تبلیغات
آموزش رایگان آشپزی و طبخ غذا های ایرانی و خارجی و شیرینی پزی پدیده - نان هندی


همه می توانند آشپزی کنند everyone can cook
درباره وبلاگ:

آرشیو:

طبقه بندی:

آخرین پستها :

پیوندها:

پیوندهای روزانه:

نویسندگان:

ابر برچسبها:

نظرسنجی:

آمار وبلاگ:

Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!
border="0" ALT="Google" align="absmiddle">





Powered by WebGozar


Admin Logo themebox

نان هندی

نوشته شده توسط:عباس ثانی
پنجشنبه 20 خرداد 1389-07:34 ق.ظ

نان هندی

مواد لازم:

* خمیر مایه- یک و یک دوم قاشق مرباخوری.

* شکر- یک و یک دوم قاشق مرباخوری.

* آب ولرم- یک لیوان.

* نمک- یک قاشق مرباخوری.

* آرد- ۳ لیوان.

* کره آب شده- ۶ قاشق غذاخوری.

* ماست- ۳ قاشق غذاخوری.

طرز تهیه:

* خمیر مایه و شکر را در آب ولرم مخلوط کنید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه بماند.

* ابتدا نمک و آرد، سپس کره و ماست را به مایه اضافه کنید تا به شکل خمیر دربیاید.

* خمیر را ورز دهید تا نرم شود.

* خمیر به دست آمده را به مدت ۹۰ دقیقه در ظرف چرب قرار دهید و روی آن را بپوشانید تا خمیر ور بیاید.

* سپس مجددا خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه ورز دهید.

* خمیر را به ۸ توپ کوچک تقسیم کنید و با استفاده از وردنه باز کنید و هر دو طرف را با کره چرب کرده و در ماهی تابه قرار دهید تا هر دو طرف طلایی شود.

منبع پدیده خراسان 



نظرات() 
دنبالک ها: شیرینی زردآلو  ناگت بادام و پسته  کاپ خرما وپرتقال 
تاریخ آخرین ویرایش:جمعه 12 آذر 1389 02:20 ب.ظ

یکشنبه 21 دی 1393 11:26 ق.ظ
طرز پخت ته چین مرغ
مرجان
سه شنبه 14 خرداد 1392 09:06 ب.ظ
اگر خواستی می تونی توی نونت عصاره زعفرون الیت بزنی هم نونت خاص تر می شه هم خوش رنگ تر
mehdi
پنجشنبه 20 خرداد 1389 01:07 ب.ظ
ما رو با نام empiregamers لینک کنین تا لینکتون کنیم
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر