تبلیغات
آموزش رایگان آشپزی و طبخ غذا های ایرانی و خارجی و شیرینی پزی پدیده - خورشت کنگر


همه می توانند آشپزی کنند everyone can cook
درباره وبلاگ:

آرشیو:

طبقه بندی:

آخرین پستها :

پیوندها:

پیوندهای روزانه:

نویسندگان:

ابر برچسبها:

نظرسنجی:

آمار وبلاگ:

Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!
border="0" ALT="Google" align="absmiddle">





Powered by WebGozar


Admin Logo themebox

خورشت کنگر

نوشته شده توسط:عباس ثانی
چهارشنبه 19 خرداد 1389-02:04 ب.ظ

خورشت کنگر

کتف مرغ.......................................1 کیلو
رب گوجه.....................................1 ق غ
آبغوره........................................2 ق غ
کنگر.........................................400 گرم
آب..........................................1 لیتر
پیاز.........................................2 عدد
نعنا و جعفری............................1 پیمانه
روغن کانولا...............................به میزان لازم

طرز تهیه :
3-4 قاشق روغن در دیگ روی آتش ملایم داغ كنید و پیاز آنرا تفت بدهید تا كمی رنگ بگیرد . گوشت را اضافه كنید و 5-6 دقیقه بچرخانید . سپس 3 پیمانه آب بریزید و به جوش بیاورید . آتش را كم كنید ، در دیگ را ببندید و گوشت را 3 ساعت بپزید.

3-4 قاشق روغن در تابه روی آتش ملایم داغ كنید و كنگر را 5-6 دقیقه در آن تفت بدهید، سپس نعنا و جعفری را اضافه كنید و 8-10 دقیقه دیگر بچرخانید . بردارید و كنار بگذارید .

در پایان ساعت دوم پخت گوشت كنگر و سبزی سرخ كرده را همراه با آب غوره و اندكی نمك و فلفل اضافه كنید و هم بزنید . در 15 دقیقه آخر پخت در دیگ را باز بگذارید و اگر لازم باشد آتش آنرا اندكی تیز كنید تا خورش به روغن بنشیند . 

منبع : بهونه  - گلستان - پدیده 



نظرات() 
تاریخ آخرین ویرایش:جمعه 12 آذر 1389 03:27 ب.ظ

BHW
چهارشنبه 30 فروردین 1396 11:30 ق.ظ
This is a topic that's close to my heart... Thank you!
Where are your contact details though?
manicure
چهارشنبه 23 فروردین 1396 01:02 ق.ظ
whoah this blog is magnificent i like studying your articles.
Keep up the good work! You understand, a lot of people
are searching round for this information, you could help them greatly.
manicure
دوشنبه 21 فروردین 1396 10:18 ب.ظ
If you desire to take much from this article then you have to
apply such methods to your won website.
manicure
یکشنبه 20 فروردین 1396 09:30 ب.ظ
Wonderful article! That is the type of info that are meant to be shared
around the web. Disgrace on the search engines for no longer positioning
this publish higher! Come on over and visit my site .
Thank you =)
manicure
چهارشنبه 16 فروردین 1396 12:42 ب.ظ
What's up, I read your blog on a regular basis. Your humoristic style is witty, keep it up!
مرجان
سه شنبه 14 خرداد 1392 09:07 ب.ظ
یه خورده چاشنی لیمو و فلفل الیت هم بریز خوب می شه
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر