تبلیغات
آموزش رایگان آشپزی و طبخ غذا های ایرانی و خارجی و شیرینی پزی پدیده - نان دارچینی


همه می توانند آشپزی کنند everyone can cook
درباره وبلاگ:

آرشیو:

طبقه بندی:

آخرین پستها :

پیوندها:

پیوندهای روزانه:

نویسندگان:

ابر برچسبها:

نظرسنجی:

آمار وبلاگ:

Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!
border="0" ALT="Google" align="absmiddle">





Powered by WebGozar


Admin Logo themebox

نان دارچینی

نوشته شده توسط:عباس ثانی
سه شنبه 15 بهمن 1387-11:00 ق.ظ

آموزش آشپزی پدیده

نان دارچینی

نان دارچینی

مواد لازم برای خمیر:
آب=1 لیوان
خمیرمایه=1 قاشق غذاخوری
شكر=3/1 لیوان
بیكینگ پودر=1 قاشق مرباخوری
روغن=4/1 لیوان
نمك=كمی
آرد=2 و 2/1 لیوان
مواد لازم برای داخل نان:
پودر دارچین=به مقدار لازم
كره=50 گرم
موادلازم برای روی نان:
وانیل=كمی
شیر=1 قاشق غاخوری
زرده تخم مرغ زده شده=1 عدد
مواد لازم برای سس:
شیر=3 تا 4 قاشق غذاخوری لیوان
پودر شكر=1 لیوان
وانیل=كمی

طرز تهیه :
1. خمیر مایه+شكر را در آب حل كرده و به مدت 10 دقیقه كنار بگذارید سپس بقیه مواد لازم برای خمیر را با آن مخلوط كنید. خمیر را با دست خوب ورز دهید تا صاف و یكدست شود.
2. روی خمیر را پوشانده و به مدت 1 الی 2 ساعت در جای گرمی قرار دهید تا حجم آن تقریبا 2 برابر شود.


 


 


 

3. روی یك ظرف آلومینیومی یا تفال كه با كره كمی چرب كرده اید خمیر را با وردنه به صورت مستطیل شكل به قطر 1 سانتیمتر باز كنید.
4. روی خمیر را با یك برس كره ذوب شده بكشید و روی ان را پودر دارچین بپاشید.


 


 


 

5. خمیر را به صورت رول پیچیده و با یك كارد به 15 قطعه تقسیم كنید.
6. رولت ها را در ظرف با فاصله از هم بچینید.


 


 


 

7. روی ظرف را با یك نایلون پوشانده و ظرف را كنار بگذارید تا زمانیكه حجم نانها زیاد شود.


 


 


 

8. فر با حرارت 170 درجه سانتیگراد گرم كرده سپس ظرف را به مدت 5 دقیقه با حرارت پایین در فر بگذارید سپس ظرف را از فر خارج كرده روی نانها را با یك برس زرده تخم مرغ زده شده و كمی شیر بكشید.


 


 


 

9. ظرف را در فر گذاشته و اینبار بگذارید به مدت 8 الی 10 دقیقه با حرارت بالا بپزند تا وقتیكه روی نانها طلایی رنگ شود.


 


 


 

10. ظرف را از فر خارج كرده،روی نانها را با سس تزئین كرده و با كارد نانها را ببرید.


 


 


 

طرز تهیه سس:
مواد لازم برای سس را در ظرفی ریخته با قاشق هم بزنید .

منبع آشپزی آنلاین



نظرات() 
تاریخ آخرین ویرایش:- -

How much can you grow from stretching?
دوشنبه 30 مرداد 1396 08:39 ق.ظ
Appreciating the dedication you put into your site and detailed information you offer.

It's great to come across a blog every once in a while
that isn't the same outdated rehashed material. Great read!
I've saved your site and I'm including your RSS feeds to my Google account.
How do you get Achilles tendonitis?
یکشنبه 15 مرداد 1396 10:29 ب.ظ
Greetings! I know this is somewhat off topic but I was wondering which
blog platform are you using for this site? I'm getting sick and tired of Wordpress because I've had problems with hackers and I'm looking at alternatives
for another platform. I would be great if you could point me in the direction of a
good platform.
foot pain exercises pdf
سه شنبه 6 تیر 1396 09:36 ق.ظ
My brother recommended I would possibly like this web site.
He used to be totally right. This submit
actually made my day. You cann't consider simply how much time I had
spent for this info! Thanks!
foot pain and swelling
یکشنبه 4 تیر 1396 03:14 ب.ظ
Hi, Neat post. There's a problem with your site in web explorer, might check this?
IE still is the market chief and a good component of other folks will omit your great writing due to this problem.
Vanessa
پنجشنبه 21 اردیبهشت 1396 03:30 ق.ظ
We are a group of volunteers and starting a new
scheme in our community. Your website provided us with useful info
to work on. You have done a formidable task and our whole community can be thankful
to you.
BHW
چهارشنبه 6 اردیبهشت 1396 08:04 ب.ظ
It's perfect time to make some plans for the future
and it's time to be happy. I have read this post and if I could I
want to suggest you some interesting things or tips. Maybe you could write next articles referring to this article.
I want to read even more things about it!
BHW
چهارشنبه 30 فروردین 1396 02:37 ب.ظ
Howdy would you mind letting me know which web host you're utilizing?
I've loaded your blog in 3 different web browsers and I must say this blog
loads a lot faster then most. Can you suggest a good hosting
provider at a honest price? Many thanks, I appreciate it!
مرجان
جمعه 17 خرداد 1392 03:11 ب.ظ
با عصاره ها و چاشنی های الیت آشنا هستی؟؟؟؟؟
اینجا یه سر بزن
http://amadehlaziz.com/farsi/brands.html
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر