تبلیغات
آموزش رایگان آشپزی و طبخ غذا های ایرانی و خارجی و شیرینی پزی پدیده - حمص لبنانی ( غذای سنتی لبنانی )


همه می توانند آشپزی کنند everyone can cook

درباره وبلاگ:


آرشیو:


طبقه بندی:


آخرین پستها :


پیوندها:


پیوندهای روزانه:


نویسندگان:


ابر برچسبها:


نظرسنجی:


آمار وبلاگ:


Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!
border="0" ALT="Google" align="absmiddle">





Powered by WebGozar


Admin Logo themebox

حمص لبنانی ( غذای سنتی لبنانی )

نوشته شده توسط:عباس ثانی
پنجشنبه 17 بهمن 1387-10:00 ق.ظ

آموزش آشپزی پدیده
حمص لبنانی

حمص لبنانی ( غذای سنتی لبنانی )
● مواد لازم برای ۶نفر:
▪ ۵۰۰گرم نخود،
▪ یک لیوان روغن کنجد،
▪ یک بوته سیر،
▪ نمک به قدر کافی،
▪ ۲عدد لیموترش،
▪ زیتون سیاه به مقدار لازم
▪ نصف قاشق سوپخوری پاپریکا یا همان فلفل قرمز کوبیده.

● طرز تهیه:
نخود را چند ساعت قبل خیس کرده، پوست می گیریم و اگر فرصت نبود، ابتدا نخود را پخته بعد پوست آن را می گیریم. نخود پوست گرفته را با مقداری آب و یک بوته سیر پوست کنده و نصف قاشق نمک کاملا می پزیم و بلافاصله از چرخ مخصوص پوره رد می کنیم. نخود باید طوری پخته باشد که پس از چرخ کردن، هیچ زبری نداشته باشد. سپس روغن کنجد را کم کم داخل پوره نخود می ریزیم و به هم می زنیم تا روغن کاملا جذب نخود شود. آب یک عدد لیموترش را می گیریم و با پوره مخلوط می کنیم. مخلوط را می چشیم و نمک آن را اندازه می کنیم. «حمص» بدست آمده را در یک ظرف گود بلورین می ریزیم، رویش را با پشت قاشق صاف می کنیم و فلفل قرمز را روی آن می پاشیم. یک دانه لیموی دیگر را حلقه حلقه می بریم. با این حلقه ها و مقداری زیتون سیاه روی حمص را تزئین می کنیم. بقیه زیتون ها را نیز در ظرف جداگانه ای می ریزیم و سرو می کنیم.
منبع گروه آشپزی




نظرات() 
تاریخ آخرین ویرایش:- -

مرجان
جمعه 17 خرداد 1392 01:21 ب.ظ
خیلی غذاهات متنوع و خوبن
اگر دوست داشتی از چاشنی های الیت هم برای غذات استفاده کن
نرگس عیاری
یکشنبه 29 خرداد 1390 01:05 ب.ظ
لبنان را دوست دارم و غذاهای ان را در ضمن من اموزشگاه اشپزی وشیرینی پزی دارم اموزش شما خوبه ممنون
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر