تبلیغات
آموزش رایگان آشپزی و طبخ غذا های ایرانی و خارجی و شیرینی پزی پدیده - کوکوی تبریزی (غذای اصیل ایرانی )


همه می توانند آشپزی کنند everyone can cook
درباره وبلاگ:

آرشیو:

طبقه بندی:

آخرین پستها :

پیوندها:

پیوندهای روزانه:

نویسندگان:

ابر برچسبها:

نظرسنجی:

آمار وبلاگ:

Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!
border="0" ALT="Google" align="absmiddle">





Powered by WebGozar


Admin Logo themebox

کوکوی تبریزی (غذای اصیل ایرانی )

نوشته شده توسط:عباس ثانی
سه شنبه 15 بهمن 1387-03:00 ب.ظ

اموزش آشپزی پدیده
کوکوی تبریزی  (غذای اصیل ایرانی )


كوكوی تبریزی
مواد لازم
هویج                              2تا متوسط
فلفل دلمه ای                      1 عدد بزرگ
سیب زمینی                       1 عدد بزرگ
سوسیس یا كالباس               مقداری
لوبیا سبز                          200 كرم
تخم مرغ                          3 تا
نمك / فلفل /زردچوبه           به مقدار لازم
پیاز                               1 عدد بزرگ
گوشت چرخ كرده                200 گرم
 
ابتدا گوشت چرخ كرده را همراه پیاز رنده شده  تفت میدهیم تا اب ان كاملا گرفته شود و كمی سرخ میكنیم / همه سبزیجات و كالباس را جداگانه خرد میكنیم /هویج /لوبیا سبز و سیب زمینی را جداگانه تفت میدهیم و به گوشت و پیاز اضافه می كنیم / فلفل دلمه خام و كالباس را نیز اضافه میكنیم و به مایه اماده شده نمك/ فلفلو زردچوبه و تخم مرغ میزنیم  / از مواد به صورت لایه ای نازك درروغن داغ شده میریزیم و در تابه پهن میكنیم/
پس از انكه یك طرف ان سرخ شد بر میگردانیم تا طرف دیگر نیز سرخ شود.


نظرات() 
تاریخ آخرین ویرایش:- -

How can we increase our height?
دوشنبه 16 مرداد 1396 03:03 ب.ظ
Please let me know if you're looking for a author for your blog.
You have some really good articles and I believe I would be a good asset.
If you ever want to take some of the load off, I'd absolutely love to write
some articles for your blog in exchange for a link back
to mine. Please shoot me an email if interested. Many
thanks!
yvoneprenger.jimdo.com
جمعه 13 مرداد 1396 06:35 ب.ظ
Hi there, just became alert to your blog through Google, and found that it is really informative.
I'm gonna watch out for brussels. I'll be grateful if you continue this in future.
A lot of people will be benefited from your writing.
Cheers!
Karol
دوشنبه 9 مرداد 1396 09:32 ب.ظ
If you are going for most excellent contents like myself, simply visit
this web page all the time for the reason that it gives quality contents, thanks
Grazyna
دوشنبه 25 اردیبهشت 1396 02:37 ب.ظ
Have you ever thought about adding a little
bit more than just your articles? I mean, what
you say is valuable and all. But imagine if you added some great graphics or video clips to give your posts more,
"pop"! Your content is excellent but with images and video clips, this blog could certainly be one of the
best in its field. Wonderful blog!
manicure
جمعه 8 اردیبهشت 1396 09:19 ب.ظ
If you desire to improve your knowledge only keep visiting this website and be updated with the latest information posted here.
BHW
چهارشنبه 6 اردیبهشت 1396 05:05 ب.ظ
Nice post. I was checking constantly this blog and I'm impressed!
Very helpful information specially the last part
:) I care for such info much. I was seeking this certain information for a very
long time. Thank you and best of luck.
BHW
سه شنبه 29 فروردین 1396 08:40 ب.ظ
Please let me know if you're looking for a article writer for your blog.
You have some really great articles and I believe I
would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I'd absolutely love to write some
material for your blog in exchange for a link back to mine.

Please blast me an email if interested. Cheers!
manicure
یکشنبه 20 فروردین 1396 09:43 ق.ظ
I am curious to find out what blog platform you have been working with?
I'm having some small security problems with my latest site and I would like to
find something more risk-free. Do you have any suggestions?
مرجان
جمعه 17 خرداد 1392 03:06 ب.ظ
برای طعم بهتر ---> چاشنی لیمو و فلفل الیت
کامران
دوشنبه 1 آبان 1391 01:07 ب.ظ
غذای اصیل ایرانی سوسیس و کالباس داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چهارشنبه 19 مرداد 1390 10:19 ق.ظ
to kokoye lobia na sosis mirizan na kalbas na felfel dolme
سیدعلی مجابی
سه شنبه 17 آذر 1388 12:08 ق.ظ
طرزتهیهی ذرت مكزیكی

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر