تبلیغات
آموزش رایگان آشپزی و طبخ غذا های ایرانی و خارجی و شیرینی پزی پدیده - پیراشکی سمبوسه مرغ ( برنامه بهونه 89/03/9 )


همه می توانند آشپزی کنند everyone can cook
درباره وبلاگ:

آرشیو:

طبقه بندی:

آخرین پستها :

پیوندها:

پیوندهای روزانه:

نویسندگان:

ابر برچسبها:

نظرسنجی:

آمار وبلاگ:

Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!
border="0" ALT="Google" align="absmiddle">





Powered by WebGozar


Admin Logo themebox

پیراشکی سمبوسه مرغ ( برنامه بهونه 89/03/9 )

نوشته شده توسط:عباس ثانی
جمعه 21 خرداد 1389-04:05 ق.ظ

پیراشکی سمبوسه مرغ ( برنامه بهونه 89/03/9 ) 

مواد لازم

آرد دو پیمانه
ماست دو قاشق سوپخوری
روغن مایع نصف پیمانه
نمك و فلفل و آب ولرم به میزان لازم
پیاز دو عدد
گوشت مرغ 300 گرم
جعفری خردشده یك تا دو قاشق سوپخوری
روغن برای سرخ كردن به میزان لازم

طرز تهیه

پیازها را خرد كرده و در روغن كمی تفت می‌‌دهیم تا نرم شود. بعد مرغ‌ها را هم خرد و به پیاز اضافه می‌‌كنیم و نمك، فلفل و جعفری خردشده را هم با مواد مخلوط می‌‌كنیم تا به خورد هم بروند.

در ظرف دیگری آرد، روغن مایع و ماست را با هم مخلوط كرده و آب ولرم را تا زمانی كه خمیر به دست نچسبد اضافه می‌‌كنیم تا خمیر یك‌دستی به دست آید. بعد در یك سطح آرد پاشیده و خمیر را با وردنه باز می‌‌كنیم و با لیوان گرد قالب زده، از مواد در هر قالب كمی گذاشته و لبه‌های خمیر را با چنگال كاملا می‌‌بندیم تا باز نشود و در روغن هر دو طرف سمبوسه را سرخ می‌‌كنیم.

منبع : پدیده - گروه آشپزی - بهونه 



نظرات() 
دنبالک ها: کیک پنیر و توت فرنگی (برنامه بهونه 25/3/89  خورشت کنگر  سوپ قارچ ( برنامه بهونه تاریخ 18/2/89 )  ررولت اندونزی با دسر ماست و مربا آلبالو 
تاریخ آخرین ویرایش:جمعه 12 آذر 1389 03:07 ب.ظ

BHW
شنبه 2 اردیبهشت 1396 02:28 ق.ظ
Nice weblog here! Also your site a lot up fast!
What web host are you the usage of? Can I get your associate hyperlink in your host?
I want my site loaded up as quickly as yours lol
BHW
دوشنبه 28 فروردین 1396 11:45 ق.ظ
My brother suggested I may like this blog. He used to be totally right.
This post truly made my day. You can not imagine simply how a lot
time I had spent for this information! Thanks!
BHW
جمعه 25 فروردین 1396 02:58 ب.ظ
Incredible points. Sound arguments. Keep up the great spirit.
manicure
سه شنبه 22 فروردین 1396 04:01 ق.ظ
Outstanding story there. What happened after? Thanks!
manicure
سه شنبه 22 فروردین 1396 12:50 ق.ظ
Hello! Do you use Twitter? I'd like to follow you if that would be okay.
I'm absolutely enjoying your blog and look forward to new updates.
BHW
یکشنبه 20 فروردین 1396 08:29 ب.ظ
excellent points altogether, you just received a emblem
new reader. What might you suggest about your post that you just made some days ago?
Any sure?
manicure
یکشنبه 20 فروردین 1396 08:19 ق.ظ
Please let me know if you're looking for a author for your weblog.
You have some really great posts and I feel I would be a good
asset. If you ever want to take some of the load off, I'd absolutely love to
write some content for your blog in exchange for a link back to mine.
Please send me an e-mail if interested. Cheers!
manicure
چهارشنبه 16 فروردین 1396 03:14 ب.ظ
Very good blog post. I certainly love this website.
Keep writing!
manicure
سه شنبه 15 فروردین 1396 07:04 ب.ظ
Fantastic website. Plenty of helpful info here. I'm sending it to some buddies ans additionally sharing
in delicious. And of course, thank you in your effort!
مهسا
شنبه 28 دی 1392 04:29 ب.ظ
سلام خسته نباشید.اردسفیدبایدبریزیم
شنبه 23 آذر 1392 09:39 ب.ظ
سلام خوبه بد نیست
دوشنبه 27 خرداد 1392 09:25 ب.ظ
مرسی از آموزش خوبتون...پاینده باشید
مرجان
دوشنبه 13 خرداد 1392 08:39 ب.ظ
پیشنهاد می کنم از عصاره سبزیجات الیت هم استفاده کنی
پنجشنبه 19 اردیبهشت 1392 04:10 ب.ظ
خوب بود
احد علیزاده
چهارشنبه 31 شهریور 1389 12:00 ق.ظ
سلام - عالی هستش - ازشون استفاده کردم
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر