تبلیغات
آموزش رایگان آشپزی و طبخ غذا های ایرانی و خارجی و شیرینی پزی پدیده - پیتزا لوبیا با گوشت


همه می توانند آشپزی کنند everyone can cook
درباره وبلاگ:

آرشیو:

طبقه بندی:

آخرین پستها :

پیوندها:

پیوندهای روزانه:

نویسندگان:

ابر برچسبها:

نظرسنجی:

آمار وبلاگ:

Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!
border="0" ALT="Google" align="absmiddle">





Powered by WebGozar


Admin Logo themebox

پیتزا لوبیا با گوشت

نوشته شده توسط:عباس ثانی
پنجشنبه 26 دی 1387-08:00 ب.ظ

آموزش آشپزی پدیده
پیتزا لوبیا با گوشت

پیتزا لوبیا با گوشت

مواد لازم:
روغن گیاهی= 1 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط خردشده= 1 عدد
گوشت چرخ کرده= 500 گرم
سس تند یا عادی گوجه فرنگی= 1 فنجان
پودر آویشن= 1 قاشق چایخوری
چیپس= 35 گرم
کنسرو ذرت (بدون آب)= 300 گرم
کنسرو لوبیا قرمز= 300 گرم
خمیر پیتزا= 2 عدد
پنیر رنده شده= 1 فنجان

طرز تهیه:
ابتدا روغن را در ماهی تابه داغ کنید و پیاز و گوشت چرخ کرده را تفت دهید و آنقدر هم بزنید تا گوشت قهوه ای شود. در ادامه سس گوجه فرنگی و آویشن را اضافه کنید و بگذارید تا چند دقیقه بدون درب بپزد. پس از گذشت این مدت اجاق را خاموش کنید و چیپس ذرت و لوبیا را اضافه کنید و خوب هم بزنید. در مرحله بعد خمیرهای پیتزا را در کف سینی فر بگذارید و روی آن ها را با مخلوط آماده شده کاملا بپوشانید و پنیر رنده شده را هم رویش بپاشید.
سینی را به مدت 15 دقیقه در فر، با حرارت بالا بگذارید، تا زمانی که کاملا قهوه ای و برشته شود
منبع گل بانو



نظرات() 
تاریخ آخرین ویرایش:- -

foot pain
سه شنبه 14 شهریور 1396 12:39 ب.ظ
It's the best time to make a few plans for the future and it is time to be happy.

I've learn this publish and if I may I desire to suggest you few attention-grabbing things or tips.

Maybe you could write next articles relating to this article.
I wish to learn even more things about it!
Do you get taller when you stretch?
دوشنبه 30 مرداد 1396 10:43 ق.ظ
Hello Dear, are you in fact visiting this web page daily, if so then you
will without doubt obtain fastidious experience.
malenahartup.hatenablog.com
چهارشنبه 3 خرداد 1396 09:42 ب.ظ
Fantastic items from you, man. I have take into account
your stuff previous to and you are simply extremely excellent.
I really like what you have got here, certainly
like what you're stating and the way wherein you say it.
You're making it enjoyable and you continue to take care of to keep it sensible.
I can not wait to read much more from you.
That is actually a great website.
BHW
جمعه 18 فروردین 1396 07:57 ب.ظ
Admiring the commitment you put into your website and
in depth information you provide. It's nice to come across a blog every once in a while that isn't the same unwanted rehashed information. Wonderful read!
I've saved your site and I'm including your RSS
feeds to my Google account.
BHW
جمعه 11 فروردین 1396 11:02 ب.ظ
Fantastic beat ! I would like to apprentice while you amend your web site, how could i subscribe for a blog web site?
The account helped me a appropriate deal. I were a little bit familiar of this your broadcast offered
vibrant clear idea
مریم
شنبه 18 خرداد 1392 07:36 ب.ظ
عصاره پیاز خوبه ها..اون هم از نوع الیت
maman
شنبه 5 بهمن 1387 09:21 ق.ظ
salam abas saitet kheili bahale vali kheili por kharje ok
پاسخ عباس ثانی : با سلام
چی میشه کرد
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر