تبلیغات
آموزش رایگان آشپزی و طبخ غذا های ایرانی و خارجی و شیرینی پزی پدیده - آموزش راویولی


همه می توانند آشپزی کنند everyone can cook
درباره وبلاگ:

آرشیو:

طبقه بندی:

آخرین پستها :

پیوندها:

پیوندهای روزانه:

نویسندگان:

ابر برچسبها:

نظرسنجی:

آمار وبلاگ:

Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!
border="0" ALT="Google" align="absmiddle">





Powered by WebGozar


Admin Logo themebox

آموزش راویولی

نوشته شده توسط:عباس ثانی
چهارشنبه 25 دی 1387-05:35 ب.ظ

آموزش آشپزی پدیده
آموزش راویولی

آموزش راویولی
مواد لازم جهت تهیه خمیر راویولی: زرده ی تخم مرغ 4 عدد
 سفیده ی تخم مرغ 1عدد
 روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
 شیر پاستوریزه 4 قاشق غذاخوری
 نمک یک سوم قاشق غذاخوری
 آرد سفید مقداری که خمیر به دست آید


طرز تهیه ی خمیر راویولی:
زرده و سفیده را همراه با شیر ، روغن و نمک با قاشق مخلوط کنید. سپس آرد را کم کم اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر به دست آید. ( خمیر باید لطیف باشد، ولی به دست نچسبد) حدود 15 دقیقه در زیر پلاستیک استراحت دهید؛ سپس روی میز آرد بپاشید و خمیر را به ضخامت 2 میلی متر باز کنید. مواد لازم جهت تهیه راویولی : گوشت چرخ کرده 150 گرم پیاز رنده شده 1 عدد کوچک جعفری ریز شده 1 قاشق غذاخوری نمک و فلفل به میزان لازم پودر زیره یک دوم قاشق غذاخوری روغن برای سرخ کردن 3 قاشق غذاخوری آب گوشت ساده یک دوم لیتر گوجه فرنگی 2 عدد متوسط پنیر پیتزا 50 گرم طرز تهیه راویو لی : گوشت چرخ کرده را همراه با پیاز رنده شده، نمک ، فلفل، زیره و جعفری خوب مخلوط کنید و از آن گلوله های کوچکی به اندازه ی فندق بردارید و در روغن آنها را سرخ کنید. پس از سرخ شدن آنها را درمیان خمیر راویولی قراردهید.به این صورت که نصف خمیر را با وردنه روی میزبازکنید وگوشت های های سرخ شده را به فاصله ی 5 سانتی از یکدیگرقرار دهید. اکنون بقیه ی خمیر را مجدداً باز کرده و روی خمیر اول قرار دهید؛ به گونه ای که برجستگی ها مشخص شود؛ سپس با قالب راویولی یا وسیله ی مخصوص برش چهارگوش چهارگوش برش دهید و در سینی چرب شده قرار دهید. پس از آن آب گوشت را جوش آورید. حال راویولی ها را حدود 10 دقیقه در آن قرار دهید،تا پخته شوند. در این هنگام به آرامی از آب گوشت بیرون آورده و درظرف بچینید. آن گاه گوجه فرنگی فیله شده (بدون تخم و پوست) را خرد کرده وبرروی آن قرار دهید و کمی پنیر پیتزا رنده کنید. می توانید راویولی ها را در روغن فراوان سرخ کنید. که در این صورت کالری غذا بیشتر خواهد شد.
منبع ایران شف



نظرات() 
تاریخ آخرین ویرایش:- -

مریم
شنبه 18 خرداد 1392 07:39 ب.ظ
کاش عکس غذاهات رو هم می ذاشتی ... البته تو گوگل سرچ کردم به نظر پیراشکی می یومد
توش عصاره صبزیجات الیت بریز من زیاد عصاره الیت استفاده می کنم
saniya
پنجشنبه 26 دی 1387 09:55 ق.ظ
سلام . اگه میشه آدرس وبسایت آقای گلریز را درون سایت قرار دهید . با تشکر .
پاسخ عباس ثانی : www.bahouneh.ir
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر