه می کنیم سپس با یک قاشق چوبی هم بزنید تا صاف ویکدست شده قابل پهن کردن روی کیک باشد .
منبع گل بانو



نظرات() 
تاریخ آخرین ویرایش:چهارشنبه 25 دی 1387 12:06 ب.ظ

manicure
جمعه 8 اردیبهشت 1396 11:02 ب.ظ
After I initially left a comment I appear to have clicked the -Notify me
when new comments are added- checkbox and from now on every time a comment is added I get 4 emails with the exact same comment.
Perhaps there is a way you can remove me from that service?
Thank you!
BHW
چهارشنبه 6 اردیبهشت 1396 07:53 ب.ظ
I’m not that much of a online reader to be honest but your blogs really nice, keep it up!
I'll go ahead and bookmark your site to come back later on. All the best
BHW
پنجشنبه 24 فروردین 1396 11:54 ب.ظ
Today, I went to the beach front with my kids. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and
said "You can hear the ocean if you put this to your ear." She put the shell to her ear and screamed.
There was a hermit crab inside and it pinched her ear.
She never wants to go back! LoL I know this is completely off topic but I had to tell someone!
manicure
شنبه 19 فروردین 1396 09:22 ب.ظ
It's a pity you don't have a donate button! I'd most certainly donate to this excellent blog!
I suppose for now i'll settle for bookmarking and adding your RSS feed to my Google
account. I look forward to fresh updates and will talk about this
site with my Facebook group. Talk soon!
BHW
شنبه 19 فروردین 1396 04:00 ب.ظ
I simply could not depart your site before suggesting that I actually enjoyed the standard info a person supply on your visitors?
Is going to be back continuously to check up on new posts
مریم
شنبه 18 خرداد 1392 07:47 ب.ظ
روغن زیتون زیاد تو غذاهات و سالادات استفاده کن اون هم الیت
که حرف نداره
Zahra
چهارشنبه 9 اسفند 1391 11:53 ب.ظ
لطفانحوه درست کردنخامه روکش کیک رااموزش دهید
Zahra
چهارشنبه 9 اسفند 1391 11:50 ب.ظ
با سلام کیک های من با پخت درون ماکروفر(چون حرارت از بالا وارد میشود)خوب پف نکردخ ومغز پخت نیست.چه روشی با ماکروفر برای پخت کیک وجود دارد
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر