تبلیغات
آموزش رایگان آشپزی و طبخ غذا های ایرانی و خارجی و شیرینی پزی پدیده - کیک پروانه ای


همه می توانند آشپزی کنند everyone can cook
درباره وبلاگ:

آرشیو:

طبقه بندی:

آخرین پستها :

پیوندها:

پیوندهای روزانه:

نویسندگان:

ابر برچسبها:

نظرسنجی:

آمار وبلاگ:

Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!
border="0" ALT="Google" align="absmiddle">





Powered by WebGozar


Admin Logo themebox

کیک پروانه ای

نوشته شده توسط:عباس ثانی
یکشنبه 13 بهمن 1387-05:57 ق.ظ

آموزش اشپزی پدیده
کیک پروانه ای

کیک پروانه ای

مواد لازم:
تخم مرغ=6 عدد
شكر=1 لیوان
آرد=1 لیوان
بیكینگ پودر=1 قاشق غذاخوری
وانیل=2/1 قاشق چایخوری
مواد لازم برای كرم كیك:
خامه=1 لیوان
دریم ویپ=2 پاكت
میوه مخلوط=1 لیوان
شكر=1 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تزئین:
میوه های كیوی،هلو،توت فرنگی و خامه زده شده

طرز تهیه:
1. در ظرفی شكر را با تخم مرغ+وانیل با همزن برقی به مدت 5  الی 10 دیقه بزنید.
2. آرد+بیكینگ پودر را به تدریج به مواد اضافه كرده با همزن دستی بزنید.
3. ظرف مخصوص كیك را چرب كرده كمی آرد بپاشید مواد را در ظرف بریزید سپس ظرف را در فری كه از قبل گرم كرده اید بگذارید تا كیك به مدت 40 دقیقه با حرارت 160 درجه سانتیگراد بپزد.
4. كیك را از فر خارج كرده كنار بگذارید تا خنك شود.


 


 



 

5. دریم ویپ+خامه+شكر را با هم مخلوط كنید.
6. كیك را از ظرف خارج كرده سپس با یك كارد آن را از وسط به دو نیم كنید. كرم آماده شده را روی كیك كشیده روی كرم را كنسرو میوه مخلوط بدون آب بریزید سپس نیمه كیك را روی آن بگذارید.


 


 


 

7. كیك را طبق شكل از وسط به دو نیم كرده كنار هم بگذارید.


 


 


 


8. روی كیك را طبق شكل با خامه زده شده و میوه تزئین كنید.
9. كیك را در یخچال بگذارید تا خنك شود.

منبع آشپزی آنلاین


نظرات() 
تاریخ آخرین ویرایش:- -

مرجان
جمعه 17 خرداد 1392 02:18 ب.ظ
چرا عکسهای بلاگت دیده نمی شن
دلم می خواست عکس این کیک رو می دیدم باید جالب باشه
عباس جان عصاره های قارچ و سبزیجات و سیر و ... الیت رو می شناسی؟ حتما برای غذاهات استفاده کن
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر