تبلیغات
آموزش رایگان آشپزی و طبخ غذا های ایرانی و خارجی و شیرینی پزی پدیده - حشو میگو یک غذای سنتی جنوبی


همه می توانند آشپزی کنند everyone can cook
درباره وبلاگ:

آرشیو:

طبقه بندی:

آخرین پستها :

پیوندها:

پیوندهای روزانه:

نویسندگان:

ابر برچسبها:

نظرسنجی:

آمار وبلاگ:

Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!
border="0" ALT="Google" align="absmiddle">





Powered by WebGozar


Admin Logo themebox

حشو میگو یک غذای سنتی جنوبی

نوشته شده توسط:عباس ثانی
چهارشنبه 25 دی 1387-05:33 ب.ظ

آموزش آشپزی پدیده
حشو میگو یک غذای سنتی جنوبی


مواد لازم برای حشو میگو:

میگو آبپزشده : نیم کیلو
پیاز :2 عدد بزرگ
روغن :به مقدار لازم
نمک:1 قاشق چیخوری
 فلفل:2 قاشق مربا خوری
 زرچوبه:1.5 قاشق مربا خوری
پورد لیموعمانی 1.5 قاشق مربا خوری
رب: 2 قاشق غذا خوری
آّب: نصف استکان متوسط

طرز تهیه آبپزکردن میگو:

وقتی که میگو رو از بازار تهیه کردید درون قابلمه ریخته و بهش آب و  سه قاشق غذا خوری نمک  اضافه کنید  و قابلمه را روی شعلع اجاق بگذارید به اندازه نیم ساعت و بعد از نیم ساعت که دیدید رنگ میگوها به صورت نارنجی شد شعله را خاموش کرد و آن را در آّبکش بریزید تا ولرم شود بعد از اینکه میگوها خنک شدن میگوها را پوست بکنیدو در ظرف جدا گانه قرار دهید  .

طرز تهیه حشو میگو:
پیازهای را پوست کنده و به صورت خلالی کوچیک خورد می کنیم و در ماهی تابه با مقداری روغن سرخ می کنیم بعد از اینکه پیاز ما به رنگ طلایی در آمد میگوها را روی پیاز می ریزیم و می گذاریم تفت بخوره ، شعله اجاق رو به مدت 10 دقیقه  کم می کنیم تا میگو و پیازها تفت بخورن و بعد از آن در ماهی تابه رو برداشته و ادویه جات رو بهش اضافه می کنیم نمک را می تونی اضافه کنی یا نکنی به شما بستگی داره ، باز دوباره می گذاریم که تفت بخورن و بعداز آن رب را بهش اضافه می کنیم  و یک استکان متوسط آب بهش اضافه می کنیم و می گذاریم که روی شعله اجاق با شعله ملایم بپزه . و جداگانه سیب زمینی خلال کرده را سرخ می کنیم و پلو رو هم همینطور . و وقتی که موقع خوردن آن شد میگوها را در ضرف جداگانه می گذاریم و سیب زمینی خلال شده را در کنار آن میریزیم و پلو را در ظرف جداگانه .
و این شد حشو میگو امیدوارم که دوستان گلم این غذا را درست کنند و از آن خوششون بیاد .
منبع گل بانو



نظرات() 
تاریخ آخرین ویرایش:- -

مریم
شنبه 18 خرداد 1392 07:40 ب.ظ
غذای جنوبی باید تند باشه حسابی
چاشنی لیمو و فلفل الیت هم اضافه کن بهش محشر می شه
backlink service
پنجشنبه 27 مرداد 1390 09:56 ب.ظ
Thought I would comment and say neat theme, did you make it for yourself? It's really awesome!
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر