تبلیغات
آموزش رایگان آشپزی و طبخ غذا های ایرانی و خارجی و شیرینی پزی پدیده - تیرامیسو دسر ایتالیایی


همه می توانند آشپزی کنند everyone can cook
درباره وبلاگ:

آرشیو:

طبقه بندی:

آخرین پستها :

پیوندها:

پیوندهای روزانه:

نویسندگان:

ابر برچسبها:

نظرسنجی:

آمار وبلاگ:

Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!
border="0" ALT="Google" align="absmiddle">





Powered by WebGozar


Admin Logo themebox

تیرامیسو دسر ایتالیایی

نوشته شده توسط:عباس ثانی
پنجشنبه 17 بهمن 1387-01:10 ب.ظ

اموزش آشپزی پدیده
تیرامیسو دسر ایتالیایی


تیرامیسو دسر ایتالیایی
تیرامیسو یه دسر ایتالیایی هست
شكر 100 گرم
ماسكاراپونه (چیز كرم) 250 گرم
خامه 400 گرم
قهوه اسپرسو یك فنجان سرد
لیدی فینگر 12 عدد
پودر كاكائو كمی

ابتدا خامه رو باشكر بزن تا خوب سفت بشه البته خامه فرم گرفته میخواهیم . فكر كنم باید پودر خامه ر هم بهش اضافه كنی
بعد ماسكاراپونه رو بهش اصافه كن با همزن دستی بزن تا قدری كه یكدست بشه. یادت باشه زیاد نزن چون شل میشه
بعد لیدی فینگر ها رو توی كافه فرو ببر بعد بزار ته ظرف كنار هم . روش رو با كمی از خامه و ماسكاراپ.ن اماده بریز . و دوباره این عمل رو تكرار كن. بعد بزار توی یخچال كه 3 ساعت بمونه موقع سر با یك الك یا چای صاف كن روش رو كامل پودر كاكانو بپاش
منبع گل بانو



نظرات() 
تاریخ آخرین ویرایش:پنجشنبه 17 بهمن 1387 07:58 ق.ظ

BHW
چهارشنبه 30 فروردین 1396 04:12 ق.ظ
Hello everyone, it's my first go to see at this site, and post
is really fruitful in favor of me, keep up posting such posts.
BHW
جمعه 25 فروردین 1396 11:19 ق.ظ
With havin so much content and articles do you ever run into
any issues of plagorism or copyright violation? My site has a lot of unique
content I've either created myself or outsourced but it
looks like a lot of it is popping it up all over the internet without my permission. Do you know any ways to help stop content from being ripped off?

I'd definitely appreciate it.
مرجان
جمعه 17 خرداد 1392 02:20 ب.ظ
دسر ایتالیایی خیلی دوست دارم
دستت درد نکنه
یه خبر...عصاره زعفرون الیت کلی جایزه گذاشته مطمئن باش یه چیز خوب برنده می شی
سپهر
دوشنبه 23 خرداد 1390 03:42 ب.ظ
lady finger را از کجا بیاوریم؟
سحر سر آشپز
یکشنبه 25 اردیبهشت 1390 03:20 ب.ظ
ماسکاراپونه یك نوع پنیر می باشد كه خوشبختانه در ایران یافت نمی شود چون از دو سال پیش شركت كاله تولید این پنیر و داخل كشور متوقف كرده است ولی به جاش می تونید از پنیر خامه ای با كمی شیر و خامه استفاده كنید
Nazanin
سه شنبه 18 آبان 1389 04:55 ب.ظ
عـالی بود
negar
دوشنبه 2 شهریور 1388 12:55 ب.ظ
سلام ماسکارا پونه رو از کجا باید تهیه کنم؟
fiona
پنجشنبه 3 اردیبهشت 1388 12:55 ب.ظ
سلام...ماسکاراپونه شبیه چیه؟کجا باید تهیش کرد؟شیرینی فروشی؟سوپری؟کجا؟مرسی..من خیلی دنبال تهیه این دسر بودم..ممنون
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر