تبلیغات
آموزش رایگان آشپزی و طبخ غذا های ایرانی و خارجی و شیرینی پزی پدیده - آموزش راویولی


همه می توانند آشپزی کنند everyone can cook
درباره وبلاگ:

آرشیو:

طبقه بندی:

آخرین پستها :

پیوندها:

پیوندهای روزانه:

نویسندگان:

ابر برچسبها:

نظرسنجی:

آمار وبلاگ:

Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!
border="0" ALT="Google" align="absmiddle">





Powered by WebGozar


Admin Logo themebox

آموزش راویولی

نوشته شده توسط:عباس ثانی
چهارشنبه 25 دی 1387-05:35 ب.ظ

آموزش آشپزی پدیده
آموزش راویولی

آموزش راویولی
مواد لازم جهت تهیه خمیر راویولی: زرده ی تخم مرغ 4 عدد
 سفیده ی تخم مرغ 1عدد
 روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
 شیر پاستوریزه 4 قاشق غذاخوری
 نمک یک سوم قاشق غذاخوری
 آرد سفید مقداری که خمیر به دست آید


طرز تهیه ی خمیر راویولی:
زرده و سفیده را همراه با شیر ، روغن و نمک با قاشق مخلوط کنید. سپس آرد را کم کم اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر به دست آید. ( خمیر باید لطیف باشد، ولی به دست نچسبد) حدود 15 دقیقه در زیر پلاستیک استراحت دهید؛ سپس روی میز آرد بپاشید و خمیر را به ضخامت 2 میلی متر باز کنید. مواد لازم جهت تهیه راویولی : گوشت چرخ کرده 150 گرم پیاز رنده شده 1 عدد کوچک جعفری ریز شده 1 قاشق غذاخوری نمک و فلفل به میزان لازم پودر زیره یک دوم قاشق غذاخوری روغن برای سرخ کردن 3 قاشق غذاخوری آب گوشت ساده یک دوم لیتر گوجه فرنگی 2 عدد متوسط پنیر پیتزا 50 گرم طرز تهیه راویو لی : گوشت چرخ کرده را همراه با پیاز رنده شده، نمک ، فلفل، زیره و جعفری خوب مخلوط کنید و از آن گلوله های کوچکی به اندازه ی فندق بردارید و در روغن آنها را سرخ کنید. پس از سرخ شدن آنها را درمیان خمیر راویولی قراردهید.به این صورت که نصف خمیر را با وردنه روی میزبازکنید وگوشت های های سرخ شده را به فاصله ی 5 سانتی از یکدیگرقرار دهید. اکنون بقیه ی خمیر را مجدداً باز کرده و روی خمیر اول قرار دهید؛ به گونه ای که برجستگی ها مشخص شود؛ سپس با قالب راویولی یا وسیله ی مخصوص برش چهارگوش چهارگوش برش دهید و در سینی چرب شده قرار دهید. پس از آن آب گوشت را جوش آورید. حال راویولی ها را حدود 10 دقیقه در آن قرار دهید،تا پخته شوند. در این هنگام به آرامی از آب گوشت بیرون آورده و درظرف بچینید. آن گاه گوجه فرنگی فیله شده (بدون تخم و پوست) را خرد کرده وبرروی آن قرار دهید و کمی پنیر پیتزا رنده کنید. می توانید راویولی ها را در روغن فراوان سرخ کنید. که در این صورت کالری غذا بیشتر خواهد شد.
منبع ایران شف



نظرات() 
تاریخ آخرین ویرایش:- -

feet complaints
یکشنبه 26 شهریور 1396 07:32 ب.ظ
There is certainly a great deal to know about this topic.
I really like all the points you made.
How do you strengthen your Achilles tendon?
دوشنبه 30 مرداد 1396 10:45 ق.ظ
Thanks for finally talking about >آموزش رایگان آشپزی و طبخ غذا های ایرانی و
خارجی و شیرینی پزی پدیده - آموزش راویولی
<Liked it!
foot pain icd 10
دوشنبه 5 تیر 1396 08:28 ب.ظ
Hello i am kavin, its my first occasion to commenting anyplace, when i
read this piece of writing i thought i could also create comment due to this sensible piece of writing.
martinezihsscudkpp.wordpress.com
چهارشنبه 3 خرداد 1396 09:22 ب.ظ
Excellent beat ! I would like to apprentice while you amend your site, how can i subscribe for
a blog web site? The account helped me a acceptable deal. I
had been tiny bit acquainted of this your broadcast offered
bright clear idea
BHW
جمعه 1 اردیبهشت 1396 12:09 ق.ظ
Hi would you mind letting me know which hosting company you're using?

I've loaded your blog in 3 different web browsers
and I must say this blog loads a lot quicker then most. Can you suggest a good hosting
provider at a honest price? Thanks, I appreciate it!
BHW
دوشنبه 21 فروردین 1396 01:14 ب.ظ
I have read so many posts on the topic of the blogger lovers
but this article is truly a good paragraph, keep it up.
manicure
یکشنبه 20 فروردین 1396 03:14 ب.ظ
Hey! Do you know if they make any plugins to help with SEO?
I'm trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I'm not seeing very good gains.
If you know of any please share. Cheers!
مریم
شنبه 18 خرداد 1392 07:39 ب.ظ
کاش عکس غذاهات رو هم می ذاشتی ... البته تو گوگل سرچ کردم به نظر پیراشکی می یومد
توش عصاره صبزیجات الیت بریز من زیاد عصاره الیت استفاده می کنم
saniya
پنجشنبه 26 دی 1387 09:55 ق.ظ
سلام . اگه میشه آدرس وبسایت آقای گلریز را درون سایت قرار دهید . با تشکر .
پاسخ عباس ثانی : www.bahouneh.ir
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر