تبلیغات
آموزش رایگان آشپزی و طبخ غذا های ایرانی و خارجی و شیرینی پزی پدیده - ناگت بادام و پسته


همه می توانند آشپزی کنند everyone can cook
درباره وبلاگ:

آرشیو:

طبقه بندی:

آخرین پستها :

پیوندها:

پیوندهای روزانه:

نویسندگان:

ابر برچسبها:

نظرسنجی:

آمار وبلاگ:

Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!
border="0" ALT="Google" align="absmiddle">





Powered by WebGozar


Admin Logo themebox

ناگت بادام و پسته

نوشته شده توسط:عباس ثانی
دوشنبه 17 خرداد 1389-09:02 ق.ظ


ناگت بادام و پسته
مواد لازم:

* بادام تفت داده درسته و یا خردشده- ۲ و دو سوم لیوان * پسته تفت داده درسته و یا خردشده- یک لیوان * شکر- ۵/۲لیوان * شیره انگور- سه چهارم لیوان و ۲قاشق غذاخوری * آب- ۹ قاشق غذاخوری * عسل- یک و سه چهارم لیوان * سفیده تخم مرغ- ۲عدد * آرد ذرت به میزان لازم

طرز تهیه:

* شکر، شیره انگور و آب را در ظرف مناسبی جوش بیاورید.* عسل را در ظرف جداگانه و روی حرارت کم به جوش بیاورید.* سفیده تخم مرغ را هم بزنید تا سفت شده و فرم بگیرد. سپس درحالی که همزن روی درجه بالاست، عسل داغ را به تدریج به سفیده تخم مرغ اضافه کنید و زدن را ادامه دهید.* به محض رسیدن مایه شکر به ۱۸۰درجه سانتی گراد (با استفاده از دماسنج مخصوص آشپزی) آن را به مخلوط عسل اضافه کنید و به مدت ۵دقیقه با سرعت مناسب هم بزنید.* بادام یا پسته را نیز اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید. * مواد را روی ظرفی که از قبل چرب شده با استفاده از دست و یا وردنه آغشته به آرد ذرت پهن کنید.* بگذارید ناگت ها یک شب کامل در دمای اتاق بماند.* سپس آن ها را برش بزنید و در صورت تمایل کناره های آن را به شکلات آب شده آغشته کنید.

منبع روزنامه خراسان 



نظرات() 
تاریخ آخرین ویرایش:- -

مرجان
جمعه 17 خرداد 1392 02:14 ب.ظ
الیت برای زعفرونش جایزه های خوبی گذاشته
عصاره زعفرونش رو بگیر و بسته اش رو صندوق پستی که روشه پست کن
عصبانی
سه شنبه 30 خرداد 1391 01:26 ب.ظ
خیلی ممنون از ایده هاتون ولی وبلاگتون یه جورایی شبیه رادیو یا آدمای کرولال میمونه صدا ست نه نیست نوشته هست تصویر نیست
فاطمه
یکشنبه 18 دی 1390 06:23 ب.ظ
آشپزی هاتون خیلی خوب ولی اگر با تصویر بود خیلی عالی می شد
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر