تبلیغات
آموزش رایگان آشپزی و طبخ غذا های ایرانی و خارجی و شیرینی پزی پدیده - نان هندی


همه می توانند آشپزی کنند everyone can cook
درباره وبلاگ:

آرشیو:

طبقه بندی:

آخرین پستها :

پیوندها:

پیوندهای روزانه:

نویسندگان:

ابر برچسبها:

نظرسنجی:

آمار وبلاگ:

Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!
border="0" ALT="Google" align="absmiddle">





Powered by WebGozar


Admin Logo themebox

نان هندی

نوشته شده توسط:عباس ثانی
پنجشنبه 20 خرداد 1389-08:34 ق.ظ

نان هندی

مواد لازم:

* خمیر مایه- یک و یک دوم قاشق مرباخوری.

* شکر- یک و یک دوم قاشق مرباخوری.

* آب ولرم- یک لیوان.

* نمک- یک قاشق مرباخوری.

* آرد- ۳ لیوان.

* کره آب شده- ۶ قاشق غذاخوری.

* ماست- ۳ قاشق غذاخوری.

طرز تهیه:

* خمیر مایه و شکر را در آب ولرم مخلوط کنید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه بماند.

* ابتدا نمک و آرد، سپس کره و ماست را به مایه اضافه کنید تا به شکل خمیر دربیاید.

* خمیر را ورز دهید تا نرم شود.

* خمیر به دست آمده را به مدت ۹۰ دقیقه در ظرف چرب قرار دهید و روی آن را بپوشانید تا خمیر ور بیاید.

* سپس مجددا خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه ورز دهید.

* خمیر را به ۸ توپ کوچک تقسیم کنید و با استفاده از وردنه باز کنید و هر دو طرف را با کره چرب کرده و در ماهی تابه قرار دهید تا هر دو طرف طلایی شود.

منبع پدیده خراسان 



نظرات() 
دنبالک ها: شیرینی زردآلو  ناگت بادام و پسته  کاپ خرما وپرتقال 
تاریخ آخرین ویرایش:جمعه 12 آذر 1389 03:20 ب.ظ

foot pain burning
دوشنبه 12 تیر 1396 10:20 ب.ظ
First off I want to say terrific blog! I had a quick
question that I'd like to ask if you don't mind. I was
interested to find out how you center yourself and
clear your thoughts before writing. I have
had trouble clearing my thoughts in getting my ideas out. I truly do enjoy writing however it just
seems like the first 10 to 15 minutes are generally lost simply just trying to figure out how to begin. Any recommendations or tips?
Kudos!
foot pain burning
دوشنبه 12 تیر 1396 10:14 ب.ظ
First off I want to say terrific blog! I had a quick
question that I'd like to ask if you don't mind. I was
interested to find out how you center yourself and
clear your thoughts before writing. I have
had trouble clearing my thoughts in getting my ideas out. I truly do enjoy writing however it just
seems like the first 10 to 15 minutes are generally lost simply just trying to figure out how to begin. Any recommendations or tips?
Kudos!
sharrongatheright.wordpress.com
چهارشنبه 3 خرداد 1396 09:15 ب.ظ
Good day! This is my 1st comment here so I just wanted to give a quick shout out and say I truly enjoy reading through your posts.
Can you recommend any other blogs/websites/forums that cover the same subjects?
Thanks!
manicure
سه شنبه 22 فروردین 1396 10:03 ب.ظ
Thanks for finally writing about >آموزش رایگان آشپزی و
طبخ غذا های ایرانی و خارجی و شیرینی پزی پدیده - نان هندی <Liked it!
manicure
پنجشنبه 17 فروردین 1396 05:47 ب.ظ
Wow! After all I got a weblog from where I know how to actually obtain useful
facts concerning my study and knowledge.
manicure
چهارشنبه 16 فروردین 1396 11:15 ق.ظ
Wonderful blog! I found it while searching on Yahoo News. Do you have any suggestions on how to get listed
in Yahoo News? I've been trying for a while but I
never seem to get there! Cheers
manicure
پنجشنبه 10 فروردین 1396 10:49 ب.ظ
What's up, for all time i used to check webpage posts here early in the break of day, as i enjoy to find out more and more.
یکشنبه 21 دی 1393 11:26 ق.ظ
طرز پخت ته چین مرغ
مرجان
سه شنبه 14 خرداد 1392 09:06 ب.ظ
اگر خواستی می تونی توی نونت عصاره زعفرون الیت بزنی هم نونت خاص تر می شه هم خوش رنگ تر
mehdi
پنجشنبه 20 خرداد 1389 01:07 ب.ظ
ما رو با نام empiregamers لینک کنین تا لینکتون کنیم
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر