تبلیغات
آموزش رایگان آشپزی و طبخ غذا های ایرانی و خارجی و شیرینی پزی پدیده - شیرینی زردآلو


همه می توانند آشپزی کنند everyone can cook
درباره وبلاگ:

آرشیو:

طبقه بندی:

آخرین پستها :

پیوندها:

پیوندهای روزانه:

نویسندگان:

ابر برچسبها:

نظرسنجی:

آمار وبلاگ:

Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!
border="0" ALT="Google" align="absmiddle">





Powered by WebGozar


Admin Logo themebox

شیرینی زردآلو

نوشته شده توسط:عباس ثانی
چهارشنبه 19 خرداد 1389-08:42 ق.ظ

شیرینی زردآلو
مواد لازم:

* آرد کیک- ۴ لیوان * شکر- یک لیوان و ۲ قاشق غذاخوری* بکینگ پودر- ۳ قاشق مرباخوری* نمک- نصف قاشق مرباخوری* جوش شیرین- یک چهارم قاشق مرباخوری* کره- ۲۲۶ گرم* تخم مرغ- ۳ عدد* شیر- یک چهارم لیوان* وانیل- مقداری* زردآلو- ۱۲۰ گرم* گردوی خردشده- یک لیوان

طرز تهیه:

*در ظرف نسبتا بزرگی، آرد، یک لیوان شکر، بکینگ پودر، نمک و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید.

* کره سرد را به آرد اضافه کنید و با چنگال و یا نوک انگشتان مخلوط کنید تا به شکل خرده نان دربیاید.

* در ظرف جداگانه ای، ۳ عدد زرده تخم مرغ، ۲ عدد سفیده تخم مرغ، شیر و وانیل را با هم بزنید و به تدریج به مواد آرد اضافه کنید و با استفاده از چنگال هم بزنید تا خمیرتان به شکل توپ دربیاید. خمیر  آماده را به ۲ قسمت کوچک تر و بزرگ تر تقسیم کنید.

* خمیر بزرگ تر را بین ۲ کاغذ روغنی قرار دهید و با وردنه به شکل مستطیل باز کنید و در قالب مناسب پهن کنید.

* خمیر را به قسمت پایین و بغل قالب چرب شده فشار دهید.

* بگذارید آب زردآلو کاملا گرفته شود سپس درون خمیر پهن شده بچینید و با گردو روی آن را بپوشانید.

* بقیه خمیر را باز کرده و روی مواد قرار دهید. کناره های خمیر را فشار دهید و روی آن برش های کوچک ایجاد کنید.

* با استفاده از برس، باقی  مانده سفیده تخم مرغ زده شده را روی خمیر بمالید و شکر باقی مانده را روی آن بپاشید.

* این شیرینی را در فر که در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم شده به مدت ۴۰ دقیقه قرار دهید تا طلایی شود.



نظرات() 
تاریخ آخرین ویرایش:جمعه 12 آذر 1389 03:31 ب.ظ

manicure
پنجشنبه 7 اردیبهشت 1396 09:40 ب.ظ
Hmm is anyone else experiencing problems with the pictures on this blog loading?
I'm trying to determine if its a problem on my end or if it's the blog.
Any feedback would be greatly appreciated.
BHW
چهارشنبه 6 اردیبهشت 1396 05:08 ب.ظ
bookmarked!!, I love your blog!
manicure
جمعه 1 اردیبهشت 1396 04:31 ب.ظ
I relish, result in I found just what I used to be taking a look for.

You have ended my four day lengthy hunt! God Bless you man. Have a nice day.
Bye
manicure
چهارشنبه 23 فروردین 1396 03:19 ق.ظ
It's very trouble-free to find out any matter on web as compared to textbooks,
as I found this piece of writing at this website.
manicure
یکشنبه 20 فروردین 1396 06:09 ب.ظ
Thanks for ones marvelous posting! I really enjoyed reading it, you might be a great author.
I will always bookmark your blog and will eventually come
back in the foreseeable future. I want to encourage yourself to continue your
great posts, have a nice weekend!
BHW
یکشنبه 20 فروردین 1396 01:58 ب.ظ
Hello There. I found your blog using msn. This is a really well written article.
I will be sure to bookmark it and come back to read more of your useful info.
Thanks for the post. I will certainly return.
manicure
چهارشنبه 16 فروردین 1396 04:26 ب.ظ
Thanks on your marvelous posting! I certainly
enjoyed reading it, you are a great author. I will ensure that I bookmark your blog and
will often come back in the future. I want to encourage yourself to continue your great writing, have
a nice afternoon!
مرجان
سه شنبه 14 خرداد 1392 09:08 ب.ظ
الیت برای عصاره زعفرونش جایزه گذاشته جایزه های خوبی مثل تبلت و نت بوک و... گذاشته
حتما شانست رو امتحان کن
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر