تبلیغات
آموزش رایگان آشپزی و طبخ غذا های ایرانی و خارجی و شیرینی پزی پدیده - خوراک ژیگو


همه می توانند آشپزی کنند everyone can cook
درباره وبلاگ:

آرشیو:

طبقه بندی:

آخرین پستها :

پیوندها:

پیوندهای روزانه:

نویسندگان:

ابر برچسبها:

نظرسنجی:

آمار وبلاگ:

Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!
border="0" ALT="Google" align="absmiddle">





Powered by WebGozar


Admin Logo themebox

خوراک ژیگو

نوشته شده توسط:عباس ثانی
چهارشنبه 25 دی 1387-11:06 ق.ظ

آموزش آشپزی پدیده
خوراک ژیگو

خوراک ژیگو
آموزش آشپزی :
خوراک ژیگو:
مواد لازم : ران گوسفندی 1 عدد
روغن مایع ذرت 4/1 پیمانه
نمك و فلفل به میزان لازم
 خردل 1 قاشق سوپخوری
 سس سویا نصف پیمانه
 زعفران پودر شده
 1 قاشق چای خوری هویج ،
کرفس از هرکدام 1 عدد


 طرز تهیه: ران گوسفندی متوسط رابرش می دهیم ، استخوان آن را بیرون می آوریم ، یادتان باشد كه استخوان قسمت ماهیچه را خارج نمی كنیم . روغن مایع ، خردل ، نمك ، فلفل ، سس سویا و زغفران حل شده را با هم مخلوط كرده و گوشت رابا آن مزه دار می كنیم .برگ بو هویج وكرفس را خرد کرده و روی گوشت گران گوسفندی قرار می دهیم. دو طرف ران را روی هم وصل کرده با نخ ابریشمی ، می دوزیم ، سپس درسینی فر قرار داده ، روی آن با یك ورقه فویل آلومینیومی پوشانده و بمدت یك ساعت وبیست دقیقه در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا بریان و پخته شود . زمانی كه گوشت پخته شد ، با سبزیجات و گوجه فرنگی به دلخواه تزئین می كنیم .
منبع ایران شف



نظرات() 
تاریخ آخرین ویرایش:- -

مریم
شنبه 18 خرداد 1392 06:46 ب.ظ
عصاره زعفران شنیدی ؟؟ کاملا شبیه زعفرونه ولی خیلی ارزون تره الیت عصاره زعفرون داره توووووووپ
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر