تبلیغات
آموزش رایگان آشپزی و طبخ غذا های ایرانی و خارجی و شیرینی پزی پدیده - موس قهوه


همه می توانند آشپزی کنند everyone can cook
درباره وبلاگ:

آرشیو:

طبقه بندی:

آخرین پستها :

پیوندها:

پیوندهای روزانه:

نویسندگان:

ابر برچسبها:

نظرسنجی:

آمار وبلاگ:

Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!
border="0" ALT="Google" align="absmiddle">





Powered by WebGozar


Admin Logo themebox

موس قهوه

نوشته شده توسط:عباس ثانی
چهارشنبه 16 بهمن 1387-04:24 ب.ظ

آموزش آشپزی پدیده
موس قهوه



مواد لازم :

زرده تخم مرغ ۴ عدد

شکر ۲۵۰ گرم

قهوه  ۲۰ گرم

خامه  مقداری

 
طرز تهیه :
شیر را داخل ظرفی ریخته روی گاز با حرارت خیلی ملایم گرم میکنیم وقتی ولرم شد قهوه را به آن اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم .سپس شکر را به آن افزوده و مجددا هم میزنیم..بهد زرده های تخم مرغ را با هم زن میزنیم و آرام آرام همراه با هم زدن به مایه روی اجاق اضافه میکنیم..آنقدر هم میزنیم که مایه مانند ماست چکیده سفت شود بعد آن را درون ظرف ریخته (ترجیحا ظرفهای کوچک مثل پیاله )و بعد داخل یخچال میگذاریم تا خنک شود.بعد روی آن را با خامه و گردو تزئین میکنیم.
منبع گل بانو


نظرات() 
تاریخ آخرین ویرایش:- -

foot pain
شنبه 25 شهریور 1396 02:12 ق.ظ
I am extremely impressed with your writing skills as well as with
the layout on your weblog. Is this a paid theme or did you modify it yourself?
Either way keep up the nice quality writing,
it's rare to see a great blog like this one today.
How do you prevent Achilles tendonitis?
دوشنبه 16 مرداد 1396 07:40 ق.ظ
Hi my family member! I want to say that this post is amazing, nice written and include almost all important infos.
I'd like to look more posts like this .
http://daryllungsford.hatenablog.com
جمعه 13 مرداد 1396 08:54 ب.ظ
It's great that you are getting ideas from this post as well as from our dialogue made here.
http://gainfulblossom107.snack.ws
جمعه 30 تیر 1396 08:07 ب.ظ
Hi, i feel that i noticed you visited my web site so i came to
go back the prefer?.I am trying to to find issues to enhance my
website!I assume its ok to make use of a few of your concepts!!
BHW
چهارشنبه 6 اردیبهشت 1396 05:14 ب.ظ
I blog often and I truly appreciate your information. This great
article has truly peaked my interest. I am going to bookmark your blog and keep checking for new
information about once a week. I subscribed to your Feed as well.
manicure
دوشنبه 4 اردیبهشت 1396 11:16 ب.ظ
Hello there! This is my first visit to your blog! We are a team of volunteers and
starting a new project in a community in the same niche.

Your blog provided us beneficial information to work on. You
have done a extraordinary job!
BHW
پنجشنبه 24 فروردین 1396 02:57 ق.ظ
I know this site offers quality dependent posts and additional information, is there any other web page which offers these
kinds of stuff in quality?
manicure
چهارشنبه 16 فروردین 1396 01:31 ب.ظ
Tremendous things here. I am very happy to look your post.

Thanks a lot and I am taking a look ahead to contact you.
Will you please drop me a e-mail?
مرجان
جمعه 17 خرداد 1392 02:25 ب.ظ
عالیه
هوس کردم همین الان درستش کنم:)
عباس عزیز اگر دوست داشتی یه سر به سایت من و الیت بزن
خیلی عصاره ها و چاشنی های خوبی داره
شنبه 11 شهریور 1391 01:16 ب.ظ
سلام
چقدر شیر ؟؟؟؟
شنبه 26 اردیبهشت 1388 01:10 ب.ظ
لطفا در دستورات نوع قهوه را هم مشخص كنید
یکشنبه 13 اردیبهشت 1388 12:01 ب.ظ
سلام
شیر چه مقدار؟
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر