تبلیغات
آموزش رایگان آشپزی و طبخ غذا های ایرانی و خارجی و شیرینی پزی پدیده - ناگت بادام و پسته


همه می توانند آشپزی کنند everyone can cook
درباره وبلاگ:

آرشیو:

طبقه بندی:

آخرین پستها :

پیوندها:

پیوندهای روزانه:

نویسندگان:

ابر برچسبها:

نظرسنجی:

آمار وبلاگ:

Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!
border="0" ALT="Google" align="absmiddle">





Powered by WebGozar


Admin Logo themebox

ناگت بادام و پسته

نوشته شده توسط:عباس ثانی
دوشنبه 17 خرداد 1389-10:02 ق.ظ


ناگت بادام و پسته
مواد لازم:

* بادام تفت داده درسته و یا خردشده- ۲ و دو سوم لیوان * پسته تفت داده درسته و یا خردشده- یک لیوان * شکر- ۵/۲لیوان * شیره انگور- سه چهارم لیوان و ۲قاشق غذاخوری * آب- ۹ قاشق غذاخوری * عسل- یک و سه چهارم لیوان * سفیده تخم مرغ- ۲عدد * آرد ذرت به میزان لازم

طرز تهیه:

* شکر، شیره انگور و آب را در ظرف مناسبی جوش بیاورید.* عسل را در ظرف جداگانه و روی حرارت کم به جوش بیاورید.* سفیده تخم مرغ را هم بزنید تا سفت شده و فرم بگیرد. سپس درحالی که همزن روی درجه بالاست، عسل داغ را به تدریج به سفیده تخم مرغ اضافه کنید و زدن را ادامه دهید.* به محض رسیدن مایه شکر به ۱۸۰درجه سانتی گراد (با استفاده از دماسنج مخصوص آشپزی) آن را به مخلوط عسل اضافه کنید و به مدت ۵دقیقه با سرعت مناسب هم بزنید.* بادام یا پسته را نیز اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید. * مواد را روی ظرفی که از قبل چرب شده با استفاده از دست و یا وردنه آغشته به آرد ذرت پهن کنید.* بگذارید ناگت ها یک شب کامل در دمای اتاق بماند.* سپس آن ها را برش بزنید و در صورت تمایل کناره های آن را به شکلات آب شده آغشته کنید.

منبع روزنامه خراسان 



نظرات() 
تاریخ آخرین ویرایش:- -

Do you get taller when you stretch?
دوشنبه 30 مرداد 1396 08:32 ق.ظ
Hey! This is kind of off topic but I need some help from an established blog.
Is it very difficult to set up your own blog? I'm not
very techincal but I can figure things out pretty fast.
I'm thinking about creating my own but I'm not sure
where to start. Do you have any tips or suggestions?
Thanks
Why is my Achilles tendon burning?
شنبه 14 مرداد 1396 11:02 ق.ظ
I've learn several good stuff here. Definitely price bookmarking for revisiting.
I wonder how so much attempt you put to create this type of wonderful informative web site.
جمعه 16 تیر 1396 02:56 ب.ظ
از کانال ما در تلگرام دیدن فرمایید

@pooshak_zananeh
foot pain conditions
شنبه 10 تیر 1396 06:55 ب.ظ
Whats up very nice blog!! Man .. Beautiful .. Wonderful ..

I will bookmark your site and take the feeds additionally?
I'm satisfied to find so many helpful information here within the submit, we want develop extra strategies in this regard,
thank you for sharing. . . . . .
http://laceysabata.blogas.lt
پنجشنبه 21 اردیبهشت 1396 06:34 ق.ظ
I'm so happy to read this. This is the kind of manual that needs to be given and not the accidental misinformation that's at the other blogs.
Appreciate your sharing this greatest doc.
manicure
سه شنبه 5 اردیبهشت 1396 08:52 ب.ظ
Hello, i believe that i saw you visited my blog thus i got here to return the prefer?.I'm attempting to to find issues to improve my website!I assume its adequate
to make use of a few of your concepts!!
manicure
یکشنبه 3 اردیبهشت 1396 07:40 ق.ظ
With havin so much content and articles do you ever run into any issues of plagorism or copyright violation?
My blog has a lot of exclusive content I've either created
myself or outsourced but it appears a lot of it is popping it up all
over the internet without my agreement. Do you know any techniques to help protect against content from
being stolen? I'd genuinely appreciate it.
BHW
چهارشنبه 30 فروردین 1396 12:49 ب.ظ
I constantly emailed this blog post page to all my friends,
because if like to read it after that my contacts will
too.
BHW
دوشنبه 28 فروردین 1396 05:16 ب.ظ
For hottest news you have to go to see internet and on the web I
found this website as a most excellent web site
for newest updates.
manicure
دوشنبه 21 فروردین 1396 07:11 ب.ظ
In fact no matter if someone doesn't know afterward its up to other visitors that
they will assist, so here it occurs.
BHW
دوشنبه 21 فروردین 1396 04:12 ب.ظ
Right here is the right webpage for everyone who hopes to understand this topic.
You realize a whole lot its almost hard to argue with you (not that I personally would want to…HaHa).

You definitely put a brand new spin on a topic that's
been written about for ages. Great stuff, just great!
manicure
یکشنبه 13 فروردین 1396 07:24 ق.ظ
Hi, i believe that i noticed you visited my web site so i got here to return the prefer?.I
am trying to to find issues to enhance my site!I assume its ok to use some of your ideas!!
مرجان
جمعه 17 خرداد 1392 02:14 ب.ظ
الیت برای زعفرونش جایزه های خوبی گذاشته
عصاره زعفرونش رو بگیر و بسته اش رو صندوق پستی که روشه پست کن
عصبانی
سه شنبه 30 خرداد 1391 01:26 ب.ظ
خیلی ممنون از ایده هاتون ولی وبلاگتون یه جورایی شبیه رادیو یا آدمای کرولال میمونه صدا ست نه نیست نوشته هست تصویر نیست
فاطمه
یکشنبه 18 دی 1390 06:23 ب.ظ
آشپزی هاتون خیلی خوب ولی اگر با تصویر بود خیلی عالی می شد
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر