تبلیغات
آموزش رایگان آشپزی و طبخ غذا های ایرانی و خارجی و شیرینی پزی پدیده - حشو میگو یک غذای سنتی جنوبی


همه می توانند آشپزی کنند everyone can cook
درباره وبلاگ:

آرشیو:

طبقه بندی:

آخرین پستها :

پیوندها:

پیوندهای روزانه:

نویسندگان:

ابر برچسبها:

نظرسنجی:

آمار وبلاگ:

Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!
border="0" ALT="Google" align="absmiddle">





Powered by WebGozar


Admin Logo themebox

حشو میگو یک غذای سنتی جنوبی

نوشته شده توسط:عباس ثانی
چهارشنبه 25 دی 1387-06:33 ب.ظ

آموزش آشپزی پدیده
حشو میگو یک غذای سنتی جنوبی


مواد لازم برای حشو میگو:

میگو آبپزشده : نیم کیلو
پیاز :2 عدد بزرگ
روغن :به مقدار لازم
نمک:1 قاشق چیخوری
 فلفل:2 قاشق مربا خوری
 زرچوبه:1.5 قاشق مربا خوری
پورد لیموعمانی 1.5 قاشق مربا خوری
رب: 2 قاشق غذا خوری
آّب: نصف استکان متوسط

طرز تهیه آبپزکردن میگو:

وقتی که میگو رو از بازار تهیه کردید درون قابلمه ریخته و بهش آب و  سه قاشق غذا خوری نمک  اضافه کنید  و قابلمه را روی شعلع اجاق بگذارید به اندازه نیم ساعت و بعد از نیم ساعت که دیدید رنگ میگوها به صورت نارنجی شد شعله را خاموش کرد و آن را در آّبکش بریزید تا ولرم شود بعد از اینکه میگوها خنک شدن میگوها را پوست بکنیدو در ظرف جدا گانه قرار دهید  .

طرز تهیه حشو میگو:
پیازهای را پوست کنده و به صورت خلالی کوچیک خورد می کنیم و در ماهی تابه با مقداری روغن سرخ می کنیم بعد از اینکه پیاز ما به رنگ طلایی در آمد میگوها را روی پیاز می ریزیم و می گذاریم تفت بخوره ، شعله اجاق رو به مدت 10 دقیقه  کم می کنیم تا میگو و پیازها تفت بخورن و بعد از آن در ماهی تابه رو برداشته و ادویه جات رو بهش اضافه می کنیم نمک را می تونی اضافه کنی یا نکنی به شما بستگی داره ، باز دوباره می گذاریم که تفت بخورن و بعداز آن رب را بهش اضافه می کنیم  و یک استکان متوسط آب بهش اضافه می کنیم و می گذاریم که روی شعله اجاق با شعله ملایم بپزه . و جداگانه سیب زمینی خلال کرده را سرخ می کنیم و پلو رو هم همینطور . و وقتی که موقع خوردن آن شد میگوها را در ضرف جداگانه می گذاریم و سیب زمینی خلال شده را در کنار آن میریزیم و پلو را در ظرف جداگانه .
و این شد حشو میگو امیدوارم که دوستان گلم این غذا را درست کنند و از آن خوششون بیاد .
منبع گل بانو



نظرات() 
تاریخ آخرین ویرایش:- -

http://sauberan681.yolasite.com/sauberan681
دوشنبه 1 خرداد 1396 08:54 ب.ظ
I have fun with, cause I found just what I used to be taking a look for.
You've ended my 4 day long hunt! God Bless you man. Have a nice day.

Bye
manicure
سه شنبه 5 اردیبهشت 1396 08:24 ب.ظ
Howdy! This post couldn't be written any better!
Looking through this article reminds me of my previous roommate!
He continually kept preaching about this. I'll send this post to
him. Pretty sure he will have a very good read. Thanks for sharing!
BHW
یکشنبه 27 فروردین 1396 02:06 ب.ظ
Everyone loves what you guys are usually up too.
This type of clever work and coverage! Keep up the very good works guys I've incorporated you guys to our blogroll.
مریم
شنبه 18 خرداد 1392 07:40 ب.ظ
غذای جنوبی باید تند باشه حسابی
چاشنی لیمو و فلفل الیت هم اضافه کن بهش محشر می شه
backlink service
پنجشنبه 27 مرداد 1390 09:56 ب.ظ
Thought I would comment and say neat theme, did you make it for yourself? It's really awesome!
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر