تبلیغات
آموزش رایگان آشپزی و طبخ غذا های ایرانی و خارجی و شیرینی پزی پدیده - پیتزا با نان لبنانی


همه می توانند آشپزی کنند everyone can cook
درباره وبلاگ:

آرشیو:

طبقه بندی:

آخرین پستها :

پیوندها:

پیوندهای روزانه:

نویسندگان:

ابر برچسبها:

نظرسنجی:

آمار وبلاگ:

Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!
border="0" ALT="Google" align="absmiddle">





Powered by WebGozar


Admin Logo themebox

پیتزا با نان لبنانی

نوشته شده توسط:عباس ثانی
سه شنبه 15 بهمن 1387-12:00 ب.ظ

اموزش آشپزی پدیده
پیتزا با نان لبنانی

پیتزا با نان لبنانی

مواد لازم:
نان لبنانی بزرگ=2 عدد
سوسیس ریز شده=2 لیوان
سس كچاپ=به مقدار لازم
گوجه فرنگی حلقه شده=2 عدد
فلفل دلمه ریز شده=2 عدد
پیاز سفید ریز شده=1 عدد
قارچ خرد شده=1 لیوان
زیتون سیاه و سبز ریز شده=2/1 لیوان
پنیر موزاریلا رنده شده=به مقدار لازم
روغن زیتون=به مقدار لازم
تخم مرغ=2 عدد
شیر=4 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل=به مقدار لازم

طرز تهیه:
1. سینی گردی را با روغن زیتون كمی چرب كرده نان لبنانی را در آن بگذارید.
2. روی نان را كمی سس كچاپ و روغن زیتون بریزید سپس روی نان گوجه فرنگی حلقه شده+فلفل دلمه ریز شده+پیاز ریز شده+قارچ خرد شده+سوسیس ریز شده+زیتون ریز شده بریزید.


 


 


 

3. روی مواد را با پنیر موزاریلا رنده شده بپوشانید.
4. تخم مرغ  و شیر را با هم مخلوط كرده بزنید سپس به آن كمی نمك و فلفل اضافه كنید.
5. مخلوط تخم مرغ و شیر را روی سطح پیتزا بریزید.


 


 


 


6. سینی را به مدت 15 الی 20 دقیقه با حرارت 160 درجه سانتیگراد در فر قرار دهید تا روی پنیر طلایی رنگ شود.
نكته: مواد مورد نیاز را می توانید به دلخواه خود كم یا زیاد كنید.

منبع آشپزی آنلاین



نظرات() 
تاریخ آخرین ویرایش:- -

مرجان
جمعه 17 خرداد 1392 02:07 ب.ظ
روغن زیتون الیت بریز عالیه ه ه
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر