تبلیغات
آموزش رایگان آشپزی و طبخ غذا های ایرانی و خارجی و شیرینی پزی پدیده - خوراک ژیگو


همه می توانند آشپزی کنند everyone can cook
درباره وبلاگ:

آرشیو:

طبقه بندی:

آخرین پستها :

پیوندها:

پیوندهای روزانه:

نویسندگان:

ابر برچسبها:

نظرسنجی:

آمار وبلاگ:

Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!
border="0" ALT="Google" align="absmiddle">





Powered by WebGozar


Admin Logo themebox

خوراک ژیگو

نوشته شده توسط:عباس ثانی
چهارشنبه 25 دی 1387-12:06 ب.ظ

آموزش آشپزی پدیده
خوراک ژیگو

خوراک ژیگو
آموزش آشپزی :
خوراک ژیگو:
مواد لازم : ران گوسفندی 1 عدد
روغن مایع ذرت 4/1 پیمانه
نمك و فلفل به میزان لازم
 خردل 1 قاشق سوپخوری
 سس سویا نصف پیمانه
 زعفران پودر شده
 1 قاشق چای خوری هویج ،
کرفس از هرکدام 1 عدد


 طرز تهیه: ران گوسفندی متوسط رابرش می دهیم ، استخوان آن را بیرون می آوریم ، یادتان باشد كه استخوان قسمت ماهیچه را خارج نمی كنیم . روغن مایع ، خردل ، نمك ، فلفل ، سس سویا و زغفران حل شده را با هم مخلوط كرده و گوشت رابا آن مزه دار می كنیم .برگ بو هویج وكرفس را خرد کرده و روی گوشت گران گوسفندی قرار می دهیم. دو طرف ران را روی هم وصل کرده با نخ ابریشمی ، می دوزیم ، سپس درسینی فر قرار داده ، روی آن با یك ورقه فویل آلومینیومی پوشانده و بمدت یك ساعت وبیست دقیقه در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا بریان و پخته شود . زمانی كه گوشت پخته شد ، با سبزیجات و گوجه فرنگی به دلخواه تزئین می كنیم .
منبع ایران شف



نظرات() 
تاریخ آخرین ویرایش:- -

BHW
چهارشنبه 6 اردیبهشت 1396 05:26 ب.ظ
Heya i'm for the first time here. I came across this board
and I find It truly useful & it helped me
out a lot. I hope to give something back and help others
like you aided me.
manicure
سه شنبه 5 اردیبهشت 1396 04:19 ق.ظ
Thanks for finally talking about >آموزش رایگان آشپزی و طبخ غذا های ایرانی و خارجی و شیرینی پزی
پدیده - خوراک ژیگو <Loved it!
BHW
سه شنبه 29 فروردین 1396 05:55 ق.ظ
Howdy! This is my first comment here so I just wanted to
give a quick shout out and say I genuinely enjoy reading through your posts.
Can you suggest any other blogs/websites/forums that go over the same
subjects? Thanks!
manicure
شنبه 19 فروردین 1396 10:15 ب.ظ
It's remarkable to pay a visit this website and reading
the views of all mates concerning this post, while I am also zealous of getting
familiarity.
BHW
جمعه 18 فروردین 1396 07:13 ب.ظ
Thank you a lot for sharing this with all of us
you really know what you are talking about!
Bookmarked. Please also consult with my site =). We will have a hyperlink change arrangement among us
مریم
شنبه 18 خرداد 1392 07:46 ب.ظ
عصاره زعفران شنیدی ؟؟ کاملا شبیه زعفرونه ولی خیلی ارزون تره الیت عصاره زعفرون داره توووووووپ
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر