تبلیغات
آموزش رایگان آشپزی و طبخ غذا های ایرانی و خارجی و شیرینی پزی پدیده - کراپ توت فرنگی


همه می توانند آشپزی کنند everyone can cook
درباره وبلاگ:

آرشیو:

طبقه بندی:

آخرین پستها :

پیوندها:

پیوندهای روزانه:

نویسندگان:

ابر برچسبها:

نظرسنجی:

آمار وبلاگ:

Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!
border="0" ALT="Google" align="absmiddle">





Powered by WebGozar


Admin Logo themebox

کراپ توت فرنگی

نوشته شده توسط:عباس ثانی
سه شنبه 18 خرداد 1389-06:51 ب.ظ


مواد لازم برای تهیه کراپ:

* آرد- نصف لیوان

* تخم مرغ- یک عدد

* شیر- سه چهارم لیوان

* نمک- یک هشتم قاشق مرباخوری

* کره آب کرده- یک قاشق

مواد لازم برای تهیه مواد میانی کراپ:

* توت فرنگی برش زده- ۲ لیوان

* شکر- یک قاشق غذاخوری

* پنیر خامه ای- نصف لیوان

* ماست صبحانه- نصف لیوان

* شکر- یک چهارم لیوان

مواد لازم برای تهیه یک لیوان شیره توت فرنگی:

* توت فرنگی برش زده- ۴۵۰ گرم

* آب- یک و نیم لیوان

* شکر- یک لیوان

طرز تهیه کراپ:

* تمامی مواد را با هم مخلوط کنید.

* ماهی تابه نچسب را کمی چرب کرده، روی حرارت ملایم قرار دهید و یک چهارم لیوان مایه کراپ را درون آن بریزید به نحوی که ته ظرف را بپوشاند.

* کراپ را به مدت ۲ دقیقه تا زمانی که قسمت زیر آن طلایی شود بپزید و سپس برگردانید تا روی دیگر نیز پخته شود. با بقیه مواد زیر همین کار را تکرار کنید.

طرز تهیه مواد میانی کراپ:

* توت فرنگی و شکر را با هم مخلوط کنید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه بماند.

* پنیر خامه ای، ماست و یک چهارم لیوان شکر را با هم مخلوط کنید و بگذارید ۱۰ دقیقه بماند.

* سپس توت فرنگی را با مواد ماست مخلوط کنید.

طرز تهیه شربت توت فرنگی:

* همه مواد را مخلوط کنید و بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه و تا زمانی که کمی غلیظ شود، بپزد.

* کراپ را با مواد میانی پر کنید و با شربت توت فرنگی برای صبحانه و یا عصرانه سرو کنید.

منبع روزنامه خراسان 



نظرات() 
تاریخ آخرین ویرایش:جمعه 12 آذر 1389 03:43 ب.ظ

BHW
سه شنبه 29 فروردین 1396 06:27 ب.ظ
With havin so much written content do you ever run into
any problems of plagorism or copyright infringement?
My website has a lot of unique content I've either created myself or outsourced but it appears a
lot of it is popping it up all over the internet without my authorization. Do you know any ways to help prevent content from being ripped off?
I'd definitely appreciate it.
manicure
سه شنبه 22 فروردین 1396 07:32 ق.ظ
Your style is very unique in comparison to other people I have read stuff from.
Many thanks for posting when you've got the opportunity, Guess I'll just book mark this site.
BHW
جمعه 18 فروردین 1396 06:22 ب.ظ
I am in fact grateful to the owner of this web page
who has shared this impressive article at here.
manicure
جمعه 11 فروردین 1396 02:15 ق.ظ
I read this paragraph fully on the topic of the comparison of
newest and previous technologies, it's awesome article.
مرجان
جمعه 17 خرداد 1392 02:13 ب.ظ
الیت یه کلی عصاره و چاشنی و سوپ و... داره من خیلیهاش رو استفاده کردم همشون هم عالی بودن
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر