تبلیغات
آموزش رایگان آشپزی و طبخ غذا های ایرانی و خارجی و شیرینی پزی پدیده - شورما مکزیکی


همه می توانند آشپزی کنند everyone can cook
درباره وبلاگ:

آرشیو:

طبقه بندی:

آخرین پستها :

پیوندها:

پیوندهای روزانه:

نویسندگان:

ابر برچسبها:

نظرسنجی:

آمار وبلاگ:

Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!
border="0" ALT="Google" align="absmiddle">





Powered by WebGozar


Admin Logo themebox

شورما مکزیکی

نوشته شده توسط:عباس ثانی
سه شنبه 15 بهمن 1387-06:26 ق.ظ

آموزش آشپزی پدیده
شورما مکزیکی

شورما مکزیکی

مواد لازم برای 2 نفر:


سینه مرغ=1 عدد


نان لبنانی كوچك=4 عدد


كاهو =به مقدار لازم


خیارشور=به مقدار لازم


سیب زمینی خلالی سرخ شده=1 عدد


مواد لازم برای سس مرغ:


ماست=1 لیوان


زعفران=كمی


ادویه مخلوط=1 قاشق چایخوری


نمك=كمی


پودر فلفل قرمز=كمی


مواد لازم برای سس ساندویچ:


ماست=1 لیوان


ارده=2 قاشق غذاخوری


نمك=كمی


روغن زیتون=1 قاشق غذاخوری


آبلیمو=1 قاشق غذاخوری


پودر سیر=1 قاشق غذاخوری


طرز تهیه:
1. سینه مرغ را در كمی روغن زیتون سرخ كنید تا حدی كه روی آن طلایی رنگ شود.
2. با یك قیچی مرغ را به قطعات كوچك به صورت طولی برش دهید.
3. مرغ خرد شده را در ظرفی ریخته،مواد لازم برای سس مرغ را با هم مخلوط كرده با مرغ مخلوط كنید.
4. ظرف را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد سس جذب مرغ شود.


 


 


 


 



5. مرغ را در ظرف پیركسی ریخته سپس ظرف را به مدت نیم ساعت در فری كه از قبل گرم كرده اید به مدت نیم ساعت با حرارت 170 درجه سانتیگراد قرار دهید تا وقتیكه روی مرغ كمی برشته شود.



 


 


 


 


 


6. مواد لازم برای سس شاورما را با هم مخلوط كنید.
7. لای نان باز كرده كمی سس بكشید سپس كمی از مرغ آماده شده+سیب زمینی سرخ شده+كاهو خرد شده+خیارشور خلال شده بگذارید . روی مواد كمی سس بریزید.



 


 


 


 


 


 


8. شاورما را در ظرف گذاشته اطراف آن را با سیب زمینی سرخ كرده تزئین كنید.

منبع آشپزی آنلاین




نظرات() 
تاریخ آخرین ویرایش:- -

مناقصات کشور
پنجشنبه 13 مهر 1396 10:03 ب.ظ
ممنون اطلاعات خوبی بود. لطفا اگر اطلاعات کامل تری
دارید در سایت قرار دهید
مناقصات میزبانی و اجراء همایشها و کارگاههای آموزشی
سه شنبه 11 مهر 1396 11:39 ق.ظ
مناقصات میزبانی و اجراء همایشها و کارگاههای آموزشی
آموزش آشپزی تصویری کیک
چهارشنبه 15 شهریور 1396 10:17 ق.ظ
ممنون از وبلاگ خوبتون
Can stretching help you grow taller?
سه شنبه 14 شهریور 1396 08:13 ب.ظ
Wow, this paragraph is good, my sister is analyzing such things, thus I am going
to tell her.
What is the tendon at the back of your ankle?
یکشنبه 15 مرداد 1396 08:42 ب.ظ
That is a really good tip especially to those fresh to the blogosphere.
Simple but very precise information… Thank you for sharing
this one. A must read article!
joshualearned.blog.fc2.com
جمعه 13 مرداد 1396 08:31 ب.ظ
You can certainly see your expertise within the work you write.
The sector hopes for even more passionate writers like you
who are not afraid to mention how they believe.
All the time follow your heart.
BHW
چهارشنبه 6 اردیبهشت 1396 04:25 ب.ظ
Fantastic site. A lot of helpful info here. I am sending it to a few friends ans also sharing in delicious.
And of course, thank you in your effort!
BHW
سه شنبه 29 فروردین 1396 06:44 ق.ظ
Thanks for the marvelous posting! I quite enjoyed reading it, you might be a
great author.I will ensure that I bookmark your blog
and will often come back very soon. I want to encourage that you continue your great writing, have a nice evening!
manicure
شنبه 19 فروردین 1396 09:25 ب.ظ
I am really loving the theme/design of your web site.
Do you ever run into any internet browser compatibility issues?
A few of my blog readers have complained about my site not
working correctly in Explorer but looks great in Chrome.
Do you have any solutions to help fix this issue?
بنیامین
یکشنبه 27 اردیبهشت 1394 01:51 ب.ظ
سلام عکس خوبیه زیادش کون
مرجان
جمعه 17 خرداد 1392 02:12 ب.ظ
چاشنی لیمو و فلفل الیت خیلی خوشمزه می کنه این غذارو دفعه دیگه امتحانش کن
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر