تبلیغات
آموزش رایگان آشپزی و طبخ غذا های ایرانی و خارجی و شیرینی پزی پدیده - اشکنه


همه می توانند آشپزی کنند everyone can cook
درباره وبلاگ:

آرشیو:

طبقه بندی:

آخرین پستها :

پیوندها:

پیوندهای روزانه:

نویسندگان:

ابر برچسبها:

نظرسنجی:

آمار وبلاگ:

Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!
border="0" ALT="Google" align="absmiddle">





Powered by WebGozar


Admin Logo themebox

اشکنه

نوشته شده توسط:عباس ثانی
پنجشنبه 17 بهمن 1387-06:52 ق.ظ

آموزش آشپزی پدیده
اشکنه

مواد لازم برای 6 نفر:
پیاز=2 تا 3 عدد
روغن=100 گرم(2/1 لیوان سرخالی)
تخم مرغ=3 تا 4 عدد
شنبلیله خشك و نرم=یك قاشق سوپخوری
آرد=2 قاشق سوپخوری
زردچوبه(در صورت تمایل)=یك قاشق مرباخوری
نمك و فلفل=به مقدار كافی
............................................................
طرز تهیه:
پیاز را خرد كرده با روغن در حرارت ملایم سرخ می كنیم تا طلایی شود. آرد و شنبلیله را در پیاز سرخ كرده كمی سرخ می كنیم در صورت مصرف زرچوبه آن را اضافه می نمائیم بعد 3 تا 4 لیوان آب داخل آن می ریزیم می گذاریم مایه چند جوش بزند. به اندازه كافی به آن نمك و فلفل می زنیم. تخم مرغها را در ظرفی می شكنیم و با كمی نمك مخلوط می كنیم و كم كم در مایه اشكنه می ریزیم مرتب بهم می زنیم تا تخم مرغها یكجا بسته نشود. بعد از 2 تا 3 جوش اشكنه را در ظرف می كشیم.نوش جانتان!
منبع گل بانو



نظرات() 
تاریخ آخرین ویرایش:- -

مرجان
جمعه 17 خرداد 1392 02:23 ب.ظ
دوستم یه بار از سوپ های آماده الیت بخر ، عاشقشون می شی
ندا
دوشنبه 13 تیر 1390 05:07 ب.ظ
سلام خسته نباشید با تشكر از زحمات شما باید بگم كه دستورات بعضی از غذاها خیلی ناقص هستند و اصلا قابل استفاده نیستند مثلا شیشلیك
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر