تبلیغات
آموزش رایگان آشپزی و طبخ غذا های ایرانی و خارجی و شیرینی پزی پدیده - نان دارچینی


همه می توانند آشپزی کنند everyone can cook
درباره وبلاگ:

آرشیو:

طبقه بندی:

آخرین پستها :

پیوندها:

پیوندهای روزانه:

نویسندگان:

ابر برچسبها:

نظرسنجی:

آمار وبلاگ:

Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!
border="0" ALT="Google" align="absmiddle">





Powered by WebGozar


Admin Logo themebox

نان دارچینی

نوشته شده توسط:عباس ثانی
سه شنبه 15 بهمن 1387-10:00 ق.ظ

آموزش آشپزی پدیده

نان دارچینی

نان دارچینی

مواد لازم برای خمیر:
آب=1 لیوان
خمیرمایه=1 قاشق غذاخوری
شكر=3/1 لیوان
بیكینگ پودر=1 قاشق مرباخوری
روغن=4/1 لیوان
نمك=كمی
آرد=2 و 2/1 لیوان
مواد لازم برای داخل نان:
پودر دارچین=به مقدار لازم
كره=50 گرم
موادلازم برای روی نان:
وانیل=كمی
شیر=1 قاشق غاخوری
زرده تخم مرغ زده شده=1 عدد
مواد لازم برای سس:
شیر=3 تا 4 قاشق غذاخوری لیوان
پودر شكر=1 لیوان
وانیل=كمی

طرز تهیه :
1. خمیر مایه+شكر را در آب حل كرده و به مدت 10 دقیقه كنار بگذارید سپس بقیه مواد لازم برای خمیر را با آن مخلوط كنید. خمیر را با دست خوب ورز دهید تا صاف و یكدست شود.
2. روی خمیر را پوشانده و به مدت 1 الی 2 ساعت در جای گرمی قرار دهید تا حجم آن تقریبا 2 برابر شود.


 


 


 

3. روی یك ظرف آلومینیومی یا تفال كه با كره كمی چرب كرده اید خمیر را با وردنه به صورت مستطیل شكل به قطر 1 سانتیمتر باز كنید.
4. روی خمیر را با یك برس كره ذوب شده بكشید و روی ان را پودر دارچین بپاشید.


 


 


 

5. خمیر را به صورت رول پیچیده و با یك كارد به 15 قطعه تقسیم كنید.
6. رولت ها را در ظرف با فاصله از هم بچینید.


 


 


 

7. روی ظرف را با یك نایلون پوشانده و ظرف را كنار بگذارید تا زمانیكه حجم نانها زیاد شود.


 


 


 

8. فر با حرارت 170 درجه سانتیگراد گرم كرده سپس ظرف را به مدت 5 دقیقه با حرارت پایین در فر بگذارید سپس ظرف را از فر خارج كرده روی نانها را با یك برس زرده تخم مرغ زده شده و كمی شیر بكشید.


 


 


 

9. ظرف را در فر گذاشته و اینبار بگذارید به مدت 8 الی 10 دقیقه با حرارت بالا بپزند تا وقتیكه روی نانها طلایی رنگ شود.


 


 


 

10. ظرف را از فر خارج كرده،روی نانها را با سس تزئین كرده و با كارد نانها را ببرید.


 


 


 

طرز تهیه سس:
مواد لازم برای سس را در ظرفی ریخته با قاشق هم بزنید .

منبع آشپزی آنلاین



نظرات() 
تاریخ آخرین ویرایش:- -

مرجان
جمعه 17 خرداد 1392 02:11 ب.ظ
با عصاره ها و چاشنی های الیت آشنا هستی؟؟؟؟؟
اینجا یه سر بزن
http://amadehlaziz.com/farsi/brands.html
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر