تبلیغات
آموزش رایگان آشپزی و طبخ غذا های ایرانی و خارجی و شیرینی پزی پدیده - دسر شکلاتی زمستانی


همه می توانند آشپزی کنند everyone can cook
درباره وبلاگ:

آرشیو:

طبقه بندی:

آخرین پستها :

پیوندها:

پیوندهای روزانه:

نویسندگان:

ابر برچسبها:

نظرسنجی:

آمار وبلاگ:

Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!
border="0" ALT="Google" align="absmiddle">





Powered by WebGozar


Admin Logo themebox

دسر شکلاتی زمستانی

نوشته شده توسط:عباس ثانی
یکشنبه 13 بهمن 1387-07:01 ق.ظ

آموزش آشپزی پدیده
دسر شکلاتی زمستانی

دسر شکلاتی زمستانی
موادلازم:
خامه 300 گرم
 شكلات 200 گرم
 شكر نصف فنجان
زرده ی تخم مرغ 4 عدد
 رنده ی پوست پرتقال یك قاشق مرباخوری
كره 50 گرم

 طرز تهیه :
شكلات و خامه را روی حرارت غیر مستقیم یعنی ،ظرف محتوی شكلات و خامه را بالای ظرف آبی كه در روی حرارت قرار دارد، بگذارید.سپس زرده ی تخم مرغ و شكر را با هم آن قدر بزنید تا سفید شود. رنده ی پوست پرتقال را به این مخلوط اضافه نمایید.در انتها كره را اضافه كرده و همه ی مواد را با هم مخلوط كنید و در ظرف مناسب بریزید و روی آن را با خامه تزئین نمایید.
منبع ایران شف



نظرات() 
تاریخ آخرین ویرایش:- -

BHW
چهارشنبه 6 اردیبهشت 1396 05:16 ب.ظ
you are truly a good webmaster. The website loading
speed is amazing. It kind of feels that you're doing any distinctive trick.
In addition, The contents are masterpiece. you've performed a great process
on this matter!
BHW
پنجشنبه 31 فروردین 1396 12:51 ق.ظ
Attractive component to content. I just stumbled upon your blog and in accession capital to assert that I acquire in fact enjoyed account your blog posts.
Anyway I'll be subscribing for your feeds or even I achievement you access consistently rapidly.
BHW
جمعه 25 فروردین 1396 03:02 ب.ظ
Greetings I am so happy I found your weblog, I really found you by error, while I
was browsing on Google for something else, Anyways
I am here now and would just like to say many thanks for a tremendous post and a all
round interesting blog (I also love the theme/design),
I don't have time to read it all at the moment but I have bookmarked it and also included
your RSS feeds, so when I have time I will be back to read more, Please do keep up
the great job.
BHW
جمعه 11 فروردین 1396 11:12 ق.ظ
I'm curious to find out what blog platform you happen to be utilizing?
I'm experiencing some minor security issues with my latest website and I'd like to find something more safe.

Do you have any solutions?
مرجان
جمعه 17 خرداد 1392 03:16 ب.ظ
الیت برای زعفرونش جایزه های خوبی گذاشته
یه عصاره زعفرون الیت بگیر یه جایزه عالی گیرت می یاد;)
x
یکشنبه 1 بهمن 1391 04:23 ب.ظ
اشغال بود
مریم
جمعه 7 مهر 1391 04:01 ب.ظ
خیلی خوبه ممنونم
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر