تبلیغات
آموزش رایگان آشپزی و طبخ غذا های ایرانی و خارجی و شیرینی پزی پدیده - تهیه ماست (مای کردن ماست )


همه می توانند آشپزی کنند everyone can cook
درباره وبلاگ:

آرشیو:

طبقه بندی:

آخرین پستها :

پیوندها:

پیوندهای روزانه:

نویسندگان:

ابر برچسبها:

نظرسنجی:

آمار وبلاگ:

Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!
border="0" ALT="Google" align="absmiddle">





Powered by WebGozar


Admin Logo themebox

تهیه ماست (مای کردن ماست )

نوشته شده توسط:عباس ثانی
چهارشنبه 16 بهمن 1387-03:19 ب.ظ

خانواده ایرانی
نکات آشپزی
تهیه ماست  (مای کردن ماست )


مواد لازم:
شیر=1 لیتر(5پیمانه)
ماست=2قاشق سوپخوری

طرز تهیه:
شیر را می جوشانیم می گذاریم کمی سرد شود بحدی که دست را نسوزاند نکته حساس حد گرمی شیر است که باید انگشت گرمی آنرا کاملا حس کند بدون آنکه انگشت را بسوزاند بعد قاشق ماست را از کنار ظرف داخل شیر می ریزیم ظرف را آهسته تکان می دهیم تا شیر با ماست کمی مخلوط شود بدون آنکه آنرا بهم بزنیم بعد بشقابی را روی دهانه ظرف می گذاریم و روی آنرا با پارچه کلفتی مثل پتو می پوشانیم 4 تا 5 ساعت باید بماند تا ماست بسته شود و سرد شود بعد روی آنرا باز کرده در جای خنکی می گذاریم تا کاملا سرد شود. توضیح آنکه اگر ماست آب انداخت و بره بره شد شیر زیاد داغ بوده و اگر ماست نبست شیر سرد بوده و یا مایه ماست آن که همان دو قاشق است کم بوده یعنی ار اندازه گیری شیر و ماست دقت نشده. ظرفی که ماست را در آن درست می کنیم باید در ظرف مناسب مثل چینی یا بلور تهیه نماییم .
ممکن است ماست را با کمی شیر مخلوط نموده بعد شیر را ریخت و در اینصورت ماست رویه نمی بندد.
منبع گل بانو


نظرات() 
تاریخ آخرین ویرایش:- -

BHW
چهارشنبه 30 فروردین 1396 04:02 ق.ظ
Excellent post. I used to be checking continuously this blog
and I am inspired! Very useful info specifically the final phase :) I handle such info much.
I was looking for this particular info for a very
long time. Thank you and best of luck.
BHW
دوشنبه 28 فروردین 1396 11:27 ب.ظ
Thanks a bunch for sharing this with all of us you really know what you're talking approximately!

Bookmarked. Kindly also consult with my site =).
We will have a hyperlink trade contract among us
مرجان
جمعه 17 خرداد 1392 02:25 ب.ظ
چاشنی ماست الیت رو فراموش نکن
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر