تبلیغات
آموزش رایگان آشپزی و طبخ غذا های ایرانی و خارجی و شیرینی پزی پدیده - کراپ توت فرنگی


همه می توانند آشپزی کنند everyone can cook
درباره وبلاگ:

آرشیو:

طبقه بندی:

آخرین پستها :

پیوندها:

پیوندهای روزانه:

نویسندگان:

ابر برچسبها:

نظرسنجی:

آمار وبلاگ:

Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!
border="0" ALT="Google" align="absmiddle">





Powered by WebGozar


Admin Logo themebox

کراپ توت فرنگی

نوشته شده توسط:عباس ثانی
سه شنبه 18 خرداد 1389-05:51 ب.ظ


مواد لازم برای تهیه کراپ:

* آرد- نصف لیوان

* تخم مرغ- یک عدد

* شیر- سه چهارم لیوان

* نمک- یک هشتم قاشق مرباخوری

* کره آب کرده- یک قاشق

مواد لازم برای تهیه مواد میانی کراپ:

* توت فرنگی برش زده- ۲ لیوان

* شکر- یک قاشق غذاخوری

* پنیر خامه ای- نصف لیوان

* ماست صبحانه- نصف لیوان

* شکر- یک چهارم لیوان

مواد لازم برای تهیه یک لیوان شیره توت فرنگی:

* توت فرنگی برش زده- ۴۵۰ گرم

* آب- یک و نیم لیوان

* شکر- یک لیوان

طرز تهیه کراپ:

* تمامی مواد را با هم مخلوط کنید.

* ماهی تابه نچسب را کمی چرب کرده، روی حرارت ملایم قرار دهید و یک چهارم لیوان مایه کراپ را درون آن بریزید به نحوی که ته ظرف را بپوشاند.

* کراپ را به مدت ۲ دقیقه تا زمانی که قسمت زیر آن طلایی شود بپزید و سپس برگردانید تا روی دیگر نیز پخته شود. با بقیه مواد زیر همین کار را تکرار کنید.

طرز تهیه مواد میانی کراپ:

* توت فرنگی و شکر را با هم مخلوط کنید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه بماند.

* پنیر خامه ای، ماست و یک چهارم لیوان شکر را با هم مخلوط کنید و بگذارید ۱۰ دقیقه بماند.

* سپس توت فرنگی را با مواد ماست مخلوط کنید.

طرز تهیه شربت توت فرنگی:

* همه مواد را مخلوط کنید و بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه و تا زمانی که کمی غلیظ شود، بپزد.

* کراپ را با مواد میانی پر کنید و با شربت توت فرنگی برای صبحانه و یا عصرانه سرو کنید.

منبع روزنامه خراسان 



نظرات() 
تاریخ آخرین ویرایش:جمعه 12 آذر 1389 02:43 ب.ظ

مرجان
جمعه 17 خرداد 1392 02:13 ب.ظ
الیت یه کلی عصاره و چاشنی و سوپ و... داره من خیلیهاش رو استفاده کردم همشون هم عالی بودن
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر