تبلیغات
آموزش رایگان آشپزی و طبخ غذا های ایرانی و خارجی و شیرینی پزی پدیده - نان همبرگر


همه می توانند آشپزی کنند everyone can cook
درباره وبلاگ:

آرشیو:

طبقه بندی:

آخرین پستها :

پیوندها:

پیوندهای روزانه:

نویسندگان:

ابر برچسبها:

نظرسنجی:

آمار وبلاگ:

Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!
border="0" ALT="Google" align="absmiddle">





Powered by WebGozar


Admin Logo themebox

نان همبرگر

نوشته شده توسط:عباس ثانی
چهارشنبه 16 بهمن 1387-12:00 ب.ظ

آموزش آشپزی پدیده
نان همبرگر
نان همبرگر

مواد لازم:
آرد معمولی=300 گرم
آرد سفید=300 گرم
شیر=180 گرم
آب=130 گرم
تخم مرغ=1 عدد
كره=30 گرم
نمك=كمی
شكر=25 گرم
خمیر مایه=25 گرم
كنجد=برای روی نان
طرز تهیه:
1. مواد لازم برای خمیر نان را با هم مخلوط كرده سپس مواد را با دست ورز دهید تا خمیر صاف و یكدستی حاصل شود.
2. روی خمیر را پوشانده سپس آن را به مدت 3 الی 4 ساعت در جای گرمی قرار دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.


 


 


 

3. خمیر را به 10 قسمت مساوی تقسیم كنید.


 


 


 

4. با یك برس روی خمیر كمی زرده تخم مرغ زده شده كشیده و روی آن كمی كنجد بپاشید.


 


 


 

5. نان ها در سینی فر با فاصله از هم چیده سپس ظرف را به مدت نیم ساعت كنار بگذارید تا حجم نانها بیشتر شود.


 


 


 

6. ظرف را به مدت 20 الی 25 دقیقه در فری كه از قبل گرم كرده اید بگذارید تا نانها با حرارت 170 درجه سانتیگراد بپزند.











منبع آشپزی آنلاین



نظرات() 
تاریخ آخرین ویرایش:- -

مرجان
جمعه 17 خرداد 1392 02:26 ب.ظ
برای همبرگرش چاشنی همبرگر و کتلت الیت بزن حسابی خوشمزه می شه
mehrnaz
شنبه 15 خرداد 1389 10:35 ب.ظ
عالی- من كه زیاد استفاده كردم
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر